Ugrás a tartalomra

Kultúra

Utoljára módosítva
2019. július 15. hétfő 13:55
Szombaton 19 órától a miskolci Belvárosi Református Templomban orgonabemutató, rekordkísérlet és orgonahangvereny várja az érdeklődőket. 
Utoljára módosítva
2019. július 14. vasárnap 12:13
„Közös értékeink” címmel rendezett népművészeti fesztivált szombaton, a Fügedi Márta Népművészeti Egyesült, ahol határon túli és hazai népi kézművesek, művészeti csoportok mutatkoztak be.
Utoljára módosítva
2019. július 16. kedd 06:39
Igazán különleges zenei csemegét kínált péntek este a belvárosi Szinva terasz, ahol nemcsak a „Miskolci lányok” ültek le egy padra, hanem a dixie és jazz zene szerelmeseit is a Villanyrendőr mögé csalta a pénteki fesztivál.
Utoljára módosítva
2019. július 12. péntek 14:57
A sikeres szezon folytatódik. A már lezajlott P. Mobil, Message To Hendrix & Tátrai Tibor koncertek után pénteken érkezik a következő exclusive előadás a Gárdonyiba.
Utoljára módosítva
2019. július 12. péntek 13:27
A már több éves hagyománnyal rendelkező Musical és Miskolc Gála idén nagyzenekari kíséretet kap – jön a Musical és Miskolc Symphonic! Miskolcról származó befutott sztárok és pályakezdő énekesek – ezúttal a Miskolci Szimfonikus Zenekar kíséretében – újra egy színpadon, október 20-án a Művészetek Házában.
Utoljára módosítva
2019. július 11. csütörtök 18:11
Négy éve színesíti városunk közéletét a Miskolci Termelői Nap, ami július 21-én ünnepi hangulatban várja az érdeklődőket. A közkedvelt helyi termelők finomságai mellett a Miskolc Dixieland Band koncertje, bábszínház, gyermekprogramok és születésnapi fagyiosztás miatt is érdemes lesz kilátogatni az Erzsébet térre.
Utoljára módosítva
2019. július 09. kedd 16:24
Teltházas koncertet adott a Lovagi Tornák Terén Majka. Az ózdi fenegyerekből lett televíziós műsorvezetőt és előadót a koncert után Almási Beatrix kérdezte.
Utoljára módosítva
2019. július 09. kedd 15:09
Miskolcra érkezett a népszerű Ricse, Ricse, Beatrice rockmusical. A Lovagi Tornák Terén mutatták be az Újszínház nagy népszerűségnek örvendő előadását. A darab Nagy Feróról és a Beatrice történetéről szól. És bár színházban már lassan két éve játsszák, a miskolci fellépés egyben szabadtéri debütálás is volt.
Utoljára módosítva
2019. július 09. kedd 18:10
- Koncz Gábor az ifjú születésnapos színész! - mondta Dörner György, az Újszínház igazgatója a Lovagi Tornán Terén a Ricse Ricse Beatrice című rockmusical előadása végén – köszöntve a darabban is szereplő Koncz Gábort.
Utoljára módosítva
2019. július 09. kedd 19:44
Az Avasi Borangolás minden évben nagy sikert arat Miskolcon. Ezt nemcsak az idelátogatók tapasztalhatták meg, a fesztivál híre az országot is bejárta és idén is Gyémánt díjat kapott az Országos Városmarketing Versenyen. Ezzel együtt júniusban kilenc gyémántot zsebelt be a város.

Programok

-
Thália-ház
-
-
Gárdonyi Géza Művelődési Ház
-
Miskolctapolcai út mellett
-
Lovagi Tornák Tere