Ugrás a tartalomra

Árulkodik a személyiségről az ujjak hosszúsága

bien.hu
Utoljára módosítva
2019. október 13. vasárnap 23:48
Ha ránézünk a kezünkre, láthatjuk, az ujjaink eltérő hosszúságúak. A hüvelyk- és a kisujj rendre rövidebb a többitől, a középső pedig a leghosszabb. Igen ám, de a gyűrűs- és a mutatóujjra nem vonatkozik ilyen szabály, van, akinél az egyik, és van, akinél a másik hosszabb. Ebből kiderül, milyen személyiséggel rendelkezünk.
Forrás: scienceabc.com

Ha a gyűrűsujj hosszabb a mutatóujjnál, akkor alapvető tulajdonsága a kedvesség. Hamar megtalálja másokkal a közös hangot, kedvességével szinte mindenkit leveszel a lábáról. Szeret kockázatot vállalni, mindent megtesz, hogy eléje a céljait, ám néha előfordul, hogy álmai kergetése agresszivitásra sarkallja.

Jól bánik a pénzügyekkel és a szerencsével sem áll hadilábon. Tele van önbizalommal, ami az ismerkedésben is hasznára válik. A rendszeres testmozgás az élete része, kitartásával képes lesz lefutni egy maratont is.

Szeret flörtölni és Önnel is szívesen flörtölnek. Nem tartozik a leghűségesebbek közé, de ha nagyon megszeret valakit, képes mellette kitartani akár örökké is. Remek értékesítő válhat Önből, cégvezetőként is megállja a helyét, de bátran választhatja a katonai vagy a rendőri pályát is.

Ha hosszabb a mutatóujj a gyűrűsnél, akkor öntudatosság és maximalizmus jellemzi. Mindig a legjobbra törekszik és gyakran kritikus, elégedetlen önmagával.

Minden apró hiba felbosszantja, leginkább egyedül szeret dolgozni, csapatjátékosként nem jeleskedik. Ennek ellenére nem introvertált, csupán perfekcionista.

Jó a memóriája, szívesen beszél nagyobb tömeg előtt. Szereti a kihívásokat és alig várja, hogy átvehesse az irányítást. Magabiztos, vezetőként érzi igazán jól magát. Minden helyzetben feltalálja magad és képes a higgadt és logikus gondolkodásra. Kiváló politikus, coach, író vagy tanár válhat Önből.

Ha a gyűrűs- és a mutatóujj egyforma hosszúságú, akkor sokkal földhözragadtabb és békésebb természetű, mint mások.

Érzelmi stabilitás jellemzi, jó modorral rendelkezik, romantikus partner és kiváló csapatjátékos. Az a típus, akinek bátran el lehet mondani titkokat, biztosan nem adja tovább másnak. A barátai szívesen kiöntik Önnek a szívüket, megbíznak Önben és tudják, hogy együttérző. Örömmel segít másokon, magával azonban keveset törődik. Éppen ezért hajlamos lehet a szorongásra, esetleg depresszióra.

Hűséges típus, képes kitartani a párja mellett egy életen át. Kiegyensúlyozottság jellemzi, fél, hogy hibázik vagy megbánt másokat, ezért inkább kétszer átgondolja, mit mond ki hangosan. Remek ápoló, szociális munkás vagy terapeuta válhat Önből.

További hírek

Olvasnivaló