Ugrás a tartalomra

Közélet

Forrás
Miskolc Televízió/minap.hu
Utoljára módosítva
2019. november 11. hétfő 17:06
Genetikai adottságok, illetve a mértékletesség lehet a hosszú élet titka – véli Godó Vidor, aki november 12-én töltötte be 100.-ik életévét. Az idős férfi kiváló szellemi és fizikai állapotban van, ellátja magát és csak ebédet hord a Derűs Alkony Szolgáltatási Központból, ahol születésnapja alkalmából köszöntötték.
Forrás
vezess.hu
Utoljára módosítva
2019. november 11. hétfő 15:41
Még szeptemberben bírságoltak meg a rendőrök egy szabálytalan román trélerest, a sofőr a Facebookon borult ki.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2019. november 11. hétfő 14:01
Az elmúlt időszakban a MIHŐ Kft-hez több fogyasztói jelzés érkezett, hogy napközben hidegek a radiátorok. A városháza sajtóosztálya közleményben tájékoztat.
Forrás
Miskolc Televízió/minap.hu
Utoljára módosítva
2019. november 11. hétfő 13:07
Egy társadalom erejét és fejlettségét leginkább az mutatja, mennyire érzékeny szociálisan – fogalmazott Veres Pál polgármester a szociális munka hetének első napján. A városháza Dísztermében kulturális műsorral ünnepelték a dolgozókat, tízen elismerést is kaptak. A szociális munka hete pénteken zárul, addig is lesznek előadások, jótékonysági program, szociotúra és minikonferencia is.
Forrás
mti
Utoljára módosítva
2019. november 11. hétfő 10:30
Elkészült az óriás tűzfalfestmény a Józsefvárosban található Leonardo utca 12-14. szám alatti ház tűzfalán, a képen a Vízipók-csodapók című rajzfilm karakterei elevenednek meg – közölte a Színes Város Csoport hétfőn az MTI-vel.
Forrás
Kujan István
Utoljára módosítva
2019. november 11. hétfő 09:18
Valódi és szimbolikus értelemben is nyitott városházát szeretnénk megvalósítani Miskolcon – jelentette ki Veres Pál polgármester a pénteki alakuló közgyűlést követően, a hivatal aulájában megrendezett kötetlen beszélgetésen.
Forrás
Kujan István
Utoljára módosítva
2019. november 09. szombat 09:03
Miskolcnak a polgármester mellett civil az alpolgármestere is: Veres Pál javaslatára Varga Andreát – minősített többséggel – szavazta meg a pozícióra a grémium a péntek délutáni ünnepélyes alakuló ülésen. A városháza Dísztermében a polgármester egy tíz területet felölelő programot hirdetett meg, ami Nagy-Miskolc felemelkedését hivatott szolgálni.
On
Forrás
Miskolc Tv/minap.hu
Utoljára módosítva
2019. november 08. péntek 16:16
Néhány napon belül el kell távolítani a választási plakátokat a közterületekről, a határidő november 12-én jár le. A pártok és civil szervezetek Miskolcon már elkezdték leszedni a politikai hirdetéseket, de van, ahol még fent vannak. Ha ezek jövő hét keddig nem kerülnek le, az önkormányzat fog intézkedni.
Forrás
Muntyán Bernadett/Kujan István
Utoljára módosítva
2019. november 09. szombat 10:24
Egy idő után mindenki rájön, hogy személyesen, lassan ismerkedni nyugodtabb – állítja Tari Annamária pszichoterapeuta, pszichoanalitikus, aki a párkapcsolati változásokról, a közösségi média hatásairól tartott előadást csütörtökön a Művészetek Házában. Interjúnk.
Forrás
Miskolc Televízió / minap.hu
Utoljára módosítva
2019. november 07. csütörtök 15:31
Fokozott katonai jelenlét volt a Bükki Nemzeti Park területén. A debreceni felderítő ezred és nemzetközi csapatok katonái versenyeztek. A 14. Szent Márton felderítő verseny az utóbbi évek legkeményebb pályája volt.
On

Programok

-