Ugrás a tartalomra

Közélet

Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2020. február 22. szombat 08:18
Töltse ki kérdőívünket, és segítsen nekünk megújítani a Miskolci Naplót!
Forrás
Kujan István
Utoljára módosítva
2020. február 22. szombat 08:54
„Minden egyes boldog pillanat egy őrült nagy erőforrás, mert ez teszi lehetővé a későbbi boldogtalanság elviselését” – állítja prof. dr. Csepeli György szociálpszichológus.
Forrás
Kujan István
Utoljára módosítva
2020. február 21. péntek 13:01
Büszkeség az iskolának, büszkeség Miskolcnak: Cserei Lászlóné, a Szentpáli iskola szakács szakoktatója bronzérmet szerzett a stuttgarti Szakácsolimpián.
Forrás
Kujan István
Utoljára módosítva
2020. február 20. csütörtök 10:43
Szerda reggelre a Stadiontól a belváros felé vezető szakaszon több autónak betörték a jobb első, utasoldali ablakát, és a járművek karosszériáját is megrongálták. Mint megtudtuk, nem csupán vandálkodásról van szó, több értékes eszközt is ellopott a tettes a feltört autókból.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2020. február 18. kedd 14:42
A Magyar Rákellenes Liga és a Borsod-Abaúj- Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház március 10-én Gálaestet szervez a Liga és az egészségügyi intézmény Teljes Gégeeltávolításon Átesett Betegek Klubja megalakulásának 30. évfordulója alkalmából a Miskolci Nemzeti Színház nagytermében.
Forrás
Kujan István
Utoljára módosítva
2020. február 18. kedd 13:49
Létezik, s ha igen, hol és hogyan találhatjuk meg a boldogságot – a családban, a munkánkban, a hobbinkban, vagy elsőként magunkban keressük? A művészetekben rejtezik, a kulináris élvezetekben? Baráti kapcsolatainkban? Netalán a pénz tesz boldoggá? A választ döntően szociológus szakemberek bontják ki a MAB Székházban csütörtökön induló új előadássorozat során.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2020. február 18. kedd 10:06
Akinek még nincs ügyfélkapuja, és nem is szeretne a digitalizáció útjára lépni és ügyfélkaput nyitni, az idén is kérheti szja-bevallási tervezetének postázását - írja közleményében a Nemzeti Adó és Vámhivatal.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2020. február 16. vasárnap 11:49
A Népkerti Vigadó adott helyet a megyei iparkamara és az Első Miskolci Lions Klub közös báljának. A rendezvény bevételét jótékony célra ajánlották fel.
Forrás
Nagy Attila történész
Utoljára módosítva
2020. február 16. vasárnap 14:46
Amikor egy-egy bevásárlókörút alkalmával betértem a Batóról elnevezett üzletházba, sokáig azt hittem, hogy annak névadója, tulajdonosa, üzemeltetője lehet. Még az is megfordult a fejemben, hogy egy névösszevonásból eredő mozaikszóval van dolgom, de arra sosem gondoltam volna, hogy az elnevezés egy olyan férfit takar, akinek a ma álló épülethez vajmi kevés köze van. Bár ha a Bató családot körülvevő legendákat vesszük alapul, ez a kijelentés nem feltétlenül állja meg a helyét.
Forrás
Kujan István
Utoljára módosítva
2020. február 17. hétfő 09:40
Elvegyültünk szombat délután a tömegben, hogy egyrészt magunkba szívjuk a pompás illatok mellett a program hangulatát, másrészt, hogy megtudjuk, ki mit szeret a miskolci Kocsonyafesztiválon. De jártunk véradáson és a Zöld Sátorban is.
On

Programok