Ugrás a tartalomra

Szarvasbőgésre fel, indul a Vadászkürt Expressz!

minap.hu
Utoljára módosítva
2023. szeptember 19. kedd 14:07
A különvonat pénteken délután három órától indul, szombaton pedig háromnegyed egykor, ez utóbbi pedig vezetett erdei túrát is magába foglal.

Fotó: MiNap-archív



Ismét megrendezi hagyományos szarvasbőgés-hallgató vonatozását a Lillafüredi Állami Erdei Vasúton (LÁEV) az Északerdő Zrt. – írja közleményében a cég. A vadászati érdekességeket felvonultató program mellett szombaton vezetett erdei túrán is részt vehetnek az arra vállalkozók

- A 12:45 órakor induló, vezetett erdei túrát is magába foglaló vonatozást csak szombaton rendezzük meg. A pénteki napon kizárólag a 15:00 órakor induló különvonat közlekedik, közvetlenül Andókútig – írják.

A közlemény kitér arra, hogy az andókúti program során a vendégeket trófea-bemutatóval, vérebes bemutatóval, erdei gombagyűjtési érdekességekkel várják a szervezők, valamint
az előadók betekintést engednek az erdei gombák, valamint a solymászat világába is. A program végén a Csanyiki Erdőház Erdészeti Erdei Iskola területén a terítékkészítést és a vadászetika íratlan szabályait ismerhetik meg az utasok.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!