Ugrás a tartalomra

Megvan 2019 legszebb menyasszonya

minap.hu
Utoljára módosítva
2019. május 04. szombat 13:02
Idén is hatalmas érdeklődés övezte Magyarország egyetlen menyasszony-szépségversenyét: több, mint 700 menyasszony nevezett az EsküvőOkosan.hu által meghirdetett versenyre, a nyilvános közönségszavazásokon pedig több, mint 140 ezer szavazatot adtak le a lelkes drukkerek.

A felkészülés kora reggel kezdődött az ország minden szegletéből érkező lányok számára, akik profi sminket és frizurát kaptak, illetve begyakorolták az esti koreográfiát. Míg a készülődés zajlott, a vőlegények autóvezetéssel, gokartozással, majd koktélozással múlatták az időt a miskolci Avalon Resort & Spa élményparkjában.

Zeidner-Kovács Judit elmondása szerint azért jelentkezett, mert minden nő kíváncsi arra, hogy mások mennyire tartják szépnek, mit gondolnak róla, a verseny pedig egy jó visszaigazolás. – Talán mindenki küzd olyan apró dolgokkal, amiket nem szeret magán, de mivel a zsűri az összképet értékeli, így ezek a háttérbe szorulnak, már nem is tűnnek olyan fontosnak. Mint minden kislány, én is álmodoztam arról, hogy egyszer ott lehetek egy kifutón. Büszke vagyok arra, hogy itt lehetek a döntőben, és megvalósíthatom gyermekkori álmomat – tette hozzá.

Fotó: Talán Csaba

A lányok bevallása szerint hatalmas volt az izgalom, amikor elstartolt a műsor. Három kollekcióban vonultak fel a rangos esküvői szolgáltatók és szépségiparban tevékenykedő szakemberek által alkotott zsűri és vőlegényeik előtt. Először kedvenc outfitjükben mutatták meg magukat, majd Halász Éva 2019-es kollekciójából származó lélegzetelállító menyecske-, végül menyasszonyi ruhában léptek a közönség elé.

Zsidró Tamás mesterfodrász, zsűritag úgy fogalmazott: egy ilyen versenyen szép és még szebb hölgyek vannak. – Azt szoktam vizsgálni, hogy ki a legmeggyőzőbb, ki az, aki a legjobb formába tudja ilyenkor hozni magát, és a legerősebb kisugárzása van. A menyasszonyi ruhákban mutatnak a hölgyek a legjobban – tette hozzá.

A zsűri hosszas egyeztetést követően hozta meg döntését. A győztes az örökké mosolygó, titkárnőként dolgozó Nagy Klaudia lett Monorierdőről, két udvarhölgye Balogh Alíz Debrecenből és Méhes Kitti, aki Bábolnáról nevezett a versenybe.

Kiss Péter, az Esküvő Okosan ügyvezetője rámutatott, szervezőként pontosan tudják, hogy a menyasszonyoknak a házasságkötés életük legszebb napja, de szívesen megmutatják a nagyvilágnak is, hogy milyen szépek ezen az alkalmon. – Annyiban más volt az idei verseny, hogy rendeztünk területi előválogatókat, 4-4-4 lány jutott be ide, az országos döntőbe. Persze minden menyasszony már nyertes, hiszen valakinek egészen biztosan ők a legszebbek. De itt egy szubjektív mérlegelés alapján van egy legszebb – fogalmazott, hozzátéve: a verseny nagy élmény a hölgyeknek, hiszen olyan, mint az esküvői főpróba. É persze nagy dolog a „Magyarország legszebb menyasszonya” cím is.

A rangos eseményre ezúttal három régióban zajlottak az előválogatók: elsőként a dunántúli fordulón mérettettek meg a menyasszonyok, majd következett a Pest megyei és a kelet-magyarországi forduló.

A lányok közül minden régióban egy menyasszonyt közönségszavazat, további tizenegy lányt pedig az EsküvőOkosan.hu szakmai zsűrije juttatott a regionális döntőbe, hogy aztán a versenysorozat csúcspontján, az országos döntőn a legszebb tizenkét menyasszony mérje össze bájosságát.

2020-ban ismét megválasztják az év legszebb menyasszonyát, ahová a szervezők az egész országból, illetve a környező, magyar-lakta területekről várják a menyasszonyok jelentkezését.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!