Ugrás a tartalomra

Modern, kifinomult, miskolci – Megújult a Tourinform Iroda

Muntyán Bernadett
Utoljára módosítva
2019. július 19. péntek 14:06
Tágas beltér, kifinomult stílus és az ikonikus „M” betű minden ajándéktárgyon – megújult a Tourinform Iroda és kínálata.
Fotók: Rogosz Péter

Modern, kifinomult és tágas belteret kapott a miskolci Tourinform Iroda. Miskolc új arculata tükröződik vissza – nem csupán a kirakat felületéről, de – a belvárosi iroda minden szegletéből. Azonban nem változott meg minden: a kimagasló hozzáértés és a Miskolc iránti elhivatottság maradt, sőt a nyitvatartási rendben sem történt változás.

Miskolc új arculata beköltözött az irodába

Már a bejárat felett 3D-s, éjszaka világító, forgó „M” betű jelzi a Miskolcra érkező turisták számára, hogy ha a város Tourinform Irodáját keresik – a helyet, ahol garantáltan jó idegenvezetőt, miskolci rendezvények belépőjegyeit, Miskolc Pass kártyát, térképeket, kiadványokat kap az ember –, akkor jó helyen járnak. Az egész iroda az új arculatnak megfelelő színekbe öltözött: a pult, a bútorok és a falak is ezt hirdetik. Mi több, az ajándéktárgyak –, amelyeket minden Miskolcra látogató, vagy Miskolcért rajongó bármikor beszerezhet a Tourinform Irodában – is zöld, „M” betűs köntösbe öltöztek.

A Miskolc bolt kínálata beköltözött a Tourinform Irodába (mondom ezt azoknak, akik erről az infóról lemaradtak volna). Tehát nem kell megijedni, vannak „miskolcikumok”, sőt, egyre több tárgy hordozza magában a város lüktetését. Ezeket a tárgyakat pedig bárki beszerezheti, ha a főutca Tourinform Irodája felé veszi az irányt, és büszkén viselheti magán, vagy a táskájában magával hordhatja a mindennapokban. Nem kell ahhoz turistának lennünk a saját városunkban, hogy egy Miskolc-logós pendrive lapuljon a laptoptáskánkban, vagy, hogy egy ikonikus „M” betűvel ellátott bögréből szürcsöljük reggelente a kávét a melóban.

Az arculatnak megfelelően sok klassz ajándéktárgy készült: férfi, női és gyermek ruhák, bögre, pendrive, powerbank, hűtőmágnes, kulcstartó, füzet. Mindenki megtalálhatja a saját kedvencét, amelyet magával vinne, vagy magán viselne nap mint nap, de ajándéknak is tökéletes. Sőt, Facebook nyereményjátékot is indított a megújult iroda: április 22. és május 1. között kisorsolnak egy csomagot, amely tartalmazza  az új Miskolc-logós termékeket, valamint egy 10 ezer forintos zip’s utalványt is. A részletekért keresse a Hello Miskolc Facebook-oldalát, vagy (ami szerintem a legjobb módszer) sétáljon be a Tourinform Irodába. Így végigpásztázhatja a kínálatot is, és találkozhat az iroda örökké mosolygós és Miskolc iránt elhivatott munkatársaival.

Na, kinek van már miskolcos pólója?

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!