Ugrás a tartalomra

Magabiztos győzelem a felkészülési meccsen

dvtk.eu / minap.hu
Utoljára módosítva
2024. július 21. vasárnap 01:50
Magabiztos győzelmet aratott utolsó nyári felkészülési mérkőzésén a DVTK labdarúgó csapata a szlovák élvonalban szereplő MFK Zemplín Michalovce ellen. A vasgyáriak góljait Varga Zétény, Marko Rakonjac és Bényei Ágoston szerezték. Bő egy hét múlva már bajnoki mérkőzést rendeznek a Bükk lábánál, 2024. július 28-án 18 óra 50 perctől a Paks ellen kezdi a bajnokságot a Diósgyőr.
Osztie Tibor képgalériája

DVTK - MFK Zemplín Michalovce 3-1 (1-0)

Miskolc, DVTK Stadion, 850 néző. Játékvezető: Rusz Márton (Berényi Ákos, Punyi Gyula).
DVTK: Artem ODYNTSOV - GERA Dániel, SZATMÁRI Csaba, Marco LUND, Siniša SANIČANIN - Vladislav KLIMOVICH, Alexander VALLEJO, Rudi POŽEG VANCAŠ - VARGA Zétény, Marko RAKONJAC, Mohammed RHARSALLA. Vezetőedző: Vladimir RADENKOVIĆ.
MFK Zemplín Michalovce: Patrik LUKÁČ - Lukáš ŠIMKO, Abdul ZUBAIRU, Polydefkis VOLANAKIS, Issa ADENKULE, Dávid PETRÍK, Franck BAHI, Martin BEDNÁR, Gino van KESSEL, Enzo AREVALO, Denys TARADUDA. Vezetőedző: Anton ŠOLTIS.

Vezetőedzői értékelés

Vladimir RADENKOVIĆ: - Két csapattal játszottunk ma, ez volt a terv. Kielemeztük a felkészülés eddigi eltelt időszakát. Voltak olyan játékosok, aki több játékpercet kaptak, voltak, akik kevesebbet. Ez volt az oka elsősorban, hogy Alexander Vallejo és Vladislav Klimovich több időt töltött a pályán, mert nem volt elegendő játékpercük a felkészülés alatt. Ennek az ellenkezője is igaz, akik 30 percet kaptak, azért kaptak csak ennyit, mert korábban többet játszottak. Nagyon elégedettek voltunk a látottakkal, külön örülünk, hogy az új játékosok közül ketten is góllal mutatkoztak be a szurkolóknak, és szeretném kiemelni Bényei Ágoston gólját. Az utolsó héten már a frissességen lesz a hangsúly, hogy az első bajnoki mérkőzésre teljesen frissen érkezzenek meg a játékosok.

További hírek

Olvasnivaló