Ugrás a tartalomra

Városinfó

Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2020. február 24. hétfő 14:37
Miskolci Városgazda Nonprofit Kft értesíti a lakosságot, hogy az általa üzemeltetett piacok nyitvatartása a következőképpen alakul:

Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2020. február 23. vasárnap 13:17
Igazi farsangi mulatság várta a helyieket és az ide érkező turistákat február 23-án a Miskolci Termelői Napon. A helyi és környékbeli termelők portékáit és kézműves termékeit kínáló programon karneváli koncerttel, táncmulatsággal, farsangi finomságokkal és álarckészítéssel készültek a tél elűzésére az Erzsébet téren.
Forrás
Szántó István
Utoljára módosítva
2020. február 23. vasárnap 09:49
Mitől híd az Ady híd? Sokan már a kérdésen is fennakadnak. A fiatalabbak honnan is tudhatnák, hogy itt szabadon patakzik a Pecze a Szinvába.
Forrás
Miskolc TV / minap.hu
Utoljára módosítva
2020. február 20. csütörtök 18:12
Hatékony, környezetbarát és biztonságos – ezek a legfőbb uniós elvárások a közösségi közlekedésekkel kapcsolatban. A magyar viszonyokról és tervekről Miskolcon egyeztettek.
Forrás
Miskolc TV / minap.hu
Utoljára módosítva
2020. február 19. szerda 13:12
A hejőcsabai telephelyen munkaruhákat és gyerek ágyneműket készítenek. A megyei szervezet csaknem 150 millió forintból újíttatta fel a varroda épületét, gépeket vásároltak, és a dolgozók képzését is ebből a pénzből finanszírozták. Várhatóan egy év múlva már teljesen ki tudják gazdálkodni a fenntartáshoz szükséges kiadásokat.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2020. február 18. kedd 16:15
Az egészségesebb és tisztább levegő a célja a Life IP HungAIRy projektnek, melyben a Miskolci Egyetem és Miskolc önkormányzata közösen vesz részt, és erről együttműködési megállapodást írtak alá.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2020. február 16. vasárnap 17:50
Drozsnyik István képzőművész felajánlással kereste meg Varga Andrea alpolgármestert: turisztikai látványosságként betekintést nyújt saját műtermébe és kertjébe, ahol több mint hetven, vasból készült műalkotás található 1400 négyzetméteren.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2020. február 15. szombat 11:36
Miskolc több mint négyezer bérlakással gazdálkodik, illetve gazdálkodhatott volna. Az előző városvezetés azonban több száz olyan lakást is tartott a rendszerben, amelyek felújítás nélkül csak a pénzt vitték, miközben óriási igény lenne azonnal beköltözhető otthonokra. Ezt bizonyítja az is, hogy a közelmúltban meghirdetett bérlakásokra több mint 300 ember adta be pályázatát.
Utoljára módosítva
2020. február 14. péntek 10:55
Befejezték a sérült távhővezeték javítását és az útburkolaton végzett helyreállítási munkákat is.

Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2020. február 11. kedd 16:37
Évente egyszer beengedik az érdeklődőket a Hatvanötösök útján található Miskolci Hívásfogadó Központba, ahova főleg iskolás csoportok érkeznek. Már gyerekkorban is érdemes megtanulni, hogy a segítség kéréséhez a 112-es számot kell tárcsázni.

Programok