Ugrás a tartalomra

Másodszor is szólt a rock Perecesen

Tajthy Ákos
Utoljára módosítva
2020. augusztus 24. hétfő 13:08
A rock napon idén is helyi amatőr zenekarok szórakoztatták a közönséget.
II. Perecesi Rock Nap - Mocsári László képgalériája

Második alkalommal rendezték meg szombaton a Perecesi Rock Napot a városrész szabadtéri színpadán. A zenés rendezvényen ezúttal Kiss Csaba és Barátai mellett a Purple Sunset, az Excelsior és a Későn Szóltál formáció lépett fel.

Sziszák Benedekné egyesületi elnök érdeklődésünkre elmondta, már az első, 2019-ben megrendezett Perecesi Rock Nap célja is az volt, hogy színpadot, fellépési lehetőséget biztosítsanak olyan amatőr zenekaroknak, amelyek úgy Pereceshez, mint egész Miskolchoz is kötődnek. Hozzátette, mivel a tavalyi rendezvény is nagy sikernek örvendett, ezért nem is volt kérdés a folytatás.

Fotó: Mocsári László

– A Kiss Csaba és Barátai formáció keresett meg minket az ötlettel, mivel itt helyben adott egy jó akusztikájú, ráadásul gyönyörű környezetben lévő színpad. A koncertekre már akkor is sokan voltak kíváncsiak, így örültünk neki, hogy idén folytathattuk. Öröm volt számunkra az is, hogy idén már nemcsak perecesiek, hanem Miskolc számos pontjáról érkeztek érdeklődők a rock napra – tette hozzá.

A programot az Új Bányamécs Egyesület szervezte, annak létrejöttét viszont Kiss Csaba, magánszemélyek és a térség önkormányzati képviselője is támogatta.

– A pénzbeli támogatáson túl én arra helyeztem a hangsúlyt, hogy a rendezvényhez méltó körülményeket biztosítsunk a helyszínen. ennek érdekében az elmúlt hetekben a Városgazda munkatársai többször is levágták a füvet a színpad környékén, emellett pedig a kaput, és több padot is kijavítottak a rendezvényt megelőzően – tette hozzá Bazin Levente önkormányzati képviselő.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!