Ugrás a tartalomra

Kiállítás nyílt a huszonöt éves Tourinform Miskolc irodában

minap.hu
Utoljára módosítva
2024. augusztus 15. csütörtök 07:49
A Tourinform Miskolc iroda augusztusban ünnepli negyedszázados működését. 
Fotók: Osztie Tibor

Ebből az alkalomból az elmúlt két és fél évtized emlékeiből, tárgyaiból rendeztek be egy mini kiállítást a Széchenyi István út 16. szám alatti irodájukban. A kiállítást szerda délután a Visit Hungary Tourinform Koordináció iroda vezetője nyitotta meg. Ahogy Molnár Anita fogalmazott, a felgyülemlett élményanyagból jól visszaköszön a „tourinformos életérzés”. 

Kiemelte: a nyolcvankilenc irodát számláló hálózatból kiemelkedik a miskolci, miután az elmúlt öt esztendőben rendre százszázalékos mutatóval zárt az éves teljesítményértékelésükben. – Miskolcon a munkaszervezés professzionális. Ez a csapat a városért és a turizmusért egyaránt elkötelezett – szögezte le méltatásában a szakember. 

Nem pusztán a tárgyakról, hanem a mögötte lévő történésekről és az emberekről is szól a mini tárlat Tóth-Bodnár Krisztina szerint. A MIDMAR Kft. megbízott ügyvezetője köszöntőjében hangsúlyozta, hogy ebben a szakmában elhelyezkedni egyúttal azt is jelenti, hogy a nyár legkellemesebb időszakát leginkább hivatásuknak áldozva, munkával kell eltölteniük – amit persze a megannyi ideutazó arcára csalt mosolyért cserébe szívesen tesznek.

Az eseményen jelenlegi és egykori tourinformosok is részt vettek. A sétálóutcáról is megtekinthető kiállítás ötletgazdája, a Tourinform Iroda Miskolc irodavezetője úgy véli, a turistákkal való találkozás komoly és folyamatos erőt ad a mindennapokban számukra. Kupcsik Sarolta rámutatott: a háttérben dolgozó kollégák legalább annyira a közös siker kulcsai, mint az ügyfélszolgálaton tevékenykedő munkatársai.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!