Ugrás a tartalomra

Május utolsó szombatja a gyermekeké a Gárdonyi parkjában

minap.hu
Utoljára módosítva
2024. május 18. szombat 18:07
A Miskolci Kulturális Központ ingyenes gyermeknapot szervez a Gárdonyi parkjában május utolsó szombatján.
A parknyitó családi nap is nagy siker volt a Gárdonyiban. Fotó: Mocsári László

 

A Gárdonyi Géza Művelődési Ház parkja többfunkciós, hiszen a koncertektől kezdve, rendezvényeken át sokmindenre használták már. Most május utolsó szombatján gyermeknapi programoknak ad helyet ez a csodás kert. A parkba kilátogató családoknak délelőtt 11-től bohócműsorral kedveskednek, majd indul a programkavalkád.

Az örökmozgó gyermekeket az ugrálóvár mellett más szabadtéri játékok is várják, de aki jobban szeret művészkedni, az a kézműves foglalkozással, arcfestéssel és a csillámtetoválással is megismerkedhet. Olyan egzotikus állatokkal is találkozhatunk, mint a varánusz vagy az óriás boa, de akiknek ez sem lenne elég, az visszautazhat az időben, hiszen a középkori jellegű Pajta Játék-Tár játékai, kellékei is szórakoztatják majd a résztvevőket.

Nem csak a legkisebbekre gondoltak a szervezők, hiszen a gyermekprogramok idején az anyukák és nagymamák ingyenes női jóga bemutatón és beszélgetésen vehetnek részt Viszlai Melinda jógaoktatóval. De lesz még rendhagyó „Mocorgó” és „Maminbaba” foglalkozás is. Természetesen az elmaradhatatlan lufihajtogatással és vattacukorral is várják a gyerkőcöket május 25-én a Gárdonyi-parkban.

További hírek

Olvasnivaló