Ugrás a tartalomra

Gazdaság

Utoljára módosítva
2019. március 19. kedd 12:11
Magyarország és Izrael gazdasági, kereskedelmi és befektetési kapcsolatai dinamikusan bővülnek, és az izraeli vállalatokkal folytatott együttműködés nagy segítséget jelent a magyar gazdaság dimenzióváltásához – mondta el az MTI-nek Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter telefonon Izraelből.
Utoljára módosítva
2019. március 14. csütörtök 15:33
Már csak egy hétig, március 22-éig lehet pályázni a Bükki Nemzeti Park igazgatóság által meghirdetett Zöld Vállalkozói Díj elnyerésére. A pályázat célja a térségben élő, a környezet- és természetvédelmet szem előtt tartó vállalkozások munkájának a segítése, a vállalkozók piacra jutási lehetőségeinek a bővítése.
Utoljára módosítva
2019. március 14. csütörtök 14:03
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) elkészült az szja-bevallási tervezetekkel, így idén a tavalyihoz képest csaknem ötszázezerrel többen, azaz már 5,6 millióan kaphatnak segítséget az adóbevalláshoz – tájékoztatta portálunkat a Nemzeti Adó- és Vámhivatal. A tervezetek az egyéni vállalkozóknak, őstermelőknek, áfás magánszemélyeknek támpontként szolgálnak a bevallás beadásához.
Utoljára módosítva
2019. március 13. szerda 13:57
Csaknem hatvan szakmában mérik össze tudásukat az ország legjobb tanulói. 240 diák versenyez a XII. Szakma Sztár Fesztiválon, megyénket nyolcan képviselik a Hungexpo Vásárközpontban.
Utoljára módosítva
2019. március 13. szerda 11:02
Tavaly a Díjneten keresztül befizetett számlák összege 50 milliárd forintra nőtt az egy évvel korábbi 45,2 milliárdról, ennek túlnyomó többsége bankkártyás tranzakció volt - közölte a Díjnet Zrt.
Utoljára módosítva
2019. március 12. kedd 14:39
Magyarország ajánlata a fiataloknak a biztonságos környezet és a biztos jövő – mondta Orbán Viktor miniszterelnök kedden Budapesten, a Hungexpón, a XII. Szakma Sztár Fesztivál megnyitóján.
On
Utoljára módosítva
2019. március 12. kedd 12:34
Július elsejétől legfeljebb 2,5 millió forintos támogatást kaphatnak a legalább három gyereket nevelő családok új, legalább hétszemélyes személyautó vásárlásához – közölte az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és ifjúságügyért felelős államtitkára kedden Budapesten, sajtótájékoztatón.
Utoljára módosítva
2019. március 11. hétfő 12:22
Július elsejétől már használt lakás vásárlására is igényelhető a csok mellé felvehető kamattámogatott kölcsön, amely két gyermek esetén 10 millió, három gyermek esetén 15 millió forint – közölte az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és ifjúságügyért felelős államtitkára hétfőn Budapesten.
Utoljára módosítva
2019. március 07. csütörtök 15:45
A hétpontos családvédelmi akcióterv négy pontja: a babaváró támogatás, a csok kiterjesztése, a hitelelengedésre vonatkozó szabályozás, valamint a nagycsaládosok autóvásárlási támogatása lép hatályba július 1-jén – közölte Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten, sajtótájékoztatón.
Utoljára módosítva
2019. március 12. kedd 15:31
A miskolci Creppy Franchise System Kft. vezetőit meghívták az üzletág egyik legnagyszabásúbb eseményére, mely idén az Egyesült Államokban, Las Vegasban került megrendezésre. A Nemzetközi Franchise Szövetség éves kongresszusán a legnagyobb franchise márkák, az üzletág legfajsúlyosabb tagjai, befektetők, üzletemberek képviseltetik magukat.

Programok

-
MAB Székház
-
Diósgyőri Gimnázium
-
Művészetek Háza
-
Művészetek Háza
-
Ady Endre Művelődési Ház