Ugrás a tartalomra

Egyéni sport

Utoljára módosítva
2019. szeptember 18. szerda 15:26
A Miskolci Egyetem Sportközpontja idén is megrendezte az Egyetemi Sportnapot a mobilitás jegyében. A hagyományok szerint ezen a napon sporttal töltötték a napot a hallgatók. A hagyományos sportágak mellett a Miskolci Mobilitási Hét is bemutatkozott néhány izgalmas játékkal.
Utoljára módosítva
2019. szeptember 18. szerda 09:03
Egerben rendezték a XX. Tóth Péter Judo Emlékversenyt, melyen a DVTK Judo Szakosztály utánpótlás korú versenyzői az alábbi eredményeket érték el:
Utoljára módosítva
2019. szeptember 17. kedd 17:41
A DVTK birkózó utánpótlása az elmúlt hétvégén Püspökladányban szerepelt a Területi Kötöttfogású Birkózó Gyermekversenyen és Diákolimpián. A diósgyőri versenyzők hat arany-, négy ezüst- és két bronzéremmel térhettek haza.
Utoljára módosítva
2019. szeptember 12. csütörtök 16:31
A Miskolci Olimpiai Reménységek Program (MORP) által is támogatott Büki Ádám (Miskolci Honvéd SE) a napokban még a skyrunning Európa-bajnokságon képviselte hazánkat, azóta viszont már a közelgő téli biatlonszezonra koncentrál.
Utoljára módosítva
2019. szeptember 12. csütörtök 13:04
A parakajakos Kiss Péter lett a hónap sportolója a Nemzetközi Paralimpiai Bizottságnál.
Utoljára módosítva
2019. szeptember 11. szerda 09:28
Csupa dobogós hely a DVTK-Miskolc Birkózó Klub versenyzőitől a hétvégi Nemzetközi Kötöttfogású Birkózóversenyről!
Utoljára módosítva
2019. szeptember 10. kedd 18:15
A Miskolci Olimpiai Reménységek Program (MORP) által is támogatott Büki Ádám augusztus utolsó napjaiban két jelentősebb versenyen is képviselte a Miskolci Honvéd SE színeit. Ezek alapján elmondható: jó úton halad, de még nagyon sok munka vár rá.
Utoljára módosítva
2019. szeptember 07. szombat 20:22
Fehérkő-lápa Hillclimb elnevezéssel Miskolc- Bükkszentkereszt kereszt között hegyikerékpáros- és terepfutó verseny rendeztek a hétvégén.
Utoljára módosítva
2019. szeptember 07. szombat 20:27
Hatodik alkalommal rendezték meg a Miskolc Kupát a Győri kapui sportpályán. - Nagy örömünkre szolgál, hogy az iskolakezdés után több mint huszan neveztek erre a versenyre – nyilatkozta Hollósy András, a terület Fidesz-KDNP-s önkormányzatai képviselője, a meghívásos tenisztornán.
Utoljára módosítva
2019. szeptember 08. vasárnap 07:27
Miskolcon, a Csorba-telepi tavon rendezték az Első Borsodi Örökmozgó Kupa kajak-kenu versenyt. A megmérettetés a Borsodi Örökmozgó Vizisport klub szervezésében jött létre.

Programok

-
Művészetek Háza
-
több helyszínen
-
Szabó Lőrinc Idegennyelvi Könyvtár
-
-
Miskolci Nemzeti Színház