Ugrás a tartalomra

Szabadidő

Utoljára módosítva
2019. július 17. szerda 13:47
Torokba gombócot szorító érzéssel várod „a napot”? Már az összes lehetséges módon összeszámoltad a pontjaidat, és minden számításba jöhető tervet átfuttattál az agyadban? Itt az ideje kicsit lazítani: július 24-én ne gubbassz otthon egyedül a telefonodat szorongatva, hátha előbb érkezik „az” SMS, hanem vegyétek az osztálytársakkal nyakatokba a várost, és találkozzatok a Szinva teraszon! Várjátok együtt – egy fergeteges buli keretein belül – az idei ponthatárokat (is)!
On
Utoljára módosítva
2019. július 17. szerda 09:00
Bemutatta az Eviját, első elektromos szupersportautóját a Lotus. Nem túloztak a britek, amikor extrém dobást ígértek: harminc híján kétezer lóerős (!) lett és tíz másodpercen belül gyorsul nulláról háromszázra az újdonság.
Utoljára módosítva
2019. július 16. kedd 13:10
Július 26-án ismét Strandok éjszakája. A tizedik születésnapját ünneplő rendezvényhez idén több mint 40 fürdő csatlakozott országszerte – mondta el a szentendrei V-8 Uszoda és Szabadidő Központban tartott keddi sajtótájékoztatón Boros László Attila, a Magyar Fürdőszövetség elnöke.
Utoljára módosítva
2019. július 16. kedd 11:23
Keddről szerdára virradóan közel 3 órán keresztül csodálhatjuk a Holdat, amint a Föld árnyékába kerül. Miskolcon este 10 órától távcsöves bemutatót tart a Dr. Szabó Gyula Bemutató Csillagvizsgáló az érdeklődőknek a Generali Aréna előtt.
Utoljára módosítva
2019. július 16. kedd 11:27
Július 29-én ünnepeljük a Tigrisek Nemzetközi Napját. A 2010 óta megrendezett világnap célja felhívni a figyelmet ezeknek a nagymacskáknak a védelmére!
Utoljára módosítva
2019. július 15. hétfő 13:14
Ez csak rajtunk, lokálpatrióta fürdőlátogatókon múlik. Már javában tart a szavazás, a miskolci fürdők idén is versenybe szálltak a komoly presztízzsel bíró címekért.
Utoljára módosítva
2019. július 14. vasárnap 11:22
Nyaralás közben a szokásosnál többen sportolnak, és eközben gyakoribbak a sérülések, pedig kellő körültekintéssel ezek megelőzhetők lennének - mondta Gáspár Szabolcs ortopéd-traumatológus főorvos az M1 aktuális csatornán vasárnap.
Utoljára módosítva
2019. július 14. vasárnap 10:29
Romantikus, hullócsillagos éjszakában tavaly három helyszínen volt lehetőség libegőzésre, idén már hat helyen várják az érdeklődőket! Július 20-án rendezik a Libegők Éjszakáját, amikor 6 magyarországi libegő is nyitva tart majd sötétedés után is, köztük a Lillafüredi Libegőpark is.
Utoljára módosítva
2019. július 14. vasárnap 10:23
Hatvankilencedik alkalommal rendezett Vasutasnapot a Magyar Államvasutak Zrt. Miskolci Pályavasúti Területi Igazgatósága. A megemlékezés és a koszorúk elhelyezése után megkezdődött a Népkertben, a Vasutasnap alkalmából rendezett Juliális.
Utoljára módosítva
2019. július 16. kedd 06:39
Igazán különleges zenei csemegét kínált péntek este a belvárosi Szinva terasz, ahol nemcsak a „Miskolci lányok” ültek le egy padra, hanem a dixie és jazz zene szerelmeseit is a Villanyrendőr mögé csalta a pénteki fesztivál.

Programok

-
Thália-ház
-
-
Gárdonyi Géza Művelődési Ház
-
Miskolctapolcai út mellett
-
Lovagi Tornák Tere