Ugrás a tartalomra

Fedezd fel a digitális világ varázsát Miskolcon és Tiszaújvárosban!

minap.hu
Utoljára módosítva
2024. augusztus 02. péntek 12:14
Miskolc és Tiszaújváros izgalmas lehetőségeket kínál a gyerekeknek, hogy felfedezzék a digitális világot és megtanulják a mesterséges intelligencia és a programozás alapjait. (Támogatott tartalom.)

Könyves Tímea és Könyves Viktor, a Logiscool franchise partnerei és iskolavezetői, immár második éve várják a fiatalokat kurzusaikra és táboraikba, hogy közösen építsék a jövőt.

Programozás támogató, biztonságos környezetben

Háromgyerekes szülőkként és tanárdiplomával a kezükben, Tímea és Viktor elkötelezettek amellett, hogy a gyermekek biztonságos és támogató környezetben tanuljanak. „Számunkra is most aktuális a digitális világ felfedezése, és fontosnak tartjuk, hogy gyermekeink biztonságos környezetben sajátítsák el ennek használatát.”

Kalandok és kreatív programok: Ismerd meg a Logiscool Táborait

A Logiscool Miskolc minden évben izgalmas és változatos táborprogramokat kínál a gyerekek számára, amelyek június végétől augusztus közepéig tartanak. Az érdeklődők a táborhoz még tudnak csatlakozni akár az utolsó egy-két hétre is.

Ezek a táborok nem csak szórakoztatóak, hanem remek lehetőséget nyújtanak a gyermekeknek arra is, hogy különböző digitális készségeket sajátítsanak el. A népszerű Minecraft és Roblox táborok például nemcsupán játékélményt nyújtanak, hanem segítik a gyerekek kreativitásának fejlődését is, miközben saját virtuális világokat hoznak létre. A programok során nemcsak a programozást, hanem a csapatmunkát és a problémamegoldó képességet is erősítik, miközben interaktívan tanulnak a gyerekek. A tematikus foglalkozásokon kívül a nap többi részében kültéri és beltéri játékokkal, illetve versenyekkel töltik az időt. A gyerekek lézerharcban, bunkerépítésben, számtalan kártya- és társasjátékban vehetnek részt. Népszerű programok még a kidobós, a székfoglaló, illetve a rajz-és gyurmafigura készítő verseny is. A táborokban mindig garantált a jókedv, még rosszidő esetén is!

Kurzusok minden érdeklődési körnek

A Logiscool Miskolc és Tiszaújváros kurzusai, melyek szeptember közepétől június közepéig tartanak, ideális lehetőséget biztosítanak 7-18 éves korig a gyermekek számára, hogy mélyebben megismerjék a programozás világát. A kurzusok során a résztvevők alapvető programozási és digitális készségeket sajátíthatnak el játékosan, és lehetőségük van különféle projektek megvalósítására. Az AI (mesterséges intelligencia) kurzusok különösen népszerűek, mivel lehetőséget adnak a gyerekeknek, hogy megismerjék és kipróbálják az AI technológiák alapjait, és elmerüljenek a digitális világ izgalmas és jövőorientált területein.

Csatlakozz Hozzánk!

Logiscool Miskolc
3527 Miskolc, Zsolcai kapu 34.
hello.miskolc@logiscool.com
+36205065397

 

További hírek

Olvasnivaló