Ugrás a tartalomra

Politika

Utoljára módosítva
2019. július 17. szerda 13:06
Itt az újabb csavar a debreceni ellenzék kálváriájában: miután a Momentum-Jobbik-LMP hármas bemutatta polgármester-jelöltjét, a DK-MSZP-Párbeszéd-Szolidaritás négyes rásrófolva erre, előállt saját aspiránsával – írja az Origó.
Utoljára módosítva
2019. július 17. szerda 11:34
Az amerikai képviselőház Donald Trump rasszistának minősített, négy demokrata párti képviselőnőt támadó Twitter-bejegyzéseit elítélő határozatot fogadott el kedden este.
Utoljára módosítva
2019. július 17. szerda 10:15
Megválasztották Ursula von der Leyen német kereszténydemokrata politikust az Európai Bizottság következő elnökének az Európai Parlament strasbourgi plenáris ülésén kedden. A baloldal nem támogatta, a jobboldal megszavazta.
Utoljára módosítva
2019. július 16. kedd 15:56
Mindenhol önállóan indít jelöltet a Munkáspárt az őszi önkormányzati választásokon – jelentette be Fülöp József Istvánné a Munkáspárt miskolci sajtótájékoztatóján, kedden.
Utoljára módosítva
2019. július 16. kedd 11:03
A bevándorláspárti Soros-hálózat Gyurcsányékkal együtt kampányol a bevándorlást ellenző magyar képviselők ellen - mondta Nacsa Lőrinc, a KDNP frakciószóvivője a kormánypártok véleményét ismertetve kedden Budapesten, írja az MTI.
Utoljára módosítva
2019. július 12. péntek 12:09
Felfüggesztette az LMP-s Demeter Márta képviselői mentelmi jogát az Országgyűlés pénteken.
Utoljára módosítva
2019. július 12. péntek 08:18
Hivatalosan is felállt a csapat a városvezetési feladatra. Városvezetést ugyanis csak csapattal lehet végezni – hangoztatta Miskolc polgármestere a Fidesz-KDNP csütörtöki taggyűlésén, ahol bemutatták a pártszövetség önkormányzati képviselőjelöltjeit. Kriza Ákos úgy fogalmazott: a csapatuknak teljesítménye és víziója van Miskolcról. A Fidesz-KDNP egységben állított polgármestert és egységben állított minden körzetben képviselőket. E nélkül minden más csak politikai kalandorkodás lenne. „A programunk kész, a csapat kész, hogy kiszámítható, biztonságos, és tovább fejlődő Miskolcot építsünk”, emelte ki.
Utoljára módosítva
2019. július 11. csütörtök 13:43
Varga Judit igazságügyi miniszter átvette kinevezési okmányát Áder János köztársasági elnöktől a Sándor-palotában csütörtök délelőtt.
Utoljára módosítva
2019. július 06. szombat 14:00
A szombaton ismertetett legújabb felmérés szerint Boris Johnson volt brit külügyminiszter várhatóan elsöprő győzelmet arat a kormányzó brit Konzervatív Párt vezetőválasztási versenyében.
Utoljára módosítva
2019. július 04. csütörtök 20:30
Ötvenöt percig tartott a zárt ajtók mögötti megbeszélés Ferenc pápa és Vlagyimir Putyin között csütörtökön a Vatikánban, ahol az orosz elnököt Pietro Parolin bíboros, szentszéki államtitkár is fogadta.

Programok

-
Thália-ház
-
-
Gárdonyi Géza Művelődési Ház
-
Miskolctapolcai út mellett
-
Lovagi Tornák Tere