Ugrás a tartalomra

Minap - indító (2024.08.07.) - Időjárás, levegőminőség, útinform, horoszkóp

minap.hu
Utoljára módosítva
2024. augusztus 07. szerda 07:40
Napos idő várható, kevés felhővel és széllel. 27 és 33 Celsius fok között mozoghat a nappali hőmérséklet.
Fotó: Osztie Tibor

Időjárás

Szerdán napos idő várható kevés felhővel. Csapadék késő estig nem valószínű, majd a nyugati határt elérhetik záporok, zivatarok. Gyenge vagy mérsékelt lesz a légmozgás. A legmagasabb nappali hőmérséklet 27 és 33 fok között alakul. Késő estére 17 és 25 fok közé csökken a hőmérséklet - írja honlapján a HungaroMet Magyar Meteorológiai Szolgáltató Nonprofit Zrt. 

Levegőminőség

Egy-két kivételtől eltekintve szerda reggel Miskolcon jó a levegő minősége a PM Monitoring Hálózat mérései szerint. Újdiósgyőrben is elfogadható, az Újgyőri piacon azonban erősen szennyezett a levegő, ezért, aki teheti kerülje el ezt a területet! Ezenkívül nincs értelmezhető adat: a Joysonnál, Lyukóvölgy második felében, Pereces déli részén és Tapolca déli részén. 

Útinform

A Miskolci Városgazda Nonprofit Kft. közlekedési információi szerda reggel:

A város következő helyein félpályás terelésre lehet számítani:

Andor u. 54.
Asztalos u. 15.
Augusztus 20 u. - Selyemrét u. kereszteződés
Aradi u. - Zilahi u. kereszteződés
Álmos u. 31.
Balogh Ádám u. 26.,
Bagoly u. 11.
Balassi Bálint u. 12.
Bartók Béla u. 39.
Csabavezér u. 12.
Derkovits Gyula u. 11.
Dráva u. 2.
Enyedi György u. - Tavasz u. kereszteződés
Forrásvölgy u. - Pilis u. kereszteződés
Forrásvölgy u. 42.
Forgács Antal u. - Rába u. kereszteződés
Futó u. - Kapitány u. kereszteződés
Győri kapu 60. mögött
Győri kapu 140.
Hock János u. 7.
Hóvirág u. - Baráthegyalja u. sarok
Hutás u. 1.
Hősök tere 3.
Kondor Béla u. 2.
Lehár Ferenc u. 5.
Nagyszebeni u. 9.
Nagy Lajos király u. 3.
Negyvennyolcas u. 31.
Pléh Sándor u. 17.
Réz u. 8.
Róna u.
Selyemrét u. 8. előtt
Soltész Nagy Kálmán u. - Vörösmarty Mihály u. kereszteződés
Szervezet u. 27.
Szigligeti tér – Lévay József u. kereszteződés
Testvérvárosok útja 12.
Örs u. 4.
Vasverő u. 56-58.

Horoszkóp

Kos

Lehet, hogy csak egy kis lazítást akarsz engedélyezni magadnak, de a kísértés teljesen magával ragadhat, és lehet, hogy már nem lesz visszaút.

Bika

Néha te is kimerültnek érezheted magad, és ma a nap közepére úgy érezheted, elfogyott minden energiád. A kellő pillanatban azonban olyan visszacsatolást kapsz valahonnan, ami emlékeztet rá, hogy megéri kitartanod.

Ikrek

Mintha csak egy álomból ébrednél fel, hirtelen élesen és tisztán kezded látni azokat a dolgokat, amelyek az elmúlt időszakban az életed alakulását befolyásolták. Most, hogy érted, mi történik, végre azt is tudod, miként irányítsd a dolgokat.

Rák

Nem úgy alakulnak a dolgok, ahogyan tervezted, és egyre nyomasztóbbnak érzed a kilátásokat. Az utolsó pillanatban azonban egy barát, akinek nemrég te segítettél, most a te segítségedre siet, és így legalább időt nyerhetsz kitalálni a hosszabb távú megoldást.

Oroszlán

Megfeszített tempóban dolgozol, és az is lehet, hogy még a számodra igazán kedves dolgokat is elhanyagolod egy kicsit, hogy egy nagyobb cél érdekében alkothass maradandót. A környezeted kicsit talán nehezményezi ezt, de végül megértik majd a céljaidat.

Szűz

Magad is meglepődsz, mire vagy képes, ha igazán keményen dolgozol. Olyasmit is elvégezhetsz, amit mindenki más lehetetlennek tartott, és megmenthetsz egy veszettnek hitt ügyet. Ma minden a te malmodra hajtja a vizet, hozd ki ebből a maximumot.

Mérleg

Egy apró siker is inspirálóan hathat rád, és erőt merítesz belőle egy sokkal nagyobb feladathoz. Tedd el ezeket az emlékeket, mert hamarosan egy olyan kihívással kell szembenézned, ahol minden bátorságodra szükséged lesz majd.

Skorpió

Csalódott lehetsz, amikor azzal szembesülsz, hogy hiába a sok befektetett munka, azok, akik egyszerűen csak jó helyre születtek, még mindig előtted járnak. Ne feledd azonban, hogy út közben te megtanultad, mi az az igazán kemény munka, és a játéknak még koránt sincs vége.

Nyilas

Nem érdemes mindenbe belenyugodni csak azért, hogy elkerüld a konfliktusokat, még ha nem is akarsz veszekedni, időnként a sarkadra kell állnod a saját érdekeid érdekében. Ha lehet, próbáld szép szóval intézni a dolgokat, de ne menekülj a problémák elől.

Bak

Valaki végre tiszta vizet önt a pohárba, és feltárja előtted a valódi érzéseit, ami egészen más megvilágításba helyezi a múlt eseményeit. Ezek fölött gondolkodni vagy keseregni most már nem érdemes, inkább a jövőbe tekints.

Vízöntő

Általában menekülsz a magány elől, mert szükséged van arra, hogy megoszd a gondolataidat másokkal, de most rákényszerülhetsz arra, hogy csak magaddal tanácskozz. Ez azonban, ha pozitívan állsz a kérdéshez, még jó dolgokhoz is vezethet.

Halak

Minden rejtett tartalékodat felhasználod, de egy utolsó pillanatos lehetőséget végül sikerül megragadnod, és ha nem is hullik az öledbe az eredmény, de megnyílik előtted egy olyan út, ami a céljaidhoz vezet. A többi már csak rajtad múlik.

Forrás: Bien

További hírek

Olvasnivaló