Ugrás a tartalomra

Bulvár

Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2020. február 15. szombat 12:00
Az énekesnőről nemrég készült ez a fotó. Úgy tűnik, tovább karcsúsodott.
Forrás
MTI
Utoljára módosítva
2020. február 12. szerda 12:09
Az optimista, boldog ember társa egészségének is használ; ahogy együtt öregszenek, az Alzheimer-kór és a demencia jelentős kockázati tényezőit tarthatják távol maguktól - állapították meg a Michigani Állami Egyetem kutatói egy nagy létszámú, hosszú távú kutatásban.
Forrás
MTI
Utoljára módosítva
2020. február 08. szombat 12:50
Kattintásvadász „kamuoldalak" olyan álhírekkel riogattak, amelyek szerint a koronavírus miatt budapesti pályaudvarokon többen összeestek és meghaltak. Közveszéllyel fenyegetés gyanúja miatt két ember ellen eljárást indítottak – tette közzé az Országos Rendőr-főkapitányság szombat reggel a police.hu-n.
Forrás
nso.hu
Utoljára módosítva
2020. február 03. hétfő 10:05
Az NFL-idény döntője milliókat ültet a tévé elé világszerte. Az 54. Super Bowl azonban nemcsak a mérkőzésről szól, legalább annyian várják izgatottan a halftime showt – és persze a reklámokat is. Utóbbiak közül gyűjtöttünk most össze néhányat.
On
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2020. január 28. kedd 15:36
Szamarak és juhok százai akadályozták a forgalmat a romániai A2-es autópályán kedden, mivel egy pásztor az autópálya Duna-hídján terelte át nyáját.
On
Forrás
nlc.hu
Utoljára módosítva
2020. január 27. hétfő 10:05
Amikor a Wisconsin államban élő Christina Moffet meglátta a nagymamája 1956-ban készült fekete-fehér esküvői fényképét, egyáltalán nem gondolta, hogy ő is ugyanabban a menyasszonyi ruhában fog férjhez menni. Egészen addig, amíg fel nem próbálta a ruhát.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2020. január 20. hétfő 11:21
Madonna amerikai popsztár 45 perccel a kezdés előtt mondta le vasárnapi lisszaboni koncertjét egy korábbi sérülése miatt - írta a BBC hírportálja.
Forrás
mti.hu
Utoljára módosítva
2020. január 19. vasárnap 08:58
Lemondott királyi titulusáról Harry herceg és felesége, Meghan hercegnő, és a továbbiakban egyikük sem lát el hivatalos feladatokat a brit királyi családban - közölte szombat este a Buckingham-palota.
Forrás
MTI
Utoljára módosítva
2020. január 12. vasárnap 15:58
Családi csúcstalálkozó helyszíne lesz várhatóan hétfőn a brit uralkodó kelet-angliai téli rezidenciája. II. Erzsébet királynő egybehangzó vasárnapi brit sajtóértesülések szerint azért hívta Sandringham kastélyába a királyi család legmagasabb rangú tagjait, hogy megvitassák Harry herceg és felesége, Meghan hercegnő jövőbeni helyzetét a családon és a monarchián belül.
Forrás
MTI
Utoljára módosítva
2020. január 12. vasárnap 14:14
Megkeseríti a hallstatti lakók mindennapjait az a turistadömping, ami a Jégvarázs óta érkezik az osztrák falucskába. A rajongók szerint erről a faluról mintázták a Jégvarázs királyságát, Arendellét.

Programok