Ugrás a tartalomra

Búcsút mondhat a fájdalomnak a miskolci lézerklinikán

Tajthy Ákos
Utoljára módosítva
2020. június 20. szombat 18:27
Az életminőséget javító kezelésekkel várja a hozzá fordulókat a Erchonia Lézerklinika Miskolcon. (x)

A miskolci Erchonia Lézerklinika az elmúlt év végén nyitotta meg a kapuit. A klinika négyféle kezelés kínál, mely közül a legnépszerűbb a lézeres fájdalomkezelés. Ezt a kezelési formát a gerinc eredetű fájdalommal, a kis- és nagyízületi fájdalommal, valamint a fejfájással  küzdőknek ajánlják.

Megszűnik a fájdalom

A kezeléseket végző  Dr. Oláh Csaba, főorvos azt mondja, ezek hazánkban népbetegségnek számítanak. A sérülésekből és sportsérülésekből származó húzódások, rándulások, szakadások és törések szintén gyakori, az életet megkeserítő okai a fájdalomnak. Ezen kívül még számos oka lehet a speciális fájdalmaknak.

Az Erchonia Lézerklinikán különböző panaszokra különböző lézereszközöket alkalmaznak.

- Az FX 635 lézer készülékkel kockázatmentesen, gyorsan, nagyon hatékonyan, mellékhatások nélkül nyerheti vissza korábbi mozgékonyságát, panaszmentességét, tökéletes életminőségét. A lágylézer a sejtek biostimulálásával éri el a természetes gyógyulást. Bármilyen eredetű is a fájdalom, az FX 635 lézerkészülékkel a fájdalmat vagy meg lehet szüntetni, vagy elviselhető szintre lehet csökkenteni nagyon rövid időn belül. A lézerkezelés fájdalommentes, kúraszerűen ismételhető, aszeptikus, gazdaságos, széles indikációs területen alkalmazható, nincs mellékhatása, hatása gyors, ambulanter végezhető és más kezelésekkel jól kombinálható . A lágylézeres kezelés hatása mindig funkcionális és reverzibilis – részletezte a főorvos.

Javuló életminőség

A további lézerkezelések is jelentősen javítják a Erchonia Lézerklinikához forduló betegek életminőségét. A Lunula lézerrel egyszerűen és kockázatmentesen megszabadulhat a betegségtől és visszanyerheti körmei egészségét és esztétikus megjelenését.

A Verjú készülékkel történő kezelés pozitív hatásai hat héten belül szemmel látható változást hoznak a pácienseknek, centikben mérhető, karcsúbb forma eredményében. Nagyobb mértékű elhízás esetében a kezelések segítségével az elhízás folyamata megállítható, visszafordítható illetve jelentősen csökkenthetőek az elhízás okozta súlyos egészségügyi problémák bekövetkezésének valószínűsége.

Az EVRL (Erchonia Violet and Red Laser) pedig hatékonyan alkalmazható az eltömődő pórusok, pattanások kezelésére, az egészséges bőrfelület visszaállítására. A lágylézeres kezelés a létező legkorszerűbb és legeredményesebb módszer a bőrelváltozások eltávolítására. A kezelések során a lézer néhány mikron vastagságban eltávolítja az aknéval borított hámréteget, melynek helyén egészséges bőrfelület képződik.


Lágylézeres kezelések szakorvosi közreműködéssel, kellemes környezetben, zajlanak, és azokat minden esetben előzetes konzultáció, állapotfelmérés előzi meg.
A további információkat a www.lezerszalon.hu oldalon találhat, ahol időpontot is foglalhat, vagy érdeklődjön telefonon a +36 70 331 3532 telefonszámon!
Facebook:facebook.com/lezerszalon

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!