Ugrás a tartalomra

A vasúti menetrend változásához igazodva módosul néhány járat menetrendje szombattól

minap.hu
Utoljára módosítva
2024. október 17. csütörtök 14:26
Október 19-től, szombattól a 80-as vasútvonalon (Budapest – Hatvan – Miskolc – Sátoraljaújhely) végzett pályakarbantartási munkálatok miatt elrendelt részleges vágányzár III. üteme alatt egy másfajta módosított menetrend szerint közlekednek a vonatok, ennek következtében ismét változik – többek között – az első és az utolsó vonatok indulási, illetve érkezési időpontja.
Fotó: MVK

Az MVK Zrt. felhívja az utasok figyelmét, hogy éjszaka egyes vonatok helyett Mezőkeresztes-Mezőnyárád és Miskolc-Tiszai állomások között, illetve Füzesabony és Miskolc-Tiszai állomások között vonatpótló autóbusz közlekedik. Fontos, hogy a vonatpótló autóbuszok Miskolcon már nemcsak a Tiszai pályaudvarnál, hanem a Tapolcai elágazás és a Vörösmarty városrész (a Volánbusz rendszerében Vörösmarty utca néven szerepel) megállóhelyeken is megállnak, de Füzesabony felé csak felszállni, míg Miskolc-Tiszai felé csak leszállni lehet az említett megállóhelyeken.

Igazodva az első és az utolsó vonat jelentősen megváltozott menetrendjéhez, az MVK október 20-tól november 17-ig többletjáratokat indít minden naptípusban (tehát munkanapokon, szombati napokon, vasárnap és ünnepnapokon is) az 1VP-s, a 901-es és a 935-ös autóbusz-viszonylaton, az alábbi táblázatban foglaltak szerint. A többletjáratok először az október 19-éről 20-ára virradó éjszaka, utoljára pedig a november 16-áról 17-ére virradó éjszaka közlekednek.

Szintén október 19-től változik a csak előzetes megrendelésre közlekedő 6-os autóbuszjáratok menetrendje is, annak érdekében, hogy biztosítani tudjuk a csatlakozást az 1VP-s vagy a 901-es járathoz.

A módosuló indulási időpontokat és a többletjáratok indulási időpontjait tételesen IDE KATTINTVA olvashatják.

 

 

 

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!