Ugrás a tartalomra

A tavaszi szünetben is lesz gyermekétkeztetés

minap.hu
Utoljára módosítva
2022. március 11. péntek 13:47
Az önkormányzat április 14-én és 19-én, négy helyszínen tervezi kiosztani az arra jogosult gyermekeknek az ingyenes meleg ebédet.

Ha a szülő, törvényes képviselő igényli, az önkormányzat az iskolai szünidőben is ingyenesen biztosítja a gyermekétkeztetést a hátrányos helyzetű gyermek és a rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesülő halmozottan hátrányos helyzetű gyermek részére.

Ez a szünidő minden egyes munkanapjára érvényes, ami a 2022-es tavaszi szünet esetében április 14-ét és 19-ét foglalja magába. Négy helyszínen lehet majd átvenni a meleg ebédet: 

1.      Belvárosi Konyha (volt központi leánykollégium) 3525 Miskolc, Palóczy utca 1.

2.      Könyves Kálmán Általános Iskola 3534 Miskolc, Könyves K. utca 2.

3.      Petőfi Sándor Fiúkollégium 3527 Miskolc, Bajcsy-Zs. utca 33.

4.      Széchenyi István Általános Iskola 3524 Miskolc, Hajós A. utca 5.

A szülők még 2021 szeptemberében megkapták igényléséhez szükséges nyomtatványt és a tájékoztató levelet.

Amennyiben a nyilatkozatot valamilyen oknál fogva mégsem kapták meg, illetve később lett jogosult a gyermek a közétkeztetésre, az beszerezhető a Polgármesteri Hivatal ügyfélszolgálatain (Szociális és Köznevelési Osztály ügyfélszolgálata: 3530 Miskolc, Petőfi utca 39. szám és a Központi Ügyfélszolgálat: 3525 Miskolc, Városház tér 8. szám), és benyújtható legkésőbb 2022. április 12-ig az ügyfélszolgálatokon.

Az önkormányzat továbbá arra is felhívja a képviselők figyelmét, hogy a korábban tett nyilatkozat is április 12-ig módosítható pl. kiosztási hely megváltoztatása vagy az étkezés lemondása esetén.

(Címlapkép: Illusztráció)

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!