Ugrás a tartalomra

Elismerték kimagasló munkáját

minap.hu
Utoljára módosítva
2023. november 12. vasárnap 08:43
A Magyar Távhőszolgáltatásért ezüst emlékérem szakmai díjjal ismerte el a Magyar Távhőszolgáltatók Szakmai Szövetsége (MaTáSzSz) Csák Pált, a MIHŐ hőszolgáltatási üzemvezetőjét.
Csák Pál

Csák Pál negyven éve tevékenykedik a távhőszolgáltatási szakmában, magas szintű tapasztalatokra tett szert, jelentős szakmai érdemeket szerzett. Pályáját a BORSODTÁVHŐ-nél kezdte 1983-ban műszaki fejlesztési előadóként. 1988-tól - 2004-ig a MIHŐ Miskolci Hőszolgáltató Kft. jogelőd társaságainál, valamint a MIHŐ Kft. Avasi üzeménél üzemvezető helyettes pozíciót töltött be, majd 2004-től 2006-ig osztályvezető a MIHŐ Kft. beruházási műszaki fejlesztési osztályán. 2006-tól a szolgáltatási terület hőszolgáltató üzemének üzemvezető helyettese, 2017-től pedig jelenleg is a MIHŐ Kft. hőszolgáltató üzem hőszolgáltatási üzemvezetője.

Műszaki fejlesztési vezetőként aktív résztvevője volt a távfelügyeleti rendszer kialakításának, később üzemvezető helyettesként a geotermikus és a biomassza-alapú megújuló energia távhőszolgáltatási rendszerbe történő bevonása projekteknek. Több évtizedes üzemi tapasztalatára mindig biztonsággal lehet számítani. Közreműködik a MIHŐ Kft. innovációs tevékenységében, jelenleg a városi távhőszolgáltatási vezetékek és a távfelügyeleti rendszer rekonstrukciós és fejlesztési tervének üzemeltetési szempontú kidolgozását felügyeli. A magyar távhőszakma munkáját is aktívan segíti a MATÁSzSz Fogyasztásmérés Munkabizottság tagjaként.

A szakember a Magyar Távhőszolgáltatásért ezüst emlékérmet a 22. Távhőszolgáltatási Konferencia és Szakmai Kiállításon vehette át.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!