Ugrás a tartalomra

Még színesebb, még izgalmasabb Kocsonyafesztivált ígérnek

Kujan István
Utoljára módosítva
2024. január 26. péntek 09:40
Március 8. és 10. között újra Kocsonyafesztivált rendeznek Miskolcon. Már megnyitották a regisztrációs felületet azoknak az árusoknak, akik szeretnének megjelenni a monstre rendezvényen.
Horváth Csongor képgalériája

A főszervezőtől, Lipták Ádámtól megtudtuk, hogy már most sok vállalkozó érdeklődött a program iránt.

– Alapvetően az árusok tekintetében hasonló a koncepció: minél színesebb vásárt szeretnénk bemutatni a látogatóknak, ezért azok a klasszikus vendéglátók, szolgáltatók, akik tavaly jól teljesítettek, jó eséllyel helyet kapnak idén is. Persze várható, hogy lesznek majd cserék is. Szeretnénk minél színesebb módon, új ételekkel és új termékekkel jelentkezni. Erre fogunk törekedni – emelte ki.

Az árusoktól azt kérik, hogy a Kocsonyafesztivál oldalán található felületen regisztráljanak. Ez minden árus számára kötelező.

Mocsári László képgalériája

– A tavalyi minden idők egyik legjobban sikerült Kocsonyafesztiválja volt, köszönhetően annak is, hogy gyakorlatilag minden összeállt: kedvezett a rendezvénynek az időjárás, és magas volt a programok színvonala, a szolgáltatók kínálata. Akik tavaly részt vettek a rendezvényen, azok nagyon elégedettek voltak, pozitív visszajelzéseket kaptunk. Ennek is köszönhető, hogy más szolgáltatók is szeretnének bekerülni idén – tette hozzá Lipták Ádám.

Mint ismert, tavaly decemberben jelentette be Veres Pál polgármester, hogy 2024-ben is megrendezik a Kocsonyafesztivált. Az előző évihez képest most is március elején várják az érdeklődőket a háromnapos eseményre. A szervezők gőzerővel készülnek, a színpadi fellépőket már a napokban elkezdik bejelenteni. Ígéretük szerint lesznek érdekességek, meglepetések idén is.

A főszervező hozzátette, hogy a színpadi programok mellett most még színesebb, még izgalmasabb nem színpadi programokkal is készülnek.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!