Ugrás a tartalomra

Módosul néhány MVK járat menetrendje

minap.hu
Utoljára módosítva
2024. szeptember 27. péntek 18:42
Szeptember 30-tól a vasúti menetrend változásához igazítják a miskolci tömegközlekedést.
Többek között az 1-es éjszakai villamospótló járat menetrendje is változik / Fotó: MVK

Szeptember 30., hétfőtől a 80-as vasútvonalon (Budapest – Hatvan – Miskolc – Sátoraljaújhely), a Miskolc és Emőd közötti részleges vágányzár II. üteme alatt egy másfajta módosított menetrend szerint közlekednek a vonatok, ennek következtében ismét változik – többek között – az első és az utolsó vonatok indulási, illetve érkezési időpontja - tájékoztatta portálunkat közleményben az MVK Zrt. 

Igazodva a vasúti menetrendhez, a miskolci közlekedési társaság módosítja néhány késő esti és hajnali járatának közlekedési rendjét:

A szeptember 2-től ideiglenes jelleggel, az első és az utolsó vonat jelentősen megváltozott menetrendje miatt indított hajnali többletjáratok október 1-től megszűnnek, tehát szeptember 30-án hajnalban közlekednek utoljára.

Változik néhány vagy egy-egy indulási időpont az 1VP-s, a 36-os, a 900-as, a 901-es, a 914-es, a 935-ös, a 12G-s és a 14G-s autóbusz-viszonylat menetrendjében, minden naptípusban (tehát munkanapokon, szombati napokon, vasárnap és ünnepnapokon is). A módosuló indulási időpontokat ITT lehet megtekinteni - írják. 

További hírek

Olvasnivaló