Ugrás a tartalomra

Az anya egészsége a család egészsége – Termelői Nap, ami nem csak a vásárlásról szól

minap.hu
Utoljára módosítva
2019. május 14. kedd 09:40
Egészségmegőrzés, bevásárlás, szórakoztató programok egy helyen – ez a Miskolci Termelői Nap. Május 19-én az édesanyák és a gyermekek kerülnek a középpontba, de az egész család jól érezheti magát, ha eljön a belvárosba.

Reggel 9 és délután 1 óra között várnak minden érdeklődőt az Erzsébet téren, ahol beszerezhetik kedvenc kézműves portékájukat, és minőségi bioélelmiszereket.

Ez a nap azonban nem csak a bevásárlásról szól. Tartalmas délelőttöt tölthetnek itt a miskolciak és a távolabbról érkezők is, a család apraját-nagyját programokkal várják.

A hölgyeket felvilágosítással és tanácsadással is várják az önvizsgálat fontosságáról a Regionális Egészségügyért Alapítvány „Női sátrában”, ahol tippeket kaphatnak a hatékony önvizsgálathoz.

Minap-archív fotó: Beregi László

A gyermeknap közeledtével a legkisebbek is remekül érezhetik magukat a vásárban. 11 órától a Helikoffer együttes zenés gyermekműsora szórakoztatja őket, amely során együtt énekelhetnek és táncolhatnak a zenekarral.

Az Esély és Részvétel Közhasznú Egyesület sátrában a gyermekek kézműveskedhetnek, és ajándékot készíthetnek az édesanyjuknak, valamint arcfestés és csillámtetoválás is szerepel a programok között.

Miskolci Termelői Nap, május 19. vasárnap, 9:00-13:00, Erzsébet tér, programok:

Helyi és környékbeli termelők portékái, kóstolók, kézműves termékek

11.00 – Helikoffer együttes zenés gyermekműsora

Felvilágosítás a szűrések és az önvizsgálat fontosságáról (a Regionális Egészségügyéret Alapítvány Női sátra)
Anyák-napi ajándékkészítés az Esély és Részvétel Közhasznú Egyesülettel
Kézműves-foglalkozás gyermekeknek
Arcfestés, csillámtetoválás.

További hírek

Olvasnivaló