Ugrás a tartalomra

DVTK Jegesmedvék

Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2020. március 11. szerda 13:29
A szlovák jégkorong Extraliga további mérkőzéseit törölték.
Forrás
dvtk.eu
Utoljára módosítva
2020. március 10. kedd 12:30
Hétfőn a szlovák kormány bejelentette, 14 napig felfüggesztettek minden sport, kulturális és tömegrendezvényt a koronavírus terjedése miatt. A rendelet már a Tipsport Liga keddi játéknapját is érinti, így a DVTK Jegesmedvék csapata arra kéri szurkolóit, hogy ne utazzanak el Nagymihályra.
Forrás
dvtk.eu
Utoljára módosítva
2020. március 03. kedd 22:03
Először maradt pont nélkül a DVTK Jegesmedvék a Tipsport Liga középszakaszában. A HC07 Detva elleni mérkőzésen kétszer is sikerült megszerezni a vezetést, de a vendégek kétszer is egyenlítettek és Gaspar harmadik góljával a győzelmet is megszerezték. A keddi játéknapon a másik két rájátszásra hajtó csapat is vereséget szenvedett, így a táblázaton nem történt komolyabb változás.
Forrás
dvtk.eu
Utoljára módosítva
2020. február 29. szombat 11:31
Harmadik középszakaszbeli mérkőzését is megnyerte a DVTK Jegesmedvék csapata. A Dukla Michalovce elleni rangadó első két harmadában nem esett gól, majd a harmadik játékrészben Beauvillier szerezte meg a vezetést, de szűk öt perccel a rendes játékidő vége előtt kiegyenlített a nagymihályi együttes.
Forrás
dvtk.eu
Utoljára módosítva
2020. február 23. vasárnap 21:11
A MAC Újbuda elleni győzelemmel kezdte meg a Tipsport Liga középszakaszát a DVTK Jegesmedvék. A két magyar csapat ismét egy szoros, a végletekig kiélezett meccset játszott, ami során a vendégek nem tudtak betalálni Rajna kapujába, hazai oldalról viszont Galanisz és Valchar is eredményes volt a találkozó hajrájában.
Forrás
dvtk.eu
Utoljára módosítva
2020. február 13. csütörtök 10:43
A DVTK Jegesmedvék nagy csatában, fontos három pontot szerzett a HC Košice ellen a két csapat szerdai találkozóján.
Forrás
dvtk.eu
Utoljára módosítva
2020. február 02. vasárnap 21:17
A válogatott szünet előtti utolsó mérkőzését Poprádon játszotta a DVTK Jegesmedvék. A találkozó hajrájába egygólos hazai előnnyel érkeztek a felek, majd az utolsó percekben az emberelőnyeit jobban kihasználó poprádiak bebiztosították a győzelmüket.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2020. február 01. szombat 11:30
Olimpiai előselejtezőn vesz részt a jövő héten a magyar férfi jégkorong-válogatott, a keretben pedig öt Jegesmedve-játékos is helyet kapott.
Forrás
dvtk.eu
Utoljára módosítva
2020. február 01. szombat 07:55
A DVTK Jegesmedvék csapata mindhárom bajnoki pontot elhozta Liptószentmiklósról a Tipsport Liga 46. fordulójában. A mérkőzés második harmadában a próbajátékon lévő Valchar szerezte meg a vezetést, majd Beach és Beauvillier is a kapuba talált. A hazaiaknak még sikerült két góllal közelebb kerülni, de Glen Hanlon együttese végül egy győzelemmel véget vetett a rossz szériának.
Forrás
dvtk.eu
Utoljára módosítva
2020. január 30. csütörtök 06:30
A Tipsport Liga 45. fordulójában a DVTK Jegesmedvék hazai pályán fogadta a HK Dukla Trenčín csapatát szerdán.

Programok

Jelenleg nincsenek programok!