Ugrás a tartalomra

Belföld

Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2020. szeptember 18. péntek 15:24
A rendelet szerint nemcsak a zenés, táncos helyeknek, hanem vendéglátóknak, éttermeknek is este 11-kor kell majd zárni, elvitelre árulni azonban hétfőtől sem lesz tilos.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2020. szeptember 18. péntek 11:17
Péntekre 941 fővel emelkedett a beazonosított fertőzöttek száma, Borsod-Abaúj-Zemplénben pedig huszonhét új, azonosított beteg van.
Forrás
hirado.hu
Utoljára módosítva
2020. szeptember 17. csütörtök 13:25
Az eddigi tapasztalatok szerint minden ötödik, a koronavírus-fertőzésen átesett ember szervezete termel elegendő ellenanyagot, így tőlük le lehet venni a vérplazmát – mondta a Testnevelési Egyetem tudományos rektorhelyettese.
Forrás
index.hu
Utoljára módosítva
2020. szeptember 17. csütörtök 12:55
Minden tanár teljes összegű táppénzben részesül, aki az iskolában fertőződött meg koronavírussal, vagy az intézménybeli történés miatt kényszerül karanténba – közölte Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere szerdán a Facebook-oldalán megjelent interjúban, valamint a koronavirus.gov.hu honlapon.
Forrás
mti
Utoljára módosítva
2020. szeptember 17. csütörtök 09:53
Elhunyt kilenc krónikus beteg, és újabb 710 magyar állampolgárnál mutatták ki a koronavírus-fertőzést – közölte a koronavirus.gov.hu csütörtökön.
Forrás
MTI
Utoljára módosítva
2020. szeptember 17. csütörtök 08:10
Van egy haditervünk arról, hogyan védjük meg az időseket és közben hogyan tartsuk fenn az ország működőképességét – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök szerdán a Facebook-oldalán közzétett videóban, amelyben beszámolt a kormányülésen hozott döntésekről.
Forrás
mti.hu
Utoljára módosítva
2020. szeptember 15. kedd 15:59
A Szamos Marcipán körtés karamell mousse-a lett idén Budapest desszertje, amelyet először az idei Édes Napok Budapest csokoládé- és édességünnepen kóstolhat meg a közönség péntektől vasárnapig a Szent István-bazilika előtt.
Forrás
mti.hu
Utoljára módosítva
2020. szeptember 15. kedd 13:07
Tűzifavásárlást segítő online piacteret nyitott a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih), a Tűzifát okosan elnevezésű felület a vásárlók és a tisztességes termelők, kereskedők egymásra találását segíti.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2020. szeptember 15. kedd 09:30
Szeptember 15-től kizárhatóak az utazásból azok, akik nem hordanak az orrukat és szájukat eltakaró maszkot, kendőt vagy sálat a MÁV-START és a Volánbusz járatain.
Forrás
MTI
Utoljára módosítva
2020. szeptember 14. hétfő 13:26
Mostantól az interneten mindenki számára hozzáférhető, kutatható az I. világháborúban hősi halált halt, megsebesült és hadifogságba esett magyarországi katonák adatbázisa. A katonahoseink.militaria.hu oldalt hétfőn mutatták be Budapesten, a Honvédelmi Minisztérium (HM) Hadtörténeti Intézet és Múzeumban.

Programok

-
-