Ugrás a tartalomra

373-as és 574-es modellek kiárusítása

minap.hu
Utoljára módosítva
2024. március 27. szerda 16:28
A New Balance márka évek óta nagy elismerésnek örvend mind a retro stílus kedvelői, mind a mindennapi kényelmet keresők körében. Kínálatunk ikonikus cipősorozatokat tartalmaz, többek között: 373 és 574, amelyek tökéletesen ötvözik a kényelmet, a stílust és a funkcionalitást. A 373-as modell a vintage, könnyű és légies sneakers ikonja, amely tökéletes a mindennapi sétához és az edzőteremben végzett edzéshez. Az egyedi stílusukról és kényelmükről ismert klasszikus 574-es cipők pedig a városi gardrób nélkülözhetetlen elemeként váltak népszerűvé. Jelenleg mindkét modell elérhető a sneaker akcióban, ami remek lehetőség ikonikus cipők vásárlására vonzó áron. (Támogatott tartalom.)
newbalance574hu.jpg

New Balance 373 – visszatért a retro stílus! 
A New Balance cipő sorozata évek óta nagy elismerésnek örvend mind a retro stílus kedvelői, mind a mindennapi kényelmet keresők körében. Ezek a könnyű, légies és kényelmes sneakers-ek tökéletes választást jelentenek különféle tevékenységekhez, a napi sétáktól kezdve a nagyobb fizikai aktivitásig.  

nb373_hu.jpg

Nézd meg: New Balance 373 széria

A 373-as modellt a következők jellemzik: 
• Kényelmes kialakításának köszönhetően ez a cipő kiváló mindennapi használatra és különféle sporttevékenységekhez is.
• Könnyű középtalppal és EVA habbal, kiváló párnázást biztosít.
• Különféle anyagok, például textil, bőr vagy szintetikus anyagok. Ennek köszönhetően ízlésünknek és igényeinknek megfelelő mintát választhatunk
• Klasszikus retro dizájn esztétikájuk lehetővé teszi, hogy ezek a cipők tökéletesen passzoljanak a különböző megjelenésekhez

A New Balance 373 nem csak férfi városi lábbeli, hanem kiváló választás azoknak a fizikailag aktív embereknek is, akik értékelik a kényelmet és a stílust. Függetlenül attól, hogy mindennapi viselethez vagy könnyű edzéshez keresünk cipőt, a 373-as sorozat minden bizonnyal megfelel az elvárásainknak.

New Balance 574 tornacipő – miért érdemes megvenni? 

A 574 modell a New Balance ikonikus sorozata, amely nemcsak stílusával, hanem kényelmével és funkcionalitásával is kitűnik. Az XX századi 80-as évek a fittség fellendülése volt, amikor a fitnesz egyre népszerűbbé vált. Ezt a lábbelit erre gondolva alkották meg. Viszont annyira megtetszett ezeknek a sneakers-eknek az egyedi stílusa, hogy mind az aktív sportolók, mind a mindennapi kényelmet értékelők ruhatárának elválaszthatatlan elemévé vált.

nb574_hu.jpg

Nézd meg: New Balance 574 széria

A 574-as modellt a következők jellemzik:
• A szerkezet puha bőrből és velúrból készült, ami nem csak a kényelmet, hanem a lábhoz való tökéletes illeszkedést is biztosítja.
• Tartós talp, futófelülettel, ami garantálja a jó tapadást eltérő felületeken. Így ez a cipő tökéletes a különféle aktivitásokhoz.
• Univerzális kialakítás, amely jól beválik futás közben és a mindennapi városi használat során is.
• Színek és minták széles választéka. Ennek köszönhetően mindenki megtalálhatja a saját stílusához tökéletesen illő modellt.
• Az ikonikus New Balance logó kiemeli egyedi karakterüket és márkaörökségüket.

Nézd meg: Miért ikonikus a New Balance 574 cipő?

A New Balance 574 cipőt azoknak ajánljuk, akik nem csak kényelmes és stílusos cipőt keresnek futáshoz vagy mindennapi használatra, hanem azoknak is, akik értékelik a kiváló kidolgozás minőségét és a márka történetét. Ez tökéletes választás az ikonikus modellek szerelmeseinek, akik szeretnék ötvözni a kényelmet a nagyszerű stílussal.

New Balance férfi és női cipő akció

Jelenleg az 574-es és 373-as sorozat modelljeinek kiárusítása történik. Ikonikus cipők vonzó áron? Jó tervnek hangzik! Milyen fajtákat találhatunk akciós áron? 

Klasszikus fehér sneakers New Balance WL574IM2. Ez a modell az ikonikus 574-es sorozat modern értelmezése. Magas középtalp jellemzi. Ezeknek a cipőknek a felsőrésze gondosan kiválasztott, kiváló minőségű bőrből és tartós hálószövetből készült. A New Balance 574 modell univerzális kialakítása lehetővé teszi a tökéletes kombinációt az alap ruházattal - kényelmes nadrág és pamut T-shirt és top. 

Lásd még: New Balance 574 széria

Az 574 olyan lábbeli, amely stílus és funkcionalitás egyben. Ez mindenki must have-je, aki szereti, ha a ruhatárában olyan sneakers cipő áll, mely minden alkalomhoz illik!  

Nézd meg: Sportcipő vastag vagy klasszikus talppal? 

Vagy esetleg pasztell árnyalatok? Itt a 373-as sorozatot ajánljuk New Balance WL373PJ2. Ez a modell hanga színű. Eredeti, igaz? Képviseli a stílus és a funkcionalitás tökéletes kombinációját. A legjobb minőségű anyagokból készült, így rendkívül tartós és egyben légáteresztő is. 

A New Balance 373 cipő nemcsak stílusos, hanem praktikus és tartós is. Tökéletes mindennapi használatra és különféle aktivitásokhoz. Nem hiányozhatnak a ruhatáradból! 

A New Balance férfi és női cipők akciója sokféle mintát kínál, amely stílusukkal és funkcionalitásukkal gyönyörködtetnek. Klasszikus fehér sneakers -től az eredeti modellekig különböző árnyalatokban. 

Nézd meg: 373-as modell a New Balance-tól

Ez egy nagyszerű lehetőség, hogy megtaláld az ízlésednek és igényeidnek tökéletesen megfelelő cipőt. Talán itt az ideje, hogy bevezesd az életedbe a Run Your Way ideát

Lásd még: New Balance cipő akcióban

Run Your Way – a Te megközelítésed a futáshoz! 

A New Balance-nak ez a fogalma arra hívja fel a figyelmet, hogy kövessünk a saját filozófiánkat a futásban. A "Run Your Way" világában nincs egyetlen út a célhoz - minden futó felfedezi a saját útvonalát, saját tempóját és saját kihívásait. Nem arról van szó, hogy a lehető legjobb időben fuss le egy adott távot, hanem a személyes fejlődésről, a céljaid eléréséről és minden lépés élvezetéről van szó.

runyourway-newbalance.jpg

 A „Run Your Way” egy filozófia, amely hangsúlyozza, hogy mindenkinek megvan a maga egyedi története, amit meg kell írnia a futás útvonalán. Függetlenül attól, hogy tapasztalt futók vagyunk, vagy csak most kezdjük futókalandunkat, a "Run Your Way” egy bátorítást jelent, hogy fuss a saját feltételeid szerint

Egyedülálló akciós ajánlatot mutatunk be a New Balance márka 373-as és 574-es cipő típusaiból, amelyek ötvözik a kényelmet, a stílust és a funkcionalitást. A 373-as modell a retro stílus ikonja, tökéletes mindennapi sétákhoz és könnyű edzésekhez. Míg a New Balance 574 sneakers a városi ruhatár ikonikus eleme, nemcsak kényelmet, hanem stílusos megjelenést is biztosít. Emlékezz arra, hagy a New Balance cipő kiválasztása nem csak a kényelembe való befektetés, hanem egy lépés is afelé, hogy a saját feltételeid szerint megvalósítsd futási vágyaidat.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!