Ugrás a tartalomra

Egyéni sport

Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2020. június 30. kedd 13:01
A magyar és európai országúti kerékpársport történetében Géra Imre neve ma is fogalomnak számít. A Miskolci VSC színeiben olimpikon volt Mexikóban, majd' négy évvel később Münchenben a hatodik helyezett csapatot erősítette. A rendkívül szerény sportembert sokszor próbálták elcsábítani a borsodi megyeszékhelyről, sikertelenül.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2020. június 29. hétfő 10:58
A Miskolci Sportiskola gyalogló szakágának nyolc sportolója június 27-én, szombaton, Besztercebányán idei első szabadtéri versenyén vett részt.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2020. június 29. hétfő 13:48
Komlóstetőn rendezték meg az idei első futamot.
Forrás
mti.hu
Utoljára módosítva
2020. június 18. csütörtök 08:59
Életének 48. évében, súlyos betegség után csütörtök hajnalban elhunyt Benedek Tibor háromszoros olimpiai aranyérmes, világ- és Európa-bajnok vízilabdázó, a magyar férfi válogatott korábbi szövetségi kapitánya - közölte a Magyar Vízilabda Szövetség.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2020. június 16. kedd 10:26
A Miskolci Atlétikai Centrum adott otthont szombaton a Magyar Öttusa Szövetség által meghirdetett laser run felmérő versenynek, melyet a koronavírus-járvány okozta edzéslátogatási korlátozások után, a felkészülés elősegítésére, a monoton edzés munka, a karantén okozta bezártság megtörése, a sportolók felkészültségi szintjének ellenőrzése érdekében hirdettek meg.
Forrás
mti.hu
Utoljára módosítva
2020. június 11. csütörtök 10:20
Magyarország legnagyobb országúti kerékpáros versenye, a Tour de Hongrie az esztergomi Bazilikától rajtol és a királyetap végén a Kékestetőn ér véget a véglegesített program szerint.
Forrás
Miskolc Televízió/minap.hu
Utoljára módosítva
2020. május 29. péntek 10:41
A járványügyi szigorítások enyhítésével visszatért az élet a sportpályákra is. Több szabályt még be kell tartani, de a mozogni vágyók már kötetlenebbül sportolhatnak. A pályákat és a csarnokokat pedig fokozatosan megnyitják a nagyközönség előtt.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2020. május 24. vasárnap 15:30
Huszonkilenc évvel ezelőtt Bogár János nyerte meg a nem hivatalos ultramaratoni futó világbajnokságként is emlegetett Spartathlont Görögországban. Az idei, Athén-Spárta közötti 246 kilométeres versenyre – korábbi győztesként - indulási jogot kapott a Fancsalban élő, a miskolci nemzetközi viadalokon is szép sikereket elért hosszútávfutó legenda, aki szeretne élni ezzel a lehetőséggel. 
Forrás
MTI
Utoljára módosítva
2020. május 08. péntek 12:59
Fiatal hazai riválisai motiválják a háromszoros olimpikon hegyikerékpáros Parti Andrást.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2020. május 08. péntek 07:39
A magyar kormány május elején kiadott intézkedései miatt a tervezett időpontban, június közepén nem lehet megrendezni a 28. Bükki Hegyi Maraton-Kisgyörgy Ádám Emlékversenyt. A szervezők reményei szerint ősszel pótolni tudják a megmérettetést.

Programok

Jelenleg nincsenek programok!