Ugrás a tartalomra

Kollégiummal bővül a DVTK Sportliget

minap.hu
Utoljára módosítva
2024. szeptember 13. péntek 10:48
A munkálatok már elkezdődtek, és várhatóan 2025 második negyedévében adják majd át az új létesítményeket.
Fotók: DVTK

Új, kollégiumi szinttel és egy új edzőteremmel gazdagodik a DVTK 2016-ban átadott edzőközpontjának főépülete – írja csütörtöki közleményében a piros-fehér klub sajtóosztálya.

A közleményben hosszan sorolják a DVTK Sportliget fejlesztésének mérföldköveit. Megemlítik a 2018-ban átadott stadiont, amely még abban az évben elnyerte az Év stadionja címet, az öt éve üzemelő DVTK Medical sportorvosi, diagnosztikai és rehabilitációs központot, az idén októberben hároméves DVTK Arénát és a jelenleg is épülő szabadidőparkot is.

- A jelenleg zajló beruházásban a DVTK Edzőközpont második emeletét alakítják át kollégiummá. A kivitelezés során huszonhárom kollégiumi szobát (22 kétágyas és 1 egyágyas), továbbá a kollégiumhoz szükséges kiszolgálóhelységeket (betegszoba, teakonyha, tanulószoba, szakköri szoba, ügyeletes nevelői szoba, éjszakai gyermekfelügyelő szoba, irodák, közösségi terek) alakítanak ki - ismertette Konkoly Ádám, a DVTK projektmenedzsere.

Emellett a beruházás keretein belül – folytatta – a meglévő földszinti edzőterem átalakításával létrejön három új öltöző, mellyel a második emeleten öltözőit pótolják. Az edzőközpont főépületének egy teljesen új szárnyaként épül egy közel háromszáz négyzetméteres új edzőterem, a melynek tetejét sportpályaként hasznosítják.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!