Ugrás a tartalomra

Szabadidő

Forrás
player.hu
Utoljára módosítva
2020. január 16. csütörtök 13:10
Izgalmas játékot indított a Volkswagen svédországi képviselete: egy üvegkalitkába zárva elrejtettek egy Passatot valahol az országban, aki megtalálja, és elsőként ér hozzá, haza is viheti – írja a Player.
Forrás
Miskolc TV / minap.hu
Utoljára módosítva
2020. január 15. szerda 19:10
Látszólag két egymástól meglehetősen távol álló terület. A miskolci és Miskolc közelében tanuló általános iskolások bebizonyították ennek az ellenkezőjét. A Forester programozó verseny lényege az volt, hogy néhány erdészeti problémára legórobotok segítségével találjanak megoldást a gyerekek. A diákok ötletei a szakmai zsűrit is lenyűgözték.
Forrás
MTI
Utoljára módosítva
2020. január 12. vasárnap 14:14
Megkeseríti a hallstatti lakók mindennapjait az a turistadömping, ami a Jégvarázs óta érkezik az osztrák falucskába. A rajongók szerint erről a faluról mintázták a Jégvarázs királyságát, Arendellét.
Forrás
Muntyán Bernadett
Utoljára módosítva
2020. január 12. vasárnap 10:47
Ez nem egy hagyományos színész-koncertest – olvashattuk az Egy fess pesti este című Kamarás Iván estről a Művészetek Háza honlapján. „Ez egy igazi zenei csemege, ami valahol egy időutazás is” – vallja az előadásról a művész, amiről a miskolciak is meggyőződhettek szerda este, a Művészetek Házában. Kamarás Ivánnal a koncertest előtt beszélgettünk.
Forrás
mnsz.hu
Utoljára módosítva
2020. január 10. péntek 12:39
Az Ördög című előadásához keres korhű szemüvegkelléket a miskolci teátrum. Ha önnek van egy századfordulós drótkeretes szemüvege, most páros belépőt nyerhet vele.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2020. január 09. csütörtök 14:28
Hét év után, február 14-én hazatér Miskolcra a Kocsonyafesztivál. A város korábban országos hírű téli fesztiválját idén újra az alapító-tulajdonos, Rózsa Edit támogatásával és részvételével, az általa meghatározott elvek mentén szervezi meg Miskolc városa, abban a szellemben, amely a programsorozatot egykor népszerűvé és elismertté tette.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2020. január 08. szerda 14:18
Február 8-áig tekinthető meg az a tizenkilenc képből álló kiállítás, ami ma nyílt a Tudomány és Technika Házában. A megnyitón a kínai kalligráfia készítését is kipróbálhatták a résztvevők.
Forrás
MTI
Utoljára módosítva
2020. január 07. kedd 14:12
A maratoni távra való felkészülés és a táv lefutása javítja az először indulók egészségét, a "vérereik életkorából" nagyjából négy évet farag le egy új tanulmány szerint.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2020. január 06. hétfő 13:37
Sikeres évet tudhat maga mögött a Miskolci Állatkert és Kultúrpark. A látogatók száma ugyanis újra felülmúlta az előző esztendőét: több, mint 112 ezren váltottak belépőjegyet, hogy megtekintsék a Miskolci Állatkert lakóit.
Forrás
mti
Utoljára módosítva
2020. január 06. hétfő 09:01
Vasárnap este, magyar idő szerint hétfő hajnalban került megrendezésre Hollywoodban a 77. Golden Globe-díjátadó, amelynek legnagyobb nyertese egy meglepetésfilm lett.

Programok

-
Miskolc
-
-
Miskolc egyes templomai
-