Ugrás a tartalomra

Világ

Utoljára módosítva
2019. május 22. szerda 16:46
A reggelizőasztal egyik fele a gorillák férőhelyén, az üvegfalon túl, a másik vége a látogatótérben, az üvegen kívül volt, de egyforma étellel megterítve a Fővárosi Állat- és Növénykertben szerdán. Az eseménnyel a Jane Goodall Intézettel közös mobiltelefon-gyűjtő akcióra hívták fel a figyelmet.
Utoljára módosítva
2019. május 22. szerda 10:46
A lengyelországi Bielsko-Biala városában május 18-19-én rendezték meg az ifjúsági judo Európa-kupát. Az MVSC-Miskolci Sportiskola Bartha Ákos és Kikichi Junna által felkészített versenyzői közül Sáfrány Péter sorrendben ukrán, olasz, japán és francia ellenfelét legyőzve jutott be a fináléba, ahol ezúttal orosz riválisa jobbnak bizonyult nála.
Utoljára módosítva
2019. május 22. szerda 09:05
Két, merényletre készülő terroristát „likvidáltak” az orosz hatóságok a Vlagyimir megyei Kolcsuginban – jelentette be szerdán az orosz Nemzeti Terrorellenes Bizottság (NAK).
Utoljára módosítva
2019. május 21. kedd 16:58
Kiürítették és lezárták az Eiffel-tornyot hétfő délután, mert egy ember megpróbált rá kívülről felmászni – adta hírül a The Washington Post.
Utoljára módosítva
2019. május 21. kedd 15:34
A Trónok harca fantasysorozat 73., egyben befejező részét csaknem 19 millióan nézték vasárnap este az Egyesült Államokban, ezzel a csatorna nézettségi rekordja is megdőlt – közölte az HBO.

Utoljára módosítva
2019. május 21. kedd 14:50
A Google rövidre zárta a Huawei óriásvállalattal az együttműködést, minden szolgáltatását és alkalmazását letiltotta az Androidon.
Utoljára módosítva
2019. május 21. kedd 12:45
A hétvégén megdöbbentő és arcátlan támadás áldozata lett Arnold Schwarzenegger, akit egy férfi szinte repülve rúgott hátba Dél-Afrikában, miközben a színész éppen Snapchaten számolt be rajongóinak a The Arnold Classic Africa sporteseményről.
On
Utoljára módosítva
2019. május 21. kedd 10:23
Forma-1-es pályafutása során három világbajnoki címet nyert, Niki Lauda azonban sokkal többet adott a száguldó cirkusznak pusztán sportsikereknél – kitartása, bátorsága, élni akarása, egyedülálló személyisége nemcsak a sportág legnagyobbjai, hanem halhatatlanjai közé is emeli – emlékszik a hétfő este 70 esztendős korában elhunyt Niki Laudara a Forma-1 világa.
Utoljára módosítva
2019. május 20. hétfő 14:22
Május 19-én interjút adott Alain Delon a Journale De Dimanche-nak abból az alkalomból, hogy Arany Pálma-életműdíjat kapott Cannes-ban. Hallgathatott volna, hiszen a filmjei, a karrierje, a rajongói beszélnek helyette is. Úgy döntött azonban, hogy válaszol a virulens kritikákra, amelyeket a díj átadásával kapcsolatban kapott.
Utoljára módosítva
2019. május 19. vasárnap 16:53
A merényletben legalább tizenheten megsebesültek, többségük külföldi – közölték egyiptomi biztonsági és egészségügyi források.

Programok

-
Miskolci Állatkert és Kultúrpark
-
Művészetek Háza