Ugrás a tartalomra

Városinfó

Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2019. november 11. hétfő 14:01
Az elmúlt időszakban a MIHŐ Kft-hez több fogyasztói jelzés érkezett, hogy napközben hidegek a radiátorok. A városháza sajtóosztálya közleményben tájékoztat.
Forrás
Kujan István
Utoljára módosítva
2019. november 09. szombat 09:03
Miskolcnak a polgármester mellett civil az alpolgármestere is: Veres Pál javaslatára Varga Andreát – minősített többséggel – szavazta meg a pozícióra a grémium a péntek délutáni ünnepélyes alakuló ülésen. A városháza Dísztermében a polgármester egy tíz területet felölelő programot hirdetett meg, ami Nagy-Miskolc felemelkedését hivatott szolgálni.
On
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2019. november 08. péntek 11:11
Olvassa el figyelmesen, mielőtt hétfőn munkába indul!
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2019. november 07. csütörtök 16:31
A Bogáncs utca forgalma – a Déli Ipari Parknak köszönhetően – az utóbbi időben megnőtt, így indokolttá vált az útburkolat, a vízelvezetés, a világítás, valamint a híd javítása, megerősítése. Az előkészítő munkálatok már október elejétől tartanak – tudatta portálunkkal a városháza sajtóosztálya.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2019. november 07. csütörtök 15:16
Alig több mint egy évtizede készült el a Hideg sori út, mégis indokolttá vált a felújítása. A 810 méteres útszakasz aszfaltozása tavasszal várható, de a jelenlegi előkészítő munkálatok már most okozhatnak némi fennakadást a közlekedésben – tudatta portálunkkal a városháza.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2019. november 07. csütörtök 10:48
Jelentős részben önálló biciklis útszakasz épül a Bosch felé – tájékoztatta szerkesztőségünket a miskolci polgármesteri hivatal.
Forrás
Miskolc TV/minap.hu
Utoljára módosítva
2019. november 06. szerda 17:08
A krízishelyzet megoldásán dolgozik az MVK. Mint arról már beszámoltunk, a polgármester utasította a társaságot, hogy lehetőségeihez mérten vegye figyelembe az utasok igényeit. A járatmegszűntetések miatt a kritikus vonalakon többletjáratokat indítottak. A krízis megoldásába bevont szakmai szervezet szerint ugyanakkor a teljes hálózat újragondolása szükséges, amelyben érdemi munka az első közgyűlés után kezdődhet.
Forrás
Miskolc TV / minap.hu
Utoljára módosítva
2019. november 07. csütörtök 08:30
A november 4-én, hétfőn induló munkálatok során a merevvázas sátor oldalfalait helyezik fel, emellett karbantartási munkálatok kezdődnek.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2019. november 07. csütörtök 09:00
Sikeres Miskolc Megyei Jogú Város Foglalkoztatási Paktum Programja, amely közel száz miskolci cég és szervezet állásajánlatainak a feltérképezésével segíti az álláskeresőket a minél vonzóbb miskolci karrierlehetőségek megtalálásában. Az eredményességet jól mutatja, hogy a Paktumiroda nyilvántartásában jelenleg több, mint ezer munkahelyből válogathatnak az érdeklődők, s hogy az elmúlt másfél év alatt már 600 feletti azoknak a munkavállalóknak a száma, akiknek az elhelyezkedésében a Paktumiroda vállalt aktív szerepet – tájékoztatott közleményében a városháza.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2019. november 08. péntek 17:01
A szakértők dolgoznak annak érdekében, hogy a miskolciak tiszta és valós képet kapjanak az Önkormányzat helyzetéről – olvasható a Polgármesteri Hivatal közleményében. Október 14-én ugyanis – az átadott dokumentumok tanúsága szerint - az Önkormányzatnak 14,4 milliárd forint tartozása, kötelezettsége volt partnerei felé.

Programok

-