Ugrás a tartalomra

Siniša Saničanin a DVTK játékosa

dvtk.eu
Utoljára módosítva
2024. július 26. péntek 12:20
Siniša Saničanin (ejtsd: szinisa szanicsanin) személyében 23-szoros bosnyák válogatott labdarúgót igazolt a DVTK. A védelem közepén és bal oldalán is bevethető 29 esztendős játékos már az ausztriai edzőtábor óta Vladimir Radenkovič edzéseit látogatja, és immár hivatalosan is a DVTK labdarúgójának mondhatja magát.
Fotó: dvtk.eu

- Mivel az előző szezonban sok gólt kaptunk, vezetőedzőnk, Vladimir Radenković szeretett volna tovább erősíteni a védelmen, ezért igazoltunk még egy rutinos belső védőt - nyilatkozta dr. Bajúsz Endre, a DVTK sportigazgatója. - Siniša Saničanin 23-szoros válogatott labdarúgó, ha szükséges, akkor a védelem bal oldalán is bevethető. Az érkezésével bővültek a szakmai stáb választási lehetőségei is. 

 - Az ausztriai edzőtáborban kapcsolódtam be a felkészülésbe és azt kell mondjam, egy nagyon jó közösségbe érkeztem - osztotta meg Siniša Saničanin. - Jó játékosok vannak a csapatban és a stáb is rendkívül felkészült, nagyszerű embereket ismertem meg abban a néhány napban, amit együtt dolgoztunk odakint. Nagyon szívélyesen fogadtak, ami megkönnyíti majd a beilleszkedést. Alig várom, hogy kezdetét vegye a bajnokság és tétmérkőzéseket játszunk, még van pár napunk, amit szeretnénk minden szempontból a legjobban kihasználni, hogy aztán a lehető legjobb eredményekkel örvendeztessük meg a szurkolóinkat. 

Siniša Saničanin szülővárosában, az FK Rudar Prijedorban ismerkedett meg a labdarúgás alapjaival, itt mutatkozott be a felnőttek között is. 2015-ben leigazolta az FK Borac Banja Luka, ahol hamar alapemberré vált, majd szerbiába szerződött. Az első évben az FK Mladost Lučanit erősítette, utána négy évig az FK Vojvodina, majd legutóbb három évig az FK Partizan Beograd labdarúgója volt.

2020. szeptember 4-én egy UEFA Nemzetek Ligája mérkőzésen, Olaszország ellen debütált hazája felnőtt válogatottjában, azóta további 22 alkalommal viselte a bosnyák nemzeti mezt.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!