Ugrás a tartalomra

Megújult a MizuMiskolc programajánló portál

Miskolc Televízió/minap.hu
Utoljára módosítva
2019. április 27. szombat 10:07
Színes, friss, dinamikus, modern és fiatalos lett az új a MizuMiskolc, erre flashmobbal és imázsfilm-premierrel is felhívták pénteken a figyelmet.

Az internetes oldal arculatának kialakításához a felhasználók és az együtt dolgozó partnerek véleményét is figyelembe vették a készítők. A weblap ezentúl nagyobb hangsúlyt fektet a sport, a gasztronómia, a turizmus témákra, és Miskolc mellett a környékbeli szórakozási, kikapcsolódási lehetőségekre is.

Végh Csaba képgalériája

A Szinva teraszon az alkotók a miskolciakkal együtt számoltak vissza, mielőtt leleplezték a város első számú programajánlójának megújult honlapját. Az ünnepség egy flashmob is volt egyben.

Planétáné Balogh Tímea elmondta, gyakran használják a programajánló portált. – Ezen az oldalon nézzük a különböző programokat, leginkább a moziműsorok kiválasztásában segít, de a különböző városi programok kiválasztásához is használjuk – tette hozzá.

A honlap megújítására azért volt szükség, mert a korábbi weboldal 8 évvel ezelőtt indult és azóta megváltoztak az elvárások is. Papp Andrea, a Miskolci Nemzeti Színház marketingvezetője kiemelte: a kulturális intézményeknek is követniük kell a technikai fejlődést. – Ma ebben nagy segítség a MizuMiskolc, hiszen most már telefonos applikációról is elérhetőek. Nagyon jó a felület, és örülünk, hogy a színházi programjaink is fenn vannak náluk, hiszen mi magunk is tudjuk, hogy a nézőink nagy része ma már az interneten keresztül tájékozódik az előadásainkról – tette hozzá.

Az új oldal számos új funkcióval is bővült. Szák András portálvezető kiemelte, igyekeztek erősíteni a gasztrovonalat, a sportot és a turizmust. Ráadásul nemcsak miskolci, hanem környékbeli programokat is mutatnak az oldalon – amellett, hogy a már jól megszokott programelemek is megmaradtak.

Az oldalt havonta eddig is 60-80 ezren látogatták. A készítők azt remélik, hogy mivel telefonos applikációként is lehet használni a felhasználóbarát, könnyen áttekinthető oldalt, ez a szám még több lesz. Az új MizuMiskolc elindult az Év vidéki programajánlója címért is.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!