Ugrás a tartalomra

Világ

Forrás
infostart.hu
Utoljára módosítva
2020. február 24. hétfő 11:21
Négyre emelkedett a koronavírusban elhunytak száma Olaszországban, hétfő reggel egy 84 éves bergamói férfi vesztette életét a fertőzés következtében. Egyre nagyobb területen vezetnek be korlátozásokat, nincs tanítás, zárva vannak a templomok, és előfordulhat, hogy csak üres stadionokban lesz futballmérkőzés.
Forrás
mti.hu
Utoljára módosítva
2020. február 23. vasárnap 15:05
Egy epizód erejéig újra összeáll a Jóbarátok régi sztárszereposztása. A 15 éve befejeződött népszerű sorozat új részét a májusban induló HBO Max streaming szolgáltató rendelte meg.
Forrás
mti.hu
Utoljára módosítva
2020. február 23. vasárnap 11:50
Közepesen erős, 5,9-es fokozatú földrengés rázott meg néhány, az iráni határ közelében lévő török falut vasárnap reggel, legalább hét halálos áldozatot követelve - közölték a török hatóságok.
Forrás
mti.hu
Utoljára módosítva
2020. február 23. vasárnap 09:36
Az olasz fegyveres erők katonái ellenőrzik a vesztegzár alá helyezett észak-olaszországi önkormányzatokból kivezető utakat, az érintett térségben leállították a vasúti és a helyi tömegközlekedést, valamint kaszárnyákat készítettek elő, ahol a fertőzés esetleges terjedésével további személyeket tudnak karanténba helyezni.
Forrás
mti.hu
Utoljára módosítva
2020. február 23. vasárnap 09:06
Az észak-olaszországi Lombardia és Veneto térségében lezárják az új koronavírus gócpontjait; az ott élők a következő két hétben nem hagyhatják el a területet, és senki nem léphet be oda - jelentette be Giuseppe Conte olasz miniszterelnök a rendkívüli rendelet pontjait ismertetve sajtótájékoztatón szombat éjszaka.
Forrás
MTI.hu
Utoljára módosítva
2020. február 20. csütörtök 13:53
Szélsőjobboldali terrorcselekmény lehetett a tíz halálos áldozatot követelő éjszakai lövöldözés a németországi Hanauban a nyomozás első, előzetes megállapításai szerint - mondta Hessen tartomány belügyminisztere csütörtökön a tartományi gyűlésben (Landtag) - írja az MTI.
Forrás
mti.hu
Utoljára módosítva
2020. február 19. szerda 09:15
Egy texasi szövetségi bíró elutasította kedden a Huawei kínai telekommunikációs óriásvállalat Egyesült Államok elleni perkeresetét.
Forrás
MTI
Utoljára módosítva
2020. február 17. hétfő 16:05
Egyre nehezebben találnak mozdonyvezetőket a német vasúttársaságok, miközben az utasok száma az év elején bevezetett adócsökkentés révén tovább emelkedik.
Forrás
MTI
Utoljára módosítva
2020. február 16. vasárnap 09:59
A Toyota japán járműgyártó újraindítja négy kínai gyárából háromban a termelést a jövő héten - közölte a japán járműgyártó.
Forrás
mirror.co.uk
Utoljára módosítva
2020. február 15. szombat 17:28
A NASA bejelentette, hogy a jövő hónapban új űrhajósokat fog felvenni a Holdra és a Marsra irányuló jövőbeli küldetéseire. Az űrügynökség publikus hirdetésben keresi a tettre kész asztronauta jelölteket, így bárki jelentkezhet, aki megfelel az előkövetelményeknek.

Programok