Ugrás a tartalomra

Minap-indító (2024. 08. 05.): időjárás, levegőminőség, horoszkóp

minap.hu
Utoljára módosítva
2024. augusztus 05. hétfő 07:08

Időjárás

Egy vastag frontális felhőzet vonul át az országon, emellett gomolyfelhők is képződnek, és több órára kisüt a nap. Szórványosan - nagyobb eséllyel és számban az északkeleti, valamint a délnyugati, nyugati tájakon - valószínű zápor, zivatar. Többfelé megélénkül, néhol megerősödik az északnyugati szél, zivatarok környezetében átmeneti viharos széllökés sem kizárt. A legmagasabb nappali hőmérséklet többnyire 26 és 31 fok között alakul, a tartósabban felhős vidékeken ennél akár több fokkal hűvösebb is lehet. Késő estére 15 és 23 fok közé hűl le a levegő – írja hétfő reggeli előrejelzésében a HungaroMet.

Levegőminőség

Városszerte jó a levegő minősége a pmmonitoring.hu oldal tájékoztatása szerint.

Horoszkóp

Kos
A mai nap tökéletes alkalmat kínál arra, hogy bizonyos, a szerelmi életedet érintő kérdéseket tisztázz. Ha régóta halogatsz egy nagy beszélgetést, akkor annak most van itt az ideje, sok későbbi félreértést megelőzhettek.

Bika

A mai nap látszólag átlagos, dolgos hétköznapnak indul, de csak rajtad múlik, hogy nem változtatod-e valami sokkal különlegesebbé. A délutáni események erre lehetőséget adnak, de neked kell észrevenned a kínálkozó alkalmat.

Ikrek

Ma esélyed nyílik arra, hogy egy apró szívességet tegyél valakinek. Neked talán nem nagy fáradtság, neki viszont sokat jelent a dolog, ezért érdemes nagyvonalúnak lenned. Ne feledd, a jó cselekedetek végül megtérülnek majd.

Rák

Már számolod az órákat és perceket, amikor végre megszabadulhatsz egy nehéz feladattól, és valami olyasmire koncentrálhatsz, ami nem kevésbé fontos, de sokkal élvezetesebb. Addig viszont még ki kell tartanod, és a legjobb formádat hoznod.

Oroszlán

Sehol sem találod a helyedet, bármibe is fogsz, egy idő után úgy érzed, nem köti le a figyelmedet, és valami mással kellene foglalkoznod. Ahelyett, hogy hagyod tétlenül eltelni az egész napot, inkább próbálj rájönni, mi az, ami valójában nyugtalanít.

Szűz

Későn fogsz hozzá valamihez, emiatt pedig sietned kell, és ez eleve feszültté, ingerültté tesz. Az ilyen hangulatban végzett munka azonban nem sok jót ígér, ezért próbálj meg ellazulni, és ne szégyellj segítséget kérni valakitől, hogy időben elkészülj.

Mérleg

Olyan emberekkel hozhat ma össze a sors, akik hosszú távon nagy segítséget jelenthetnek a karriered alakulásában, még ha ez ma talán nem is látszik egyértelműen. Légy nyitott és barátságos, ahogyan mindig, akkor gyümölcsöző kapcsolatokat építhetsz.

Skorpió

Az utolsó pillanatban próbálsz elintézni valamit, és bár a környezeted talán felelőtlennek tart, téged doppingol a szorongató határidő, és a legjobbat hozod ki magadból. Ahogy mindig, most is megtalálod a megoldást a vészhelyzetben.

Nyilas

Nem szereted a titkokat, különösen, ha úgy érzed, hogy azok téged is érintenek. Minél jobban erőlteted azonban, annál inkább elzárják előled az információt. Talán okosabb csendben figyelni, akkor magad is megfejtheted a jeleket.

Bak

Minden érmének két oldala van, és ezt olyankor is tudod, amikor érzed, hogy kényelmesebb lenne csak az egyikre rápillantani. Ne hagyd, hogy a lustaság győzzön az igazságérzeted felett, mindig hallgasd meg a másik oldalt is.

Vízöntő

Sokat dolgoztál a sikerért, de lehet, hogy olyan utakat is be kell járnod a céljaid elérése érdekében, amilyeneket nem terveztél. Lehet, hogy nem ez a legkényelmesebb módja az eredmények elérésének, de könnyen lehet, hogy az egyetlen.

Halak

Olyan érzelmi közösségre találsz valakivel, ami csak nagyon kivételes esetekben, és nagyon szerencséseknek adatik meg. Élvezd ki a teljes összhangot, töltekezz fel érzelmileg, és erősítsd meg a kapcsolatotokat ezekben a varázslatos pillanatokban.

(bien.hu)

További hírek

Olvasnivaló