Ugrás a tartalomra

Minap-indító (2024.08.15.) – időjárás, levegőminőség, útinform, horoszkóp

minap.hu
Utoljára módosítva
2024. augusztus 15. csütörtök 07:57

Időjárás

HungaroMet Zrt. előrejelzése szerint a felhősebb tájakon is csökken a felhőzet, majd napközben a fátyol- és gomolyfelhők mellett napos időben lesz részünk, csak néhol valószínű zápor, zivatar. A légmozgás többnyire gyenge marad, de zivatarok környezetében lehetnek átmenetileg erős, viharos széllökések. Délutánra 32, 38 fok közé emelkedik a hőmérséklet, ennél nagyobb forróság a Dél-Alföldön várható, ahol néhol 39, 40 fokot is mérhetünk. Késő este 23 és 30 fok között alakul a hőmérséklet.

Levegőminőség

Miskolc teljes területén jó a levegő minősége a pmmonitoring.hu által mért adatok szerint.

Útinform

Miskolci Városgazda Nonprofit Kft. reggeli tájékoztatása szerint a fák gallyazása miatt az ideiglenes forgalomkorlátozás lép életbe a Dr. Antall József parkban. 

A lezárás augusztus 21-én (szerdán) 6 órakor kezdődik és 23-án (péntek) 18 óráig tart. Ebben az időszakban a területet a Miskolci Önkormányzati Rendészet munkatársai biztosítják majd. 

Az arra közlekedőket arra kérik, hogy a lezárás idején a Dr. Antall József park megkerülésével közlekedjenek.

Félpályás terelésre számítsunk az alábbi helyszíneken:

Andor u. 54
Alföldi u. - Csokonai V.M. u. kereszteződés
Asztalos u. 15
Aradi u.-Zilahi u. kereszteződés
Balogh Á. u. 26.,
Bagoly u. 11.,
Balassi u. 12
Bartók Béla u. 39
Bükkszentlászló, Fő u. 7
Csabavezér u. 12.
Derkovits u. 11
Enyedi u.-Tavasz u. kereszteződés
Erzsébet sétány 59-61
Forrásvölgy u. - Pilis S. u. kereszteződés
Forrásvölgy u. 42
Forrásvölgy u. – Börzsöny u. kereszteződés
Győri kapu 140
Harkály u. 2
Honvéd u. 16
Hóvirág u.-Baráthegyalja u. sarok
Kaffka M. u. – Vizirózsa u. kereszteződés
Karinthy u. 37
Kassai u. 24
Kázmér u. 12
Kondor Béla u. 2
Majláth I. u. – Körmöci u. kereszteződés
Nagy Lajos király u. 3
Pléh S. u. 17
Réz u.8
Soltész N. K. u.– Vörösmarty M. u. kereszteződésben
Soltész N. K. u. - Bors vezér u. kereszteződés
Sütő J. u. 1
Szigligeti tér – Lévay u. kereszteződésben
Temesvári u. 27
Testvérvárosok útja 12
Örs u.4

Horoszkóp

Kos

Úgy érzed, hogy ma minden téged akadályoz. nem szabad azonban elkeseredned, adj magadnak időt, és készíts terveket. Haladj apró lépésekként, meglátod, hamarosan eléred a célod. Ha úgy érzed, nem boldogulsz, kérd a barátaid segítségét. 

Bika

Eléggé elfáradtál az utóbbi időben és azt érezted, hogy nagyon le vagy terhelve. Éppen ezért itt az ideje, hogy tervet készíts, amivel könnyebben kezelheted a nehéz időket és végre jut benne hely a pihenésnek. Meglátod, nem fogod megbánni. 

Ikrek

Ne ítélj el valakit csak azért, mert az életmódja eltér attól, amit normálisnak tartasz. Lehet, hogy nem mindenki osztja a véleményed, ez pedig konfliktusokhoz vezethet, inkább legyél türelmes, és próbáld megérteni a másik álláspontját. 

Rák 

Ma több barátod is felkereshet, akiknek szükségük van a támogatásodra. Nagyon jó barát vagy, de előfordulhat, hogy ez most téged is kimeríthet érzelmileg. Ha úgy érzed, húzd meg a határaidat, szánj egy kis időt magadra. 

Oroszlán 

Kifejezetten produktív leszel a mai napon, és nem okoz számodra problémát, ha kicsit több lesz a feladatod. Mivel nagyon sok lesz az energiád, végezd el azokat a feladatokat is, amelyeket már régóta halogatsz, jobban fogod magad tőle érezni. 

Szűz 

Különösen nehezedre esik ma a szabályok betartása. Szabad szellem vagy, aki szereti a saját maga módszerei szerint intézni a dolgokat. Ne rugaszkodj el azonban túlságosan a valóságtól, mivel a szabályok figyelmen kívül hagyása nagy gondot okozhat. 

Mérleg 

Vidámnak és jókedvűnek érzed magad, így itt az ideje, hogy ezt az energiát megoszd másokkal is. A hozzáállásod nagy hatással lehet a barátaidra, és a környezeted felveheti a lendületed anélkül, hogy feltűnne. Ha valaki megbántott, remek nagy ez arra, hogy megbeszéld vele a dolgot. 

Skorpió

Ne hozz ma hirtelen döntést, hiszen könnyen lehet, hogy nem rendelkezel minden szükséges információval. Várj egy keveset, gondolj át minden lehetséges forgatókönyvet. Ahelyett, hogy pánikba esel, inkább készíts tervet, meglátod, sokkal nyugodtabb leszel. 

Nyilas

Ne hagyd, hogy elveszítsed a lelkesedésed. Lehet, hogy manapság kicsit nehezebben mennek a dolgaid, de gondolj arra, hogy ezen is túl fogsz lendülni. Fejezz be minden folyamatban lévő projektet, főként azokat, amelyek problémát okoztak. Ezután látni fogod a fényt az alagút végén. 

Bak

Könnyű belekényelmesedni a rutinba, éppen ezért, ma merj változtatni, Bak. Próbálj ki valami újdonságot, vágass új frizurát, esetleg menj el egy újonnan nyílt étterembe, vagy akár foglalj le egy utazást. A friss ingerek teljesen felébresztik a kreativitásod. 

Vízöntő 

Lehetséges, hogy az életstílusod nagyon eltér másokétól, de ezért nem kell rosszul érezned magad, hiszen tudatosan választottad ezt az utat. Ne aggódj azon, más hol tart az életben, majd eljön a te időd is. 

Halak

Nagyon sok energiád lesz, és kifejezetten motiválttá válhatsz a mai napon. Mindennel egyszerre akarsz végezni, hogy végre a pihenésre koncentrálhass. Könnyedén veszed az akadályokat és szinte alig lehet majd megállítani. 

Forrás: elle.hu

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!