Ugrás a tartalomra

Szabadidő

Utoljára módosítva
2019. május 22. szerda 19:04
Jánosik Gergővel beszélgettünk, akit még a rendőrség is felkeresett, hogy együtt készítsenek videót saját csatornájára. Hogyan is kezdődött? Miért? Mik a legnézettebb témák? Ki lehet-e fogyni az ötletekből? Ezekre a kérdésekre is válaszolt a videós.
On
Utoljára módosítva
2019. május 22. szerda 16:13
Harmincharmadik alkalommal tisztelegtek a Kamarás házaspár emléke előtt, és rendezték meg a Kamarás Kupát a Diósgyőri Gimnáziumban. A kétnapos kosárlabdatornán évről-évre a megye négy legjobb leány és fiú középiskolás kosárlabdacsapatai mérik össze tudásukat.
Utoljára módosítva
2019. május 22. szerda 11:22
A Kárpát-medencei program utolsó elődöntője lesz vasárnap a Művészetek Házában. Az elődöntőket a borsodi megyeszékhelyen kívül budapesti, Heves megyei, délvidéki, felvidéki, erdélyi és kárpátaljai helyszíneken rendezik. A szervezők célja, hogy a vetélkedő révén a felnövekvő gyermekek minél szélesebb körben ismerjék meg a magyar népköltészet és népzene csodálatos világát, s egy életre kötelezzék el magukat a magyarság értékei mellett.

Utoljára módosítva
2019. május 21. kedd 16:58
Kiürítették és lezárták az Eiffel-tornyot hétfő délután, mert egy ember megpróbált rá kívülről felmászni – adta hírül a The Washington Post.
Utoljára módosítva
2019. május 21. kedd 15:34
A Trónok harca fantasysorozat 73., egyben befejező részét csaknem 19 millióan nézték vasárnap este az Egyesült Államokban, ezzel a csatorna nézettségi rekordja is megdőlt – közölte az HBO.

Utoljára módosítva
2019. május 22. szerda 13:48
Az első Diáksportfesztivált tavaly rendezték meg, idén három helyszínen tartják a tavaszi etap rendezvényeit, közülük volt az egyik Miskolc. Ősszel folytatódik a következő hármas sorozat.
Utoljára módosítva
2019. május 21. kedd 12:30
A Gourmet Fesztivál legjobb söre lett a miskolci zip's brewhouse-ban készült PalKonyha Pils, a Gusto Magazin szerint. A Séf Sör sorozat – Pauli Zoltán által megálmodott – második alkotását „igazán izgalmas sör"-nek nevezi a magazin.
Utoljára módosítva
2019. május 21. kedd 09:26
Fennállásának ötvenötödik évfordulóját ünnepli a Fazekas Utcai Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola. Ebből az alkalomból tartottak gálaműsort hétfőn a Művészetek Házában, ahol a táncos növendékek év végi vizsgája volt.
Utoljára módosítva
2019. május 20. hétfő 18:39
Az Éltes Mátyás Óvoda, Általános Iskola és Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény Szeles utcai iskolájának udvarán avatták fel az új játszóteret hétfőn. Kriza Ákos polgármester beszédében úgy nyilatkozott, az együttgondolkozás egy újabb szép eredményt szült.

Utoljára módosítva
2019. május 19. vasárnap 21:08
Kastély majális elnevezést kapta az a rendezvény, ami a Bárczay Kúria udvarán várta főleg a gyerekeket egy kis könnyed közös szórakozásra. A Gárdonyi Géza Művelődési Ház már évek óta virágzik, most vasárnap virágcsomagot is ajándékoztak az első ötszáz helyszínre érkezőnek.

Programok

-
Miskolci Állatkert és Kultúrpark
-
Művészetek Háza