Ugrás a tartalomra

Az első félidőben elintézték a Kisvárdát

dvtk.eu
Utoljára módosítva
2023. augusztus 26. szombat 19:53
Az OTP Bank Liga 5. fordulójában a DVTK hazai pályán győzött a Kisvárda ellen. Az első félidőben a vendégek kettős védőfalat emeltek a kapujuk elé, míg a diósgyőriek türelmesen járatták a labdát, és várták a lehetőséget. Először egy lesgól esett, majd két nagyszerű, és sok szempontból hasonló kombináció után előbb - az ezen a délutánon is jobbhátvédet játszó - Gera Dániel fejjel, majd Bright Edomwonyi lábbal szerzett gólt. A szünet után kijött a Kisvárda, és elkezdtek támadni, de a Diósgyőr jól állt a lábán. A hajrában a Testgyakorlók tovább növelhették volna az előnyt, de ezen a délutánon mindkét kapus jól védett (és a kisvárdaiaknak még szerencséje is volt).
Képforrás: a DVTK Facebook-oldala

OTP Bank Liga 5. forduló

Diósgyőri VTK - Kisvárda Master Good 2-0 (2-0)

Miskolc, DVTK Stadion, 6651 néző. Játékvezető: VAD II István (SZALAI Dániel, RÓZSA Dávid).
DVTK: Karlo SENTIĆ - GERA Dániel, SZATMÁRI Csaba, BÁRDOS Bence, Bitok STEPHEN - HOLDAMPF Gergő, Alexander VALLEJO, Vladislav KLIMOVICH - LUKÁCS Dániel, Bright EDOMWONYI, Rudi POŽEG VANCAŠ. Vezetőedző: KUZNYECOV Szergej.
Kisvárda: Danijel PETKOVIĆ - Branomir CIPETIĆ, Dominik KOVAČIĆ, Aleksandar JOVIČIČ, SZÉLES Imre, Enes ALIĆ - VIDA Kristopher, LUCAS, Rafał MAKOWSKI - CZÉKUS Ádám, Jasmin MEŠANOVIĆ Mb. vezetőedző: Gerliczki Máté. Megbízott vezetőedző: Gerliczki Máté.

Csere: Enes ALIĆ helyett ÖTVÖS Bence és CZÉKUS Ádám helyett Miloš SPASIĆ a 46., Bright EDOMWONYI helyett Marin JURINA és Vladislav KLIMOVICH helyett Elton ACOLATSE a 62., VIDA Kristopher helyett Driton CAMAJ és Jasmin MEŠANOVIĆ helyett Mario ILIEVSKI a 67., Alexander VALLEJO helyett Bényei Ágoston a 69., LUKÁCS Dániel helyett JUREK Gábor és GERA Dániel helyett BOKROS Szilárd a 76., LUCAS helyett SZŐR Levente a 80. percben.
Sárga lap: Bitok STEPHEN a 18. percben.
Gólszerző: GERA Dániel (1-0) a 38., Bright EDOMWONYI (2-0) a 45+1. percben.

További hírek

Olvasnivaló