Ugrás a tartalomra

Szabadidő

Forrás
mti.hu
Utoljára módosítva
2020. február 22. szombat 11:50
Ma este lesz A Dal 2020 első elődöntője. A Duna Televízió és a Duna World csatornáján kilenc produkciót láthatnak a nézők a 19 óra 35 perckor kezdődő műsorban.
Forrás
Kujan István
Utoljára módosítva
2020. február 22. szombat 08:54
„Minden egyes boldog pillanat egy őrült nagy erőforrás, mert ez teszi lehetővé a későbbi boldogtalanság elviselését” – állítja prof. dr. Csepeli György szociálpszichológus.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2020. február 20. csütörtök 11:59
A MEAFC asztalitenisz szakosztálya – az egyre nagyobb lakossági igények enyhítése céljából – asztaliteniszezési lehetőséget kínál a Miskolci Egyetem E/4-es kollégiumának tornatermében.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2020. február 20. csütörtök 10:59
Ebben az évben is elérkezett az állatkertben kihelyezett madár költőodúk takarításának és karbantartásának ideje - tájékoztatott a Miskolci Állatkert és Kultúrpark.
Forrás
Kujan István
Utoljára módosítva
2020. február 20. csütörtök 18:41
Az eredetileg tervezettnél tovább, egészen március 23-áig Miskolcon marad a Nők a lengyel-magyar történelemben című vándorkiállítás anyaga.
Utoljára módosítva
2020. február 20. csütörtök 08:28
Immár második alkalommal rendezik meg városunkban a CRAZY5K SPRINT eseményt, ami sokkal több az egyszerű futásnál. Ez egy intenzív szórakozás, amely kikapcsolja, megmozgatja és magával ragadja a résztvevőket. A 200 méteres egybefüggő felfújható akadálypályán újra gyereknek érezheti magát minden induló, az ezt követő 2 km futás pedig tökéletes kezdést biztosít a rendszeres testmozgás felé vezető úton.
On
Forrás
Miskolc Televízió
Utoljára módosítva
2020. február 18. kedd 12:17
Óriási tömeg, szuper koncertek, emlékezetes riportok, vicces helyzetek és mosolygós arcok mindenütt- így láttuk mi a Miskolci Kocsonyafesztivált! Fogadják sok szeretettel a három napról készített összefoglalónkat.
On
Forrás
Miskolc Televízió
Utoljára módosítva
2020. február 18. kedd 10:19
Farkasok nyomába eredtünk. Tudtátok, hogy a Bükk körülbelül nyolc farkasnak ad otthont? A Bükki Nemzeti Park munkatársai rendszeresen figyelik, hogy hányan vannak, mik a kedvenc helyeik, mit esznek, stb. Ebben a részben megnézhetitek, hogy mostanában merre jártak, milyen felvételeket rögzített az egyik kameracsapda és még valamit...na de ezt itt inkább nem is árulom el.
On
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2020. február 16. vasárnap 17:50
Drozsnyik István képzőművész felajánlással kereste meg Varga Andrea alpolgármestert: turisztikai látványosságként betekintést nyújt saját műtermébe és kertjébe, ahol több mint hetven, vasból készült műalkotás található 1400 négyzetméteren.
Forrás
Kujan István
Utoljára módosítva
2020. február 17. hétfő 09:40
Elvegyültünk szombat délután a tömegben, hogy egyrészt magunkba szívjuk a pompás illatok mellett a program hangulatát, másrészt, hogy megtudjuk, ki mit szeret a miskolci Kocsonyafesztiválon. De jártunk véradáson és a Zöld Sátorban is.
On

Programok