Ugrás a tartalomra

Szombaton már felkészülési mérkőzést játszik a DVTK

minap.hu
Utoljára módosítva
2024. július 19. péntek 11:18
Jövő héten vasárnap újra harcba szállunk, újabb bajnokság kezdődik.

Alig egy hét alatt már több mint 1600 bérlet gazdára talált a DVTK 2024/2025-ös hazai mérkőzéseire - közölte a klub. A DVTK ismét szeretné megköszönni a leghűségesebb szurkolók támogatását, ezért

az új bérletesek és a tavalyi bérletesek is ingyenesen tekinthetik meg a - bajnoki főpróbának is beillő - szombaton 18 órakor kezdődő DVTK - MFK Zemplín Michalovce felkészülési mérkőzést.

A várható nagy hőségre való tekintettel a Napos oldal helyett ezúttal az Ultra szektor lesz megnyitva a drukkerek számára. A C és D szektorok átépítés miatt le vannak zárva.

A bajnoki rajtra azonban még egy hetet kell várni. A DVTK jövő vasárnap kezdi majd meg a menetelést, a csapat a Paks otthonába látogat majd. A mérkőzést élőben fogja közvetíteni az M4 sport.

Felkészülési mérkőzés

2024. július 20., szombat (DVTK Stadion)
18:00 Diósgyőri VTK - MFK Zemplín Michalovce

Jegyinfó
A felkészülési mérkőzést a DVTK 2023/2024-es és 2024/2025-ös bérletesei is ingyenesen tekinthetik meg, a klub ezzel is újra meg szeretné köszönni a leghűségesebb szurkolók támogatását. Mindenki más egységesen 500 forintért vásárolhat belépőjegyet a jegy.dvtk.hu oldalon, de személyesen is van lehetőség jegyvásárlásra, a DVTK Stadion jegypénztáraiban, hétköznapokon 12 és 18, a mérkőzés napján szombaton 16 és 18 óra között. 

Ultra szektor
A Diósgyőri Szurkolói Koordinációs Irodával előzetesen egyeztetve - a várható nagy hőségre való tekintettel - a Napos oldal helyett ezúttal az Ultra szektor lesz megnyitva a drukkerek számára, de a jegyek nem helyre szólnak, így tetszés szerint a két északi kanyarból is lehet szurkolni. A Nyugati oldal átépítés miatt le van zárva.

A lelátó alatt található 3-as büfé nyitva lesz a mérkőzés alatt. 

Bérletvásárlás
A 2024/2025-ös szezonra szóló őszi és éves bérletek a szombati felkészülési mérkőzés előtt közvetlenül is megvásárolhatók a DVTK Stadion jegypénztárában. A pénztár 16 és 18 óra között várja a drukkereket.

Címkép: dvtk.eu

További hírek

Olvasnivaló