Ugrás a tartalomra

KOSÁRLABDA - a stabil Piros-csoportos tagságért dolgozik a MEAFC

minap.hu
Utoljára módosítva
2023. augusztus 18. péntek 16:26
A férfi kosárlabda NB I/B Zöld-csoportos bajnokságot megnyerő, így ősztől egy szinttel feljebb, a Piros-csoportban érdekelt MEAFC-Miskolc gárdája augusztus 7-én kezdte meg hat hetes alapozó edzését.
Fotó: MEAFC

A bajnokcsapatból - a szezon befejeztével távozott - Csák Bence, Cseh György, Szögi Ádám és Raheem Williams, míg Orliczki Mátyás - kölcsönben - Tiszaújvárosban folytatja. Váczi Pétertől, a MEAFC-Miskolc vezetőedzőjétől megtudtuk azt is, hogy öt játékost igazoltak a Piros-csoportos együtteshez. Tóth Bence (1-2 poszt) Ceglédről, Velkey Géza (2-3 poszt) Kecskemétről, Czirbus József (4-5 poszt) Jászberényből, Gadus Bogdán (1 poszt) a DEAC-ból, Debreceni Olivér (2-3 poszt) szintén a DEAC-ból csatlakozott az egyetemiekhez. Sándor Bence - Tiszaújvárosból kölcsönben - újra a MEAFC-Miskolcban játszik. 

- A szakmai stábhoz visszatért Szollár Gergő, mint erőnléti edző, így Béres Dáviddal együtt, már hárman osztjuk meg a feladatokat – fogalmazott Váczi Péter. - A hat hetes alapozó időszakot követően, melynek során hat edzőmérkőzésünk is lesz, a hetedik hétvégén már bajnoki mérkőzést játszunk. Eddig nagyon becsületesen, nagy lendülettel dolgozik a gárda. Mivel sok a fiatal a keretben, így lendületes, kemény, vagány csapatot szeretnénk építeni. Célunk az 1-8. hely valamelyikének elérése, de, ha minden kötél szakad, a 9-10. hely is belefér még. Az a lényeg, hogy ne kerüljünk a hátsó régióba és stabilan megvessük a lábunkat a Piros-csoportban – mondta vezetőedző. 


A MEAFC-Miskolc edzőmérkőzései:

Augusztus 18., péntek: Eger – MEAFC-Miskolc
Augusztus 25., péntek: Tiszaújvárosi Thermálfürdő Phoenix KK – MEAFC-Miskolc
Augusztus 28., hétfő: MEAFC-Miskolc - Eger
Szeptember 1-2., péntek-szombat:  Miskolc Kupa felkészülési torna
Szeptember 9., szombat: MAFC - MEAFC-Miskolc
Szeptember 13., szerda: MEAFC-Miskolc - Tiszaújvárosi Thermálfürdő Phoenix KK.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!