Ugrás a tartalomra

Minap - indító (2024.10.07.) - Időjárás, levegőminőség, útinform, horoszkóp

minap.hu
Utoljára módosítva
2024. október 07. hétfő 08:16
A déli órákban már tartósabban kisüthet a nap, de szitálás néhol még előfordulhat. A hőmérséklet 15 és 22 Celsius fok között alakul.
Fotó: Osztie Tibor

Időjárás

A párásság és a köd, rétegfelhőzet reggeli, délelőtti megszűnését követően hazánk nagyobb részén már napos időre van kilátás kevés gomolyfelhővel, északkeleten azonban csak várhatóan a déli óráktól csökken számottevően a felhőzet, arrafelé kisebb eső, szitálás még lehet. A délnyugatira forduló szél napközben többfelé megélénkül. A csúcshőmérséklet 15 és 22 Celsius fok között valószínű. Késő este jobbára 9 és 16 Celsius fok közötti értékeket mérhetnek - írja honlapján a HungaroMet

Levegőminőség

A PM Monitoring Hálózat mérései alapján hétfő reggel jó levegővel indul a hét Miskolcon. Néhány két helyszínről - Avasalja, Vörösmarty városrész - azonban nincsen adat. 

Útinform

A Miskolci Városgazda legfrissebb, pénteki információi szerint félpályás útlezárásra kell számítani a következő helyeken: 

Attila u. 3.
Árpád út. 73.
Balassi Bálint u. 12.
Barlang u. 2.
Bartók Béla u. 39.
Baross Gábor u. 13.
Báthori sor 1.
Báthori sor 54.
Endresz György u. 30.
Erdélyi u. 2.
Erzsébet sétány 5.
Eszperantó u. - Szűcs Sámuel u. kereszteződés 
Farkas Antal u. 1.
Farkas A. u. – Bádogos u. kereszteződés
Forrásvölgy u. 12.
Franklin Benjámin u. 25.
Franklin Benjámin u. 12.
Geró János u. 29.
Gőz u. 8.
Honszerző u. 7.
Hóvirág u. - Baráthegyalja u. sarok
Kassai u. 42.
Kavics u. 52.
Kisfaludy Károly u. – Alföldi u. kereszteződés
Kis-Kőkötő u. 75.
Kolozsvári u. 26.
Kőrösi Csoma Sándor u. 1.
Lehár Ferenc u. 27.
Losonczy István u. 36.
Mélyvölgy u. 8.
Miklós u. 36.
Nándorfehérvári u. 16.
Nagy Lajos király u. 3.
Nagyszebeni u.1.
Nyár u. 34.
Pozsonyi u. 84.
Róna u. garázssornál
Sályi István u. 1.
Soltész Nagy Kálmán u. 24.
Soltész Nagy Kálmán u. 30.
Soltész Nagy Kálmán u.137.
Szabó Zoltán u. 5.
Szamóca köz eleje
Tamási Áron u. 8.
Tapoly u. 8.
Tass u.
Tass u. – Álmos u. kereszteződés 
Táncsics Mihály tér (Emlékműnél)
Temesvári u. 21.
Testvérvárosok útja 12.
Topiczer u. 58.
Vologda u. 16.
Zrínyi Ilona u. – Lévay József u. kereszteződés
Zrínyi Ilona u. 55.
Zsigmondy Vilmos u. 8.

Horoszkóp

Kos

Szakmailag váratlan lehetőséget kaphatsz, de ahhoz az kell, hogy maradj alkalmazkodóképes. A lelkesedésedet a produktív feladatokba irányítsd, de közben fontos, hogy kerüld a felesleges konfrontációkat. 

Bika

Pénzügyi szempontból a mai nap kedvező a befektetési döntésekhez vezethet, de ügyelj arra, hogy alapos kutatást végezz. Egészségügyi szempontból összpontosíts a kiegyensúlyozott étrendre és a hidratálásra, hogy fenntartsd az energiaszinted.

Ikrek

Koncentrálj azokra a feladatokra, amelyek összhangban vannak hosszú távú elképzeléseiddel. A kapcsolatokban a szívből jövő párbeszédek erősíthetik a kötelékeket. Ügyelj arra, hogy annyit hallgass, amennyit beszélsz.

Rák

Szakmailag meg kell oldaniod néhány problémát. Használd az empátiádat ahhoz, hogy eligazodj a munkahelyi dinamikában és elősegítsd az együttműködést cégen belül. Itt a remek alkalom, hogy az új ötleteid is eláruld.

Oroszlán

A szakmai életedben új lehetőségek tárulhatnak fel, de fel kell készülnöd arra, hogy gyorsan kell majd cselekedned. Pénzügyi szempontból jó alkalom ez a hétfő a befektetésekre vagy új bevételi források mérlegelésére.

Szűz

Személyes szinten késztetést érezhetsz arra, hogy rendet rakj az otthonodban, hogy a béke érzése visszatérjen. Egészségügyi szempontból fontold meg a kiegyensúlyozott étrend és a rendszeres testmozgás beiktatását a rutinodba.

Mérleg

Ne feledd, hogy az egyensúly fenntartásának képessége a szupererőd. Használd ezt ki a kihívások közötti navigáláshoz, így biztosítva, hogy egy nap tele legyen produktivitással, örömmel és tartalmas kapcsolatokkal.

Skorpió

Az átalakulás ma elkerülhetetlen, fogadd el a változásokat és alkalmazkodj gyorsan. Használd ki a belső erőd, hogy eligazodj a kihívásokban. Meglátod, hogy a megérdemelt siker nem marad el. 

Nyilas

Kerüld az impulzivitást, különösen pénzügyi kérdésekben.Közben pedig bíznod kell a megérzéseidben, amikor a személyes kapcsolataiddal foglalkozol; az értelmes beszélgetések mélyebb megértéshez vezethetnek.

Bak

A munkádban ügyelj a részletekre; a szorgalmad nem marad észrevétlenül a felettesek előtt. A munka és a pihenés egyensúlya pedig  kulcsfontosságú a kiégés elkerülése érdekében. Figyelj oda!

Vízöntő

Ha időt szakítasz az önreflexióra, az segít összehangolni tetteid a céljaiddal. Győződj meg arról, hogy terveid adaptálhatók; a hirtelen változások gyors gondolkodást tehetnek szükségessé.

Halak

Ügyelj az álmaidra; jelentős betekintést rejthetnek magukban. A szakmai életedben kulcsfontosságú a kreativitás és az együttérzés; az empátiát és megértést igénylő projektek pedig felvirágzanak miattad.

Forrás: Elle

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!