Ugrás a tartalomra

Tovább tartanak nyitva a NAV ügyfélszolgálatai május 20-ig

minap.hu//MTI
Utoljára módosítva
2022. május 12. csütörtök 11:24
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) fővárosi és megyei központi ügyfélszolgálatai a személyijövedelemadó-bevallás miatt május 16. és 20. között rendkívüli, hosszabb nyitvatartással várják az ügyfeleket - közölte az adóhatóság csütörtökön az MTI-vel.

Ismertetik, hogy a fővárosban és a megyeszékhelyeken, tehát Miskolcon is működő központi ügyfélszolgálatok május 16. és május 20. között 8 óra 30 perc és 18 óra között lesznek nyitva.

Felhívják a figyelmet arra, hogy a tervezetekkel kapcsolatban általános tájékoztatást lehet kérni előzetes regisztráció nélkül is az ingyenesen hívható NAV Infóvonalán, a 1819-es telefonszámon. Az Infóvonal májusban hosszított időben érhető el május 9. és 19. között 18 óráig, május 20-án pedig 20 óráig, azonban 16 óra után kizárólag a személyijövedelemadó-bevallással kapcsolatban kérhető segítség.

A tervezet jóváhagyásában, kiegészítésében, vagy akár a felajánlásban segítenek a NAV rövid tájékoztató videói, amelyek a NAV YouTube-csatornáján érhetők el - tájékoztatott a NAV.

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Adó- és Vámigazgatóságának tájékoztatása szerint a megyében az szja-bevallás utolsó hetében – a megszokottól eltérően – május 20-án (pénteken) 8 órától 14 óráig tartanak nyitva. Ez a következő kirendeltségekre érvényes.

- Sátoraljaújhely, Kazinczy utca 30.

- Ózd, Jászi Oszkár utca 3.

- Kazincbarcika, Jószerencsét út 6.

- Mezőkövesd, Rákóczi utca 4.

- Tiszaújváros, Kazinczy utca 3.

- Szerencs, Széchenyi utca 43.

- Encs, Petőfi út 75.

(Címlapkép: Illusztráció; Fotó. MTI)

További hírek

Olvasnivaló