Ugrás a tartalomra

MiNap-indító(2023.05.04.) - Időjárás, levegőminőség, horoszkóp

minap.hu
Utoljára módosítva
2023. május 04. csütörtök 07:42
A napsütést erős széllökések kísérhetik Borsodban. Egy miskolci mérőpontnál pocsék a levegő, az arra élők hagyják ki a reggeli szellőztetést!

Időjárás

Az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) előrejelzése szerint felhőzet gomolyosodását követően sok napsütés várható, több gomolyfelhő a Duna-Tisza közén és a Dunántúl keleti felén képződhet. Délután egy-egy zápor, esetleg zivatar előfordulhat - nagyobb eséllyel a délkeleti, keleti határvidéken. Az északias szelet Borsodban és a Zemplén térségében erős lökések kísérhetik. A legmagasabb nappali hőmérséklet 18 és 22 fok között alakul. Késő estére 7 és 14 fok közé hűl le a levegő.

Levegőminőség 

Városszerte jó a levegő minősége - derül ki a pmmonitoring.hu csütörtöki méréseiből. Ezalól kivétel az örömhegyi mérőpont, ott extrém szennyezettséget jelentettek a reggeli órákban.

Horoszkóp

Kos

Valaki ígéretet tett neked, amire nagyon is számítasz most, de nem tudod, mennyire bízhatsz meg benne. Mivel egyelőre nincs más lehetőséged, a legjobb, amit tehetsz, hogy erre az ígéretre alapozol.

Bika

Keményen megdolgozol a sikerért, de ez nem mindig bizonyul elegendőnek. Át kell gondolnod azt is, hogy a végső döntéseket emberek hozzák meg, és ők hajlamosak azoknak kedvezni, akiket jobban kedvelnek. Dolgozz ezen a szinten is.

Ikrek

Meglepő fordulatot hozhat a mai nap a szerelmi életed terén, és régen elfeledett emlékek éledhetnek újjá benned. Mielőtt teljesen átadod magadat az érzésnek, próbáld meg higgadt fejjel is átgondolni a következményeket.

Rák

Egy nem várt látogatás kellemetlen pillanatokat szülhet, noha tudod, hogy egy ideje már a levegőben lógott ez az alkalom. Próbálj nyugodt maradni, és legyél kicsit rugalmasabb, akkor kevésbé bosszant majd a dolog.

Oroszlán

Lehet, hogy valami olyasmit próbálsz visszaszerezni, amire már nincs is szükséged. Gondold át, hogy ha eddig tudtál élni valami nélkül, akkor lehet, hogy érdemes lenne felszabadítani az energiáidat, és nem visszafelé kapaszkodni, hanem a jövőbe nézni.

Szűz

Úgy érzed, egy kicsit kilógsz a sorból, kitűnsz a társaságból, de nem biztos, hogy ez feltétlenül akkora baj. Ha te egy kicsit másképpen látod a dolgokat, az talán olyan eredményekhez vezethet, ami másnak eddig nem jutott volna eszébe.

Mérleg

Fontos számodra a társaság és az emberek szeretete, de néha túl görcsösen kapaszkodsz ebbe a dologba, és úgy érzed, bármit megtennél, csak hogy a tagja lehess egy csoportnak. Az elutasítástól való félelem ronthatja az esélyeidet.

Skorpió

Nem is gondolnád, mennyi minden múlik azon, hogy milyen színben látod a világot. Ha a lehetőségeket keresed, akkor ők fognak most szembe jönni veled, de ha mindenhol akadályokat látsz, akkor nem is fogod megkönnyíteni a magad dolgát.

Nyilas

Valaki megpróbálja megmondani neked, mit kellene tenned, de te nem szereted, ha beleszólnak a döntéseidbe. Legyél bölcsebb annál, hogy konokságból egy másik utat választasz, csak azért, hogy ne legyen valakinek igaza.

Bak

Félve közelítesz valakihez, de gyorsan kiderülhet, hogy nagyon is egy rugóra jár az agyatok, és talán ő is ugyanolyan nyitott erre a közeledésre, mint te magad vagy. Ha az elképzeléseitek találkoznak, egy értékes kapcsolatot alapozhattok ma meg.

Vízöntő

Hajlamos vagy a könnyebb utakat járni, de tudod azt is, hogy ez nem mindig célra vezető. Ha olyan sikert szeretnél elérni, ami méltó az elképzeléseidhez, akkor azért cserébe szembe kell nézned az akadályokkal.

Halak

Nehéz megtalálni az arany középutat, amin mindenki jól érzi magát, és ami olyan eredményhez is vezet, amivel mindenki elégedett. Minden diplomáciai szükségedre lesz ahhoz, hogy rátalálj erre az ösvényre.

Forrás: bien.hu

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!