Ugrás a tartalomra

Közélet

Forrás
Kujan István
Utoljára módosítva
2020. január 20. hétfő 18:31
Épül az új istálló és az új karám a Baráthegyi Majorságban. Biztató az is, hogy csaknem teljes mértékben pótolni tudják az elvesztett kecskeállományt, és egy új alpaka is beköltözhet hozzájuk. A Szimbiózis Alapítvány több mint két millió forintot kapott már magányszemélyektől és cégektől, a kutyatámadások után azonban legalább négy-öt milliót fog felemészteni a károk enyhítése.
Forrás
hirado.hu
Utoljára módosítva
2020. január 19. vasárnap 17:54
Nagy Gábor orvosigazgató szerint bizonyítékok sora mutat arra, hogy teljes valótlanságot állítanak azok a hírportálok, amelyek szerint a miskolci kórházban eltávolították egy roma nő mindkét petevezetékét, hogy ne szülhessen többé gyermeket – írta vasárnap a Magyar Nemzet online kiadása.
Forrás
mti.hu
Utoljára módosítva
2020. január 19. vasárnap 13:37
Bangóné Borbély Ildikó, az MSZP országgyűlési képviselője Orbán Viktor kormányfőhöz fordul a Borsod megyei kórházban történt feltétezett meddővé tétel ügyében.
Forrás
Kujan István
Utoljára módosítva
2020. január 18. szombat 16:14
Az önkormányzat másfél hónapos próbaidőre bevezeti az új forgalmi rendet, miközben több alkalommal is forgalomszámlálást hajt végre a Görögszőlő-Andor utca útszakaszon.
Forrás
adozona.hu
Utoljára módosítva
2020. január 17. péntek 15:52
Idén is segítséget kapnak a 20 év alatti fiatalok jogosítványuk megszerzéséhez – írja az EMMI-re hivatkozva a kormany.hu.
Forrás
Miskolc Tv/minap.hu
Utoljára módosítva
2020. január 17. péntek 16:38
A demonstrációt a Bódva-völgyi Közéleti Roma Nők Egyesülete és a nyíregyházi XXI. Századi Roma Nők Egyesülete szervezte arra a hírre reagálva, ami szerint a kórházban a szülés után roma nőket tettek meddővé. Egyebek mellett azt követelték, hogy vessenek véget a szülészeti faji alapú elkülönítésnek és tartsák tiszteletben a roma nők emberi méltóságát.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2020. január 17. péntek 14:48
Demonstrációt tart a Közgyűjteményi és Közművelődési Dolgozók Szakszervezete Magyar Kultúra Napja alkalmából január 22-én, 17 órától az Erzsébet téren, melyre várják a kultúráért aggódó polgárokat.
Forrás
Kujan István
Utoljára módosítva
2020. január 17. péntek 14:18
Bírósági eljárást kezdeményez a Miskolc Holding vezetése a korábbi igazgatóval, Pálffy Kingával szemben a „jogtalanul felvett összegek visszaszerzése érdekében”. Szélyes Domokos vezérigazgató pedig több mint 13 millióval tartozik a cégcsoportnak, ami miatt valószínűleg szintén bírósági eljárás lesz – tudatta pénteki sajtótájékoztatóján a Velünk a Város frakció vezetése.
Forrás
Muntyán Bernadett
Utoljára módosítva
2020. január 19. vasárnap 09:39
Szeretne adalékanyag-, tömegnövelő szerektől mentes, bio- és teljes kiőrlésű gabonák felhasználásával készült, természetes összetevőket tartalmazó kenyeret (v)enni? A Búza téri aluljáró és a Centrum között mindezt megtalálja! Csaknem harmincféle friss kenyér közül választhat a hét hat napján, a miskolci Príma Pékben. (x)
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2020. január 17. péntek 15:02
A Forralt Bor és Tepertő Nap idején sűrűbben jár majd a 4-es busz – tudtuk meg az MVK Zrt.-től.

Programok

-
-
Miskolc egyes templomai
-