Ugrás a tartalomra

Helyfoglaló

Helyfoglaló Miskolcon – Szavazzon a kedvenc zenekarára!

Szavazza meg, hogy melyik amatőr zenekar nyeri meg a MIKOM-díjat!

Negyedik alkalommal rendezik meg április 17-én, szombaton a Helyfoglaló tehetségkutatót a Helynekemben, ami az Öröm a Zene országos verseny-sorozat miskolci állomása is egyben. A járványügyi szabályoknak természetesen tökéletesen megfelelve, a közönség kizárásával tartják meg az amatőr zenekarok versenyét, de a zene élményéből így sem marad ki senki: a minap.hu Facebook-oldalán élőben közvetítjük az eseményeket.

Helyfoglaló Miskolcon

Az amatőr zenekarok egy-egy 15 perces minikoncerttel mutatkozhatnak be a szakmai zsűri előtt. A zsűriben idén Andrásik Remo, az Öröm a Zene program vezetője, Kovács Ákos Dadan könnyűzenei menedzser, Károly Tamás producer, Fekete Szilárd a Rotor dobosa és Nahaj Péter, a Sky Fanatic zenekar frontembere foglal majd helyet. A győztesek az Öröm a Zene országos tehetségkutató budapesti döntőjébe jutnak tovább.

Az előzetes válogatást követően 12 zenekar mutatkozhat be a Helynekem színpadán. Közülük olvasóink is kiválaszthatják kedvencüket. A győztest, vagyis a MIKOM-díjast szombaton ismeri majd el szerkesztőségünk.

Ismerje meg a zenekarokat! 

A szavazatokat április 16., péntek éjfélig várjuk. A legtöbb szavazatot kapó zenekar nyeri meg a MIKOM közönségdíját, amelyet a Zenekarok versenyének szombati döntőjében adunk át. A MIKOM-díjas zenekarnak bemutatkozási lehetőséget biztosítunk a Miskolc Televízió Basszuskulcs című műsorában, valamint a minap.hu és a Miskolci Napló hasábjain. Fotósaink pedig profi fotókat is készítenek a zenekarról.

Szavazzon kedvenc zenekarára!

Eredmények

Our Last Drop
0% (10 szavazat)
Torz
42% (1095 szavazat)
Tisztakosz
40% (1035 szavazat)
Collisborn
1% (23 szavazat)
Absuloth
0% (12 szavazat)
D/Scord
0% (5 szavazat)
Paliék
1% (23 szavazat)
Arrange Service
0% (10 szavazat)
Március
0% (5 szavazat)
Gedeon András
1% (18 szavazat)
Steelo
9% (238 szavazat)
Bring Me Green
4% (116 szavazat)
Összes szavazat: 2590

Programok

-
Miskolc és környéke
-
Miskolc és környéke