Ugrás a tartalomra

Fókuszban a divat

minap.hu
Utoljára módosítva
2024. szeptember 08. vasárnap 15:15
Exkluzív divatbemutatót rendeznek szeptember közepén a Palotaszállóban.
A lillafüredi Fashion Show előzmény a Népkerti Vigadóban. Fotó: MiNap-archív/Horváth Csongor

Első alkalommal tartják meg a Lillafüredi Fashion & Beauty Show-t szeptember tizenötödikén a Palotaszállóban. Az exkluzív rendezvény célja, hogy Miskolcot méltó helyre emelje a nemzetközi divatbemutatók térképén – mondta el a Miskolc Televízió Kilátó című műsorában a szervező Flow & Business Kommunikációs Ügynökség vezetője, Bokor Éva.

– A résztvevőket egy felejthetetlen divat- és szépségélmény várja, mely során megcsodálhatják a 2024-es év kiemelkedő hazai divattervezőinek kollekcióit – mondta.

A kifutón látható lesz Kiss Márknak, a 2024-es év divattervezőjének extravagáns kollekciója, Lukéj Gabi, aki saját balatoni vitorlás festményei inspirálta női kollekcióját mutatja be, és a BRUBENBRIDE Miskolc csipkékkel és csillogással tervezett esküvői ruháit is felvonultatják profi modellek által.

A divatbemutató alatt hazai hírességek és Miskolc tehetséges énekesei gondoskodnak a zenei élményről, hogy a látvány még lenyűgözőbb legyen. A kifutón az énekes fellépők között szerepel Király Linda, Vastag Csaba, Singh Viki, Varga Andrea, Szécsi Viktória és Cselepák Balázs.

Bokor Éva hozzátette, fontosnak tartják, hogy támogassák a helyi tehetségeket is, ezért a rendezvényhez kapcsolódóan egy amatőrmodell-castingot is szerveznek Borsod-Abaúj-Zemplén vármegye és Miskolc számára. „Keressük a vármegye és Miskolc négy legtehetségesebb fiatal hölgyét vagy fiatalemberét, akik mindig is modellkarrierre vágytak, de eddig még nem tették meg az első lépést álmaik felé. Szeptember 15-én neves szakemberek és hírességek érkeznek Miskolcra, akik segíthetnek valóra váltani álmaikat, és elindítani karrierjüket” – emelte ki.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!