Ugrás a tartalomra

Garantált fogyás orvosi felügyelettel

minap.hu
Utoljára módosítva
2021. március 05. péntek 10:00
Fogyókúra orvosi segítséggel - egyre többen veszik igénybe a szakirányú segítséget. Dr. Ispány Marietta rendelése január 15-én nyílt napot tart. A helyszínen ingyenes orvosi mérés és tanácsadás is lesz. (x)

Többek közt állapotfelmérés, zsírraktár-kalkuláció, testösszetétel-vizsgálat, keringésellenőrzés, anyagcseretérkép, orvosi tanácsadás, májszintellenőrzés, diétás tanácsok várják az oda látogatókat. 

  - Kilenc éve foglalkozom az orvosi fogyókúrával - kezdte dr. Ispány Marietta. - Célom, hogy minél több ember részesüljön ebben a terápiában, leadva a kilókat, megtanulva a helyes táplálkozást, elindulva a mozgás útján, elhagyva a gyógyszereket. Akár 5, 10, 20, akár 70, 80, 100 kg-ot kell leadnia, fogadjon el egy egészséges, önbizalommal teli életet, túlsúly nélkül, karcsú alakkal.

Januárban kezdte, azóta 42 kg zsírt adott le

Kedves Páciensünk tavaly januárban döntött úgy, hogy változtat az életén. Magas testsúlya már szív-érrendszeri, ízületi panaszokat okozott, az egészsége forgott kockán. Induló súlya 181,5 volt. Egy év alatt jelentős zsírleadás történt, 42 kg zsírtól szabadult meg. Az orvosi fogyókúrával biztonságosan, folyamatos ellenőrzés alatt, izomveszteség nélkül adta le a zsírkilókat. A rendszeres kontrollok és a szabályok betartása révén egészsége jelentősen javult, mozgása, erőnléte visszatért. Szívproblémái, ízületi panaszai megszűntek. Kitartóan folytatja tovább a diétát.
Gratulálunk!

Fél év alatt mínusz 27 kg

Tavaly június 30-án kezdtem az INSUMED orvosi diétát Dr Ispány Marietta doktornőnél. Nagyon lelkes voltam, és az elhatározásomban segítséget kaptam. A doktornő felügyelete biztonságot jelentett, és ahogy csökkent a súlyom ez tovább növelte a kitartásom. 2020. decemberében 31 kg-os súlycsökkenést mértünk, ebből 27 kg zsír volt. Ennek nagyon örültem, mert jobb a közérzetem, az egészségem, a gyógyszereimet már nem is szedem. Hálás vagyok a lehetőségért.

A fogyókúra elkezdésekor ingyenes mérések. Ha túlsúlyos, szív-érrendszeri betegséggel küzd, magas a vérnyomása, magas a koleszterinszintje, refluxbetegsége van, ízületi gyulladással, kopással küzd, nem esik teherbe, PCO szindrómás, akkor keressen meg minket! Szabaduljon meg a felesleges kilóktól!  

ERŐSÍTSE IMMUNRENDSZERÉT!

Keressen meg minket! Szabaduljon meg a felesleges kilóktól! Tegye meg az első lépést egy egészséges, lehetőségében szabadabb élet felé! 
 

Medi-Art Egészségcentrum

Miskolc, Arany János utca 9. I/1.

Bejelentkezés: Dr. Ispány Marietta 06-70/322-5982

www.facebook.com/insumedmiskolc

www.insumeddieta.hu

(Fizetett tartalom)

 

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!