Ugrás a tartalomra

Szabadidő

Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2020. július 02. csütörtök 08:49
Garantált csatlakozás segíti a GasztroPlacc Extrán szórakozó vendégek utazását július 10. és augusztus 14. között péntek esténként.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2020. június 30. kedd 21:19
Hogy és hol ismerkednek ma az emberek? Mik az azonosságok és az eltérések az egyes generációk ismerkedési szokásai között? A praktikus vagy romantikus megoldások a divatosak? Vannak-e szabályok a párkapcsolat-építésben? Van-e tabu? Milyen extrém vagy klasszikus találkozások vezetnek sikerre? Ilyen és hasonló kérdések merülnek fel az arttér-találkozások első beszélgetésében július 1-én 17 órától a Népkerti Vigadóban, Miskolcon. A nyári szezonban hat beszélgetés lesz. A közösségi élményt valahányszor zenével, költészettel, képzőművészettel, gasztroélménnyel színesíti a szervező Női Erőforrás, Család és KarrierPONT, valamint a BluePixel Kommunikációs és Produkciós Iroda csapata.
Forrás
mti.hu
Utoljára módosítva
2020. június 30. kedd 14:44
Robert De Niro Nagypapa hadművelet című új filmje szeptember 18-án debütál az észak-amerikai mozikban – jelentette be a produkciót forgalmazó 101 Studios.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2020. június 30. kedd 12:38
Nyaraláskor sok kérdés felmerül azzal kapcsolatban, hogy mi pakolható a bőröndbe, és mi nem, például a fürdőruha és a naptej mellé. Ahhoz, hogy a külföldi nyaralás tényleg felhőtlen legyen, nem árt tisztában lenni pár egyszerű szabállyal, így sok kellemetlenség, felesleges adminisztráció vagy plusz költség megspórolható.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2020. június 30. kedd 09:09
Július 4-én, szombaton újjáéled a Mélyvölgy, kinyitnak a pincék és az elfeledett avasi Amfiteátrum is életre kel majd, amely koncertek helyszíne is lesz.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2020. július 01. szerda 15:38
A koronavírus-járvány miatt sokan kerültek nehéz helyzetbe. A Miskolci Egyesített Szociális, Egészségügyi és Gyermekjóléti Intézmény az ÉSZAKERDŐ Zrt. bevonásával azoknak szeretne segíteni, akik gyermekeikkel otthoni munkára kényszerültek.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2020. június 29. hétfő 16:25
Az immár 8 éve változatlan árait módosítja az állatkert, a fogyatékkal élők belépése azonban mostantól ingyenes lesz.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2020. június 29. hétfő 12:02
A rendőrségi szóvivő és a magyar úszóbajnok egy igazán vicces videóban hívja fel a figyelmet a fürdőzés veszélyeire.
Forrás
Répássy Olivía
Utoljára módosítva
2020. június 29. hétfő 09:04
Aki megszervezte már saját esküvőjét, tudhatja, hogy hosszú út vezet a tökéletes naphoz, hiszen minden apróságra oda kell figyelni, és ehhez hónapokkal előtte el kell kezdeni az előkészületeket. Mit érezhettek azok a párok, akiknek közbeszólt a pandémia?
Forrás
Kujan István
Utoljára módosítva
2020. június 26. péntek 09:36
Az esős időjárás miatt le kellett mondani a múlt heti alkalmat, most vasárnap azonban pótolják: több helyszínen is hallhatjuk majd a Perecesi Bányász Fúvószenekart.

Programok

Jelenleg nincsenek programok!