Ugrás a tartalomra

Villamospótlókra kell számítani kedden is

minap.hu
Utoljára módosítva
2022. március 14. hétfő 19:57
Március 15-én délutánig továbbra is villamospótló autóbuszok közlekednek a Malomszög utca és a Thököly Imre utca között.

A Tizeshonvéd utcán a vasárnap történt csőtörés elhárítása után megkezdődtek a helyreállítási munkálatok, kedd délután kerül sor a villamospálya terheléses vizsgálatára – írja az MVK Zrt. hétfő esti közleményében. Mint arra kitértek, az érintett szakaszon a villamosközlekedés újraindításáról a vizsgálat lefolytatását követően döntenek a szakemberek. A Malomszög utca – Thököly Imre utca között közlekedő villamospótló autóbuszt az alábbi megállóhelyeken lehet igénybe venni:

Felső-Majláth irányába:

– a Malomszög utca villamosmegálló helyett a szökőkút mellett a volt 38-as autóbuszvonal végállomás előtt kialakított ideiglenes megállóhelyen,
– a Szent Anna tér villamosmegálló helyett az 1, 1B autóbuszok megállóhelyén,
– a Thököly Imre utcán a villamospótló megállóhelyen áll meg a villamospótló autóbusz.

A Tiszai pályaudvar irányába:

– a Thököly Imre utcán a villamosmegállóban,
– a Szent Anna tér villamosmegálló helyett a Szent István utcán (a Nagyváthy János utca – Szent István utca kereszteződésnél) kialakított ideiglenes megállóhelyen,
– a Malomszög utca villamosmegálló helyett a szökőkút mellett a volt 38-as autóbuszvonal végállomás előtt kialakított ideiglenes megállóhelyen vehető igénybe a villamospótló autóbusz.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!