Ugrás a tartalomra

Közélet

Forrás
MTI
Utoljára módosítva
2020. április 05. vasárnap 10:50
Munkaszüneti napokon sincs kamionstop - közölte az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) vasárnap az MTI-vel.
Forrás
Kujan István
Utoljára módosítva
2020. április 05. vasárnap 09:33
Fontos lenne, hogy megértsük a válság üzenetét: az élet úgy nem folytatható, ahogyan eddig, viszont folytatható más utakon-módokon – mondja Szabó-Tóth Kinga szociológus, aki odafigyelésre, magabiztosságra, és a pillanatok megélésére int mindenkit. Interjúnk.
Forrás
Kujan István
Utoljára módosítva
2020. április 04. szombat 18:00
De nagyon sok még a „ha” a történetben a koronavírusjárvány megfékezésére hozott intézkedések miatt. A színészek, zenészek, balettosok otthon készülnek, hogy a lehető leghamarabb a nézők szolgálatába tudjanak állni újra – hangsúlyozta Béres Attila igazgató.
Forrás
MTI
Utoljára módosítva
2020. április 04. szombat 11:41
Elfogtak egy csalót, aki egyebek mellett szájmaszkokat és fertőtlenítőszereket árult az interneten, de a kifizetett termékeket nem küldte meg - közölte a rendőrség szombaton az MTI-vel.
Forrás
Kujan István
Utoljára módosítva
2020. április 02. csütörtök 17:02
Gyakorlatilag naponta jelennek meg álhírek az egészségüggyel, és külön a Borsod megyei központi kórházzal kapcsolatban. Legutóbb inkubátorban talált csecsemőről, illetve az intézeti gyógyszertár kirablásáról jelentek meg „cikkek”, Facebook-bejegyzések. Figyelem, a kattintásvadász „kamuoldalak” csak riogatnak! Az ilyen hírek terjesztése, megosztása akár bűncselekmény is lehet, hangsúlyozza a rendőrség.
Forrás
Kujan István
Utoljára módosítva
2020. április 02. csütörtök 17:34
A légzést segítő gépet csütörtökön vette át Révész János főigazgató.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2020. április 02. csütörtök 13:41
A kormány rendelkezéseivel összhangban Miskolc város vezetése továbbra is azt kéri minden külföldről hazatérőtől, hogy a saját maga, barátai, szerettei és mindannyiunk érdekében tartsa be a tizennégy napos házi karantént, és ez alatt az idő alatt még legközelebbi hozzátartozóival se érintkezzen – írja közleményében a miskolci polgármesteri hivatal sajtóosztálya.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2020. április 02. csütörtök 10:12
A járványhelyzetre való tekintettel a hulladékszállítók védelme érdekében több tanáccsal is ellát az polgármesteri hivatal.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2020. április 02. csütörtök 09:17
A koronavírus elleni védekezésben, a járvány terjedésének lassításában és megfékezésében a megszokottnál is fontosabb a közrend és a közbiztonság fenntartása. Ezért a rendvédelmi szervek, egymás munkáját segítve és megerősítve együttműködnek az ebből adódó feladatok ellátásában - közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal.
Forrás
Tajthy Ákos
Utoljára módosítva
2020. április 01. szerda 21:29
A főépítész és az önkormányzati képviselő is úgy látja: a patinás műemléket a közvetlen környezetével egy egységként kell kezelni.

Programok

Jelenleg nincsenek programok!