Ugrás a tartalomra

Virágba borult a Gárdonyi park

minap.hu
Utoljára módosítva
2019. április 30. kedd 16:31
Anyák napjához közeledve virágba borult a Gárdonyi park, kedd délután – idén is megrendezték a városrész hagyományos vásárát.
Fotók: Végh Csaba

Mini virágvásárrá alakult a Gárdonyi udvara: muskátlik, petúniák, mézvirágok, büdöskék, angol muskátlik, kukacvirágok, kaspóban, vagy anélkül – elég nagy volt a kínálat a hejőcsabai udvaron.

Kelemen György, a Kelemen Kertészet egyik tulajdonosa és vezetője kifejtette, nyári virágpalántákkal, muskátlifélékkel, balkonvirágokkal és egyébe egynyári futó virágokkal érkeztek Hejőcsabára.

– Nagyon fontosnak tartom, pláne így tavasszal, amikor megújul a természet, hogy a környezetünket egy kicsit rendbe tegyük – ezt már Barta Gábor, önkormányzati képviselő nyilatkozta. Hozzátette: a szép környezet, a virágosított parkok, illetve a rendbe rakott városrészek az emberek hangulatát és jóérzését erősítik. – Ezért hozzuk el minden évben a Gárdonyiba a virágvásárt, hogy segítsük a lakosságot abban, hogy könnyebben hozzájussanak ezekhez a virágokhoz, amelyekkel szebbé tudják tenni házukat, udvarukat, kertjüket – fogalmazott.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!