Ugrás a tartalomra

Gazdaság

Forrás
mti
Utoljára módosítva
2019. november 13. szerda 11:29
Az őszi hónapokban ismét jól teljesít az ingatlanpiac, így a tavasz végi és nyári gyengébb hónapok ellenére a tavalyihoz hasonló, erős évet zárhat idén is – derült ki a Duna House Barométeréből.
Forrás
mti
Utoljára módosítva
2019. november 13. szerda 10:30
Berlin mellett építi fel első európai üzemét a Tesla – jelentette be Elon Musk, az elektromos autókat gyártó amerikai társaság vezetője a német fővárosban kedd este.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2019. november 10. vasárnap 09:33
Immár tizenötödik alkalommal rendezték meg az Európai Kereskedelem Napját, a kereskedelmi szektor legjelentősebb szakmai ünnepét, amelynek alkalmából kiemelkedő elismerésekben részesült a COOP Gazdasági Csoport több dolgozója is. Az esemény minden évben a kereskedelmet, mint a gazdaság egyik legfontosabb szektorát állítja a fókuszba, ahol hagyományosan rangos szakmai elismerésekkel díjazzák az ágazatban dolgozó munkavállalókat.
Forrás
mti
Utoljára módosítva
2019. november 07. csütörtök 09:47
A tavalyi 41 ezer forint helyett az idén már átlagosan 48 400 forintot terveznek karácsonyi ajándékokra költeni az aktív internetezők, ami több mint 20 ezer forinttal haladja meg a négy évvel ezelőtti keretet - derül ki az Árukereső.hu és a GKI Digital éves közös kutatásából.
Forrás
mti.hu
Utoljára módosítva
2019. november 06. szerda 17:06
Északkelet-Magyarországra érkezik egy autóalkatrészeket gyártó fontos japán vállalat – jelentette be Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter az MTI-nek telefonon adott nyilatkozatában.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2019. november 07. csütörtök 09:00
Sikeres Miskolc Megyei Jogú Város Foglalkoztatási Paktum Programja, amely közel száz miskolci cég és szervezet állásajánlatainak a feltérképezésével segíti az álláskeresőket a minél vonzóbb miskolci karrierlehetőségek megtalálásában. Az eredményességet jól mutatja, hogy a Paktumiroda nyilvántartásában jelenleg több, mint ezer munkahelyből válogathatnak az érdeklődők, s hogy az elmúlt másfél év alatt már 600 feletti azoknak a munkavállalóknak a száma, akiknek az elhelyezkedésében a Paktumiroda vállalt aktív szerepet – tájékoztatott közleményében a városháza.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2019. november 08. péntek 17:01
A szakértők dolgoznak annak érdekében, hogy a miskolciak tiszta és valós képet kapjanak az Önkormányzat helyzetéről – olvasható a Polgármesteri Hivatal közleményében. Október 14-én ugyanis – az átadott dokumentumok tanúsága szerint - az Önkormányzatnak 14,4 milliárd forint tartozása, kötelezettsége volt partnerei felé.
Forrás
MTI
Utoljára módosítva
2019. november 05. kedd 13:22
A Huawei kínai telekommunikációs óriásvállalat közreműködésével épül ki Magyarországon az ötödik generációs (5G) hálózat – mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter kedden Sanghajban, a Hungcsiao Nemzetközi Gazdasági Fórumon.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2019. november 04. hétfő 15:35
Szabó-Lukovszki Bélát, a LEAR Corporation gyöngyösi és gödöllői gyárának korábbi vezetőjét, magyarországi és oroszországi gyárakért felelős operációs igazgatóját nevezték ki az SEG Automotive magyarországi gyárának műszaki gyárigazgatójává.
Forrás
mti.hu
Utoljára módosítva
2019. november 04. hétfő 12:56
Idén a második negyedévben megállt a használt lakások árának emelkedése, miközben az új lakások ára országszerte nőtt - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).

Programok

-