Ugrás a tartalomra

Havária

Utoljára módosítva
2019. május 21. kedd 20:40
Leégett az egykori István-malom épülete kedden Békéscsabán – jelentette a helyszínről az MTI tudósítója. Sérültekről nincs információ. A behir.hu portál szerint 1915-ben egyszer már pusztított tűz a malomban.
On
Utoljára módosítva
2019. május 18. szombat 14:58
Kényszerleszállást hajtott végre egy kisrepülőgép szombat délután a Börgöndi Repülőtéren - közölte a rendőrség.
Utoljára módosítva
2019. május 02. csütörtök 11:13
A biztonsági helyzetre való tekintettel a főváros érseke úgy döntött, hogy nem tartanak miséket vasárnap Srí Lankán – közölte csütörtökön Edmund Tillakaratne atya, a colombói katolikus egyházmegye szóvivője.
Utoljára módosítva
2019. április 28. vasárnap 10:58
Világháborús robbanótest hatástalanítása miatt lezárják és kiürítik ma a budapesti Bozsik Stadion környékét. A XIX. és a XVIII. kerületben forgalomkorlátozásra kell készülni, ez a közösségi és a vasúti közlekedést is érinti.
Utoljára módosítva
2019. április 26. péntek 14:14
Égő lakásból mentett ki egy mozgássérült idős asszonyt egy szolgálatból hazafelé tartó pénzügyőr Miskolcon. A Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársa éjszakai szolgálatát követően, a hazafelé vezető úton figyelt fel az egyik szomszédos házból kiömlő fekete füstre. Bement a lakásba és az ott lévő mozgássérült idős asszonyt kivitte az utcára, majd áramtalanította az épületet.
Utoljára módosítva
2019. április 20. szombat 10:06
Kigyulladt egy társasház egyik kilencedik emeleti erkélye Miskolcon, a Vörösmarty Mihály utcában szombaton hajnalban.
On
Utoljára módosítva
2019. április 18. csütörtök 15:23
A madeirai buszbaleset mindegyik halálos áldozata német állampolgár volt – jelentette be szerda este a portugál köztársasági elnök, a hatóságok pedig közölték, hogy a kórházban időközben életét vesztette egy német nő, így 29-re emelkedett a halottak száma.
Utoljára módosítva
2019. április 18. csütörtök 14:51
A tűz feltérképezésére és oltására robotot küldtek be a tűzoltók, és az oltás után is igénybe vették a szerkezetet. Segítségével megállapították, hol és mikor szakadhat be a tetőszerkezet úgy, hogy az a mentést végző tűzoltók életét is veszélyeztette volna. Nem volt alaptalan a félelem, a felvételeken is látszik, milyen súlyosan megsérült a mennyezet – hangzott el az M1 Híradójában.
On
Utoljára módosítva
2019. április 16. kedd 11:12
Adománygyűjtést kezdeményezett a francia köztársasági elnök az órákig lángokban álló párizsi Notre Dame megmentéséért. Salma Hayek férje, Francois-Henri Pinault nem kevés összeggel járult hozzá a város jelképének újjáépítéséhez.
Utoljára módosítva
2019. április 15. hétfő 10:17
Ítéletidő pusztított vasárnap az Egyesült Államok középnyugati és déli tagállamaiban, halálos áldozatokat követelő hóviharok és tornádók tomboltak.

Programok

-
Miskolci Állatkert és Kultúrpark
-
Művészetek Háza