Ugrás a tartalomra

Politika

Utoljára módosítva
2019. szeptember 19. csütörtök 08:18
Az önkormányzatoknak és a kormánynak együtt kell működnie. Amelyik önkormányzat harcolni akar a kormány ellen, az nem fog egyről a kettőre jutni - jelentette ki Hollik István. A kormányszóvivő Hubay György meghívására látogatott el Miskolcra. Az országgyűlési képviselő szerint a dolgok helyben dőlnek el, a kormány akkor tud eredményes lenni, ha a települések nincsenek ellenzékben. „Gyülekeznek a hiénák” – ezt már Alakszai Zoltán mondta. A Fidesz-KDNP polgármesterjelöltje szintén arról beszélt, hogy Miskolc nem lehet ellenzékben.
Utoljára módosítva
2019. szeptember 17. kedd 14:54
A TV2 vendége volt Alakszai Zoltán, a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltje, a város jelenlegi jegyzője, aki több példát is hozott arra, hogy harmincévesen is lehet komoly politikai karriert befutni.
Utoljára módosítva
2019. szeptember 16. hétfő 14:34
„Szégyen és gyalázat” – így kommentálta Veres Pál és Mokrai Mihály hallgatását Soós Attila fideszes frakcióvezető, azt követően, hogy az egykori szocialista alpolgármester, jelenlegi ellenzéki képviselőjelölt „a halál f…szára” küldte el a MIKOM-nál tartott demonstrációjukon megjelent ellentüntetőket.
Utoljára módosítva
2019. szeptember 16. hétfő 13:17
Azért jöttünk, hogy megvédjük Magyarországot - jelentette ki Varga Judit igazságügyi miniszter Brüsszelben az uniós miniszterek tanácskozására érkezve, amelyen a szakminiszterek a Magyarországgal szemben indított 7. cikk szerinti eljárásról folytatnak meghallgatást hétfőn.
Utoljára módosítva
2019. szeptember 13. péntek 14:03
Egykori Földes diákként csalódott Veres Pálban, amiért átengedte a kompenzációs lista első helyét Gyurcsány Ferenc pártjának, és nem ő vezeti azt – jelentette ki Kopcsó Gábor. Az Új Lendület Miskolcért elnöke azt mondta: általános gyakorlat, hogy a polgármesterjelölt a listavezető, ezért is érthetetlen, hogy Veres Pál miért mondott le erről a DK elnökségi tagja, Debreczeni József javára.
Utoljára módosítva
2019. szeptember 13. péntek 13:19
Gyurcsány Ferenc a megmondó ember a balliberális miskolci ellenzéknél. Ez abból is látszik, hogy a DK elnökségi tagja, Debreczeni József szerepel első helyen Veres Pál listáján. A Gyurcsány párt vezető szerepre tör Miskolcon is – jelentette ki Pakusza Zoltán. A Mi Hazánk Mozgalom polgármesterjelöltje szerint ha Veres Pál valóban tenni szeretne a városért, rajta kellene legyen a kompenzációs listán, mert polgármesternek egyáltalán nem biztos, hogy megválasztják.
Utoljára módosítva
2019. szeptember 13. péntek 12:17
A Fidesz-KDNP képviselőjelöltjeinek gyűrűjében, a legnagyobb közösségi oldalon élőben közvetítve jelentette be pénteken Alakszai Zoltán polgármesterjelölt, hogy konzultációt indít a miskolciakkal. Győzelme esetén minden évben kikéri majd a város lakosságának véleményét, ígérte.
Utoljára módosítva
2019. szeptember 12. csütörtök 09:59
„Nem a választásról szól egy város vezetése, hanem az elképzelésekről.” Erről is beszélt Miskolcon Tuzson Bence, közszolgálatért felelős államtitkár az Avasi Gimnázium Színháztermében, a lakossági fórumon.
Utoljára módosítva
2019. szeptember 11. szerda 17:30
Elégtelenre vizsgázott az ellenzék jelöltállításból – mondta a Fidesz-KDNP önkormányzati választásokért felelős kampányfőnöke szerdán Budapesten, sajtótájékoztatón.
Utoljára módosítva
2019. szeptember 10. kedd 15:42
Videoüzenetben jelentette be Kopcsó Gábor közösségi oldalán, hogy az Új Lendület a Városért Egyesület mind a 19 miskolci egyéni körzetben sikeresen állított jelöltet az október 13-i önkormányzati választásokra.

Programok

-
Művészetek Háza
-
több helyszínen
-
Szabó Lőrinc Idegennyelvi Könyvtár
-
-
Miskolci Nemzeti Színház