Ugrás a tartalomra

Teljesen megújult a GYEK Neonatális Intenzív Centruma

Miskolc Televízió / minap.hu
Utoljára módosítva
2019. december 20. péntek 11:58
Új nővérpult, új ajtó, tizenkét felújított kórterem, egészen új miliő. Teljesen megújult a GYEK Neonatális Intenzív Centruma. Az osztály felújításában miskolci cégek is segítettek, kétkezi, kreatív munkával.

Munkaerővel és reprezentációs ajándékokra szánt pénzzel is támogatják miskolci cégek a központi kórházat. Karácsony közeledtével rendszeresen megugrik az adakozási kedv. Számos cég, szervezet és magánszemély igyekszik ilyenkor segítő kezet nyújtani adományával, hogy a GYEK kis betegei a legjobb körülmények között gyógyulhassanak.

Miskolci cégek segédkeztek a felújítási munkálatokban - fotó: Parai Roland

Idén nemcsak a koraszülött osztály újult meg. Korábban már befejeződött a GYEK intenzív osztályának felújítása is. Karácsony közeledtével egy építőipari tevékenységgel foglalkozó miskolci vállalkozás is úgy döntött, hogy idén egyetlen jó ügyre fordítja reprezentációs ajándékkeretét. Kétmillió forintot adományoztak a GYEK Traumatológiai és Égési Osztályának .

A miskolci vállalat anyagi támogatása egy speciális vérzéscsillapító és vágóeszköz beszerzését segíti az intézményben. Ez az eszköz azért fontos, mert egészen újszülött kortól 18 éves korig alkalmas a gyerekek gyógyítására.

Révész János, a B-A-Z Megyei Központi Kórház főigazgatója köszönetét fejezte ki mindazoknak, akik segítették az intézményt. Az utóbbi néhány hétben ugyanis rengeteg adomány, felajánlás és ajándék érkezett a Megyei Központi Kórházba.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!