Ugrás a tartalomra

Teltházas mérkőzésen harcolhatja ki a bennmaradást a DVTK

Miskolc TV / minap.hu
Utoljára módosítva
2019. május 18. szombat 08:19
Az utolsó lépés sikeres megtételére készül, várhatóan telt ház előtt a labdarúgó NB I záró fordulójában a DVTK. A szezon utolsó fordulója 17 órakor kezdődik, a dobogóért még harcban lévő Újpest lesz a piros-fehérek ellenfele. A tét nem kicsi, az utolsó 90 perc során biztosíthatja tagságát az élvonalban a DVTK.
Fotó: Mocsári László

Azt, hogy mi várható a DVTK-Újpest bajnoki labdarúgó mérkőzésen, még nem tudni, de azt már igen, hogy 11 ezer jegy gazdára talált péntekig, így szinte biztos, hogy telt ház előtt mérkőznek a csapatok. A nagyon fontos szezonzáró előtt tartott tájékoztatón Fernando Fernández vezetőedző elmondta: nagyon fontos tényező, hogy a csapat meg tudta teremteni azt a lehetőséget, hogy saját kezében van a sorsa. Mindenki tudja, mi a cél, mi a tét vasárnap, és ezt a tervet egy nagyon kemény bajnokin lehet megvalósítani. Az elmúlt fordulók eredményei alapján elmondható, hogy nincs a legjobb formában az Újpest – tette hozzá a szakember –, de azért még a legjobban és a legszervezettebben védekező csapatról van szó. De mindez nem változtat a hazai terveken.

– Meg akarjuk nyerni az Újpest elleni mérkőzést. Ellenfelünk erős a labdás és a labda nélküli mozgásban, játékban is, mind a támadó, mind a védekező zónában. Nehéz mérkőzésre számítok, de mindezektől függetlenül nekünk most diktálni kell a tempót, támadó focit kell játszanunk, mert meg akarjuk nyerni a mérkőzést. Véleményem szerint a telt házas stadionban, a lelátóról érkező erővel ez sikerülni is fog – hallhattuk az edzői állásfoglalást a beharangozó tájékoztatón.

Elhangzott még, hogy a megfelelő hozzáállás nélkül nem születhet jó eredmény a hazaiak számára, de a szakember bízik játékosaiban és a jó eredményben, a vasárnap 17 órakor kezdődő mérkőzésen. A tájékoztató végén Fernando Fernández gratulációját fejezte ki a DVTK női labdarúgóinak, akik a második helyet szerezték meg a Magyar Kupában.

További hírek

Programok

Jelenleg nincsenek programok!