Ugrás a tartalomra

Világ

Forrás
noizz.hu
Utoljára módosítva
2020. január 17. péntek 16:55
A tűzoltók szerint ugyan a záporok teljesen nem fogják eloltani az égő erdőségeket, de jelentősen lassítják a lángok terjedését.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2020. január 17. péntek 09:10
Elhunyt Christopher Tolkien, A Gyűrűk Ura írójának, J.R.R. Tolkiennak a fia
Forrás
player.hu
Utoljára módosítva
2020. január 16. csütörtök 13:10
Izgalmas játékot indított a Volkswagen svédországi képviselete: egy üvegkalitkába zárva elrejtettek egy Passatot valahol az országban, aki megtalálja, és elsőként ér hozzá, haza is viheti – írja a Player.
Forrás
mti.hu
Utoljára módosítva
2020. január 13. hétfő 15:34
A Joker című filmet jelölte a legtöbb, 11 kategóriában az amerikai filmakadémia Oscar-díjra hétfőn Los Angelesben. Az Akik maradtak című magyar film nem kapott jelölést.
Forrás
MTI
Utoljára módosítva
2020. január 12. vasárnap 15:58
Családi csúcstalálkozó helyszíne lesz várhatóan hétfőn a brit uralkodó kelet-angliai téli rezidenciája. II. Erzsébet királynő egybehangzó vasárnapi brit sajtóértesülések szerint azért hívta Sandringham kastélyába a királyi család legmagasabb rangú tagjait, hogy megvitassák Harry herceg és felesége, Meghan hercegnő jövőbeni helyzetét a családon és a monarchián belül.
Forrás
MTI
Utoljára módosítva
2020. január 12. vasárnap 14:14
Megkeseríti a hallstatti lakók mindennapjait az a turistadömping, ami a Jégvarázs óta érkezik az osztrák falucskába. A rajongók szerint erről a faluról mintázták a Jégvarázs királyságát, Arendellét.
Forrás
szeretlekmagyarorszag.hu
Utoljára módosítva
2020. január 11. szombat 13:40
Pénteken ismét a klímaváltozás ellen tüntettek a washingtoni Capitolium előtt, a demonstrálók közt pedig olyan ismert arcok is feltűntek, mint a friss Golden Globe-díjas Joaquin Phoenix és Martin Sheen. A rendőrök több aktivistát letartóztattak, szám szerint 147-et - köztük a két színészt is – adta hírül a Deadline.
On
Forrás
MTI
Utoljára módosítva
2020. január 13. hétfő 12:30
Az iráni hadsereg lőtte le a szerdán hajnalban lezuhant ukrán gépet – jelentette be az ország állami tévéje szombat reggel. A közlemény szerint tévedésből történt a támadás, amelyet „emberi hiba” okozott.
Forrás
szeretlekmagyarorszag.hu
Utoljára módosítva
2020. január 11. szombat 09:54
Átrepült a csendes-óceán felett és elérte Dél-Amerika partjait az Ausztráliában pusztító bozóttűz füstje, írja a Metro. A mindent beborító szürkeség több mint 14 ezer kilométert tett meg, amíg elérte Brazíliát.

Forrás
MTI
Utoljára módosítva
2020. január 10. péntek 14:25
Több kockázatot mint lehetőséget lát a teljesen elektromos járműtechnológiában a BMW, ezért továbbra is nagy hangsúlyt helyez a dízel- és benzinmotorok fejlesztésére, valamint a tetszés szerinti hajtáslánc beépítéséhez rugalmasan alakítható járműplatformokra - mondta Klaus Fröhlich, a konszern fejlesztési igazgatója az Automotive News Europe portálnak adott interjúban.

Programok

-
Miskolc
-
-
Miskolc egyes templomai
-