Ugrás a tartalomra

Egyházi programajánló

-

Június 11-én, pénteken 18 órától ünneplik a Sziklakápolna Jézus Szíve-búcsúját. Az ünnepi szentmisét Linczenbold Levente teológiai tanár, tardi plébános mutatja be. A perecesi templom búcsúját is 11-én tartják, a 18 órai szentmisét Marosi Balázs diósgyőri káplán mutatja be. A szentmise után megáldják az új temetőkeresztet. A martinkertvárosi egyházközség búcsúja június 13-án vasárnap lesz. Az ünnepi szentmise délelőtt 11 órakor kezdődik, melyet Bereczkei Miklós c. apát, a sárospataki bazilika plébánosa mutat be.

Nyári gyermek- és ifjúsági konferenciát tart a Tiszáninneni Református Egyházkerület a hitoktatásban, illetve gyermek istentiszteleteken résztvevő, valamint az egyházi intézményekben tanuló gyermekek. A tábornak a Sárospataki Református Kollégium ad otthont július 12-17-ig. Jelentkezésről információ a 06-30-638-2798-as telefonszámon kérhető, határidő: június 10.

Újra szerveznek liturgikus zenei tábort. A 8-14 év közötti gyermekek elsajátíthatják a görögkatolikus alapdallamokat július 4-9. között. Várják az ének-zenére fogékonyak jelentkezését a hepi@hd.gorogkatolikus.hu címen.

Istentiszteletek vasárnaponként 11 órakor kezdődnek, kéthetente úrvacsoraosztással a Belvárosi evangélikus templomban.

Programok

-
Miskolc és környéke
-
Miskolc és környéke