Ugrás a tartalomra

Közélet

Forrás
Miskolc Televízió/minap.hu
Utoljára módosítva
2020. július 02. csütörtök 15:10
A járványhelyzet enyhülésével a Holding vezetése leült tárgyalni a szakszervezetekkel, és differenciált bérfejlesztésről, valamint a béren kívüli juttatások visszavezetéséről állapodtak meg – mondta el Dukai Zoltán, a Miskolc Holding Zrt. vezérigazgatója a Miskolc Televíziónak.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2020. július 02. csütörtök 13:59
A közigazgatási tisztviselők napja alkalmából díjátadó ünnepséget szervezett a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Önkormányzat június 30-án. Az ünnepélyes programon átadták az önkormányzat legújabb elismerését, a „Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Önkormányzat Elnökének Köztisztviselői Díját”, továbbá a „Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Önkormányzati Hivatal Dicsérő Oklevelét” is. Tizenhat megyei köztisztviselő áldozatos munkáját értékelték a 2020-as emléknap alkalmából.
Forrás
Miskolc Televízió/minap.hu
Utoljára módosítva
2020. július 02. csütörtök 11:53
Szombaton újra kvaterkára várják a borkedvelőket az avasi pincékbe. Új helyszínként ezúttal a kilátó alatt fekvő miskolci amfiteátrum is csatlakozik, ahol koncertek, fényfestés és kóstolók is várják a látogatókat.
On
Forrás
Miskolc Televízió/minap.hu
Utoljára módosítva
2020. július 01. szerda 16:31
Az anyák megmentője, Semmelweis Ignác 202 éve született. A gyermekágyi láz elleni harc úttörőjének emlékére július elsején az egészségügyi dolgozókat ünnepeljük Magyarországon.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2020. július 02. csütörtök 16:26
Csütörtökön – jelzőőrös forgalom biztosítása mellett – megkezdték a meglévő aszfalt felmarását a Hidegsoron. A munka a felső szakaszon indult, és fokozatosan haladnak lefelé – tájékoztatta szerkesztőségünket a polgármesteri hivatal sajtóosztálya.
Forrás
met.hu
Utoljára módosítva
2020. július 01. szerda 09:03
Gomolyfelhős, napos időre számíthatunk, csak délután, este a Dunántúlon lesz erőteljesebb a gomolyfelhő-képződés, és ott elszórtan zápor, zivatar kialakulhat – írja az Országos Meteorológiai Szolgálat az előrejelzésében.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2020. július 01. szerda 08:08
A gyümölcsök ára várhatóan még a mostaninál is jóval magasabb lehet a gyenge termés miatt, amelyet idén mindössze 500 ezer tonna körüli mennyiségre becsülnek. A kereskedők 30-40 százalékos drágulást prognosztizálnak.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2020. június 30. kedd 22:05
A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Önkormányzat Közgyűlésének június 29-ei ülésén átadták a megye Szent Erzsébet és Kossuth Zsuzsanna Díjait. 2020-ban két Szent Erzsébet és tíz Kossuth Zsuzsanna Díjat osztottak ki a megye leglelkiismeretesebb dolgozói között.
Forrás
Kujan István
Utoljára módosítva
2020. június 30. kedd 13:08
Július 1-je a köztisztviselők napja, Miskolcon ettől az évtől hivatalosan is munkaszüneti nap egy helyi rendeletnek köszönhetően. Hétfőn a polgármesteri hivatal is tisztelgett azon önkormányzati dolgozók előtt, akik a közösség, a miskolci emberek szolgálatát választották hivatásuknak. Tizenheten vehettek át szakmai elismerést a Városháza dísztermében.
On
Forrás
Tajthy Ákos
Utoljára módosítva
2020. június 26. péntek 19:49
A Szinva terasz egy része, és a reptéri aluljáró is víz alá került átmenetileg. Az esőzés megyénkben Miskolcot érintette a legsúlyosabban, a károkat folyamatosan mérik fel.
On

Programok

Jelenleg nincsenek programok!