Ugrás a tartalomra

Ez valami csoda! – Mondják a thai tündérek kezeléséről

minap.hu
Utoljára módosítva
2021. május 08. szombat 07:54
A Tündér Thai Masszázs­szalonban két szakképzett thai hölgy gyógyítja és frissíti fel a testet és a lelket. Az Árpád utca 7. szám alatt lévő hangulatos helyen fiatalok és idősebbek is megfordulnak. A vendégek Szép-kártyával is fizethetnek. (Fizetett tartalom.)

Jó hír a diósgyőrieknek, a Berekalja, a Kilián és a Bulgárföld lakóinak, hogy a Tündér Thai Masszázsszalonban a belvárostól közelebb kínálnak igazi gyógyulást a vendégeknek, kellemes környezetben. Fehér Alexandra szalonvezető a szalon két thai masszőrét bemutatva elmondta: – Joy és Anne tíz éven át tanulták ezt a masszázst, mielőtt Európába jöttek. Magyarországon két és fél éve dolgoznak, egyikük a Dunántúlról jött Miskolcra.

Joy-nak még a gyermekmasszázs is a kezében van, úgyhogy hozzá sok utánpótlás-focista jár – mondta, majd mesélt a vendégek tapasztalatairól. 
– Aki nálunk járt, legtöbbször bérletet vált, és ajánlja barátainak. Heti rendszerességgel jönnek hozzánk hatvan év felettiek, akik a kezelések után arról számolnak be, úgy érzik, megfiatalodtak. Belépéskor még magázódnak, de tegeződve távoznak. „A tündéreitek csodát tettek velünk”, mondják. 
Egyik nap arra lettem figyelmes, hogy egyik visszajáró vendégünk csak ül a fotelben, és néz maga elé.  Kiderült, arra csodálkozott rá, hogy évek óta zsibbadó kezében elmúlt a probléma – sorolta a szalonvezető.

A masszázst bizonyos kultúrákban már évezredekkel ezelőtt használták gyógyításra. Napjainkban újra aranykorát éli, előnye, hogy teljesen biztonságos, nincsenek mellékhatások, nem ártalmas az egészségre, kiváló hatással van a mozgásszervi problémákra, ezen túl nagyszerűen oldja a stresszt. 
Felfrissíti a bőrt, a vérkeringést, az izmokat, és rendkívül jó hatással van az idegrendszerre is, ezzel ellensúlyozza testünk stresszre adott negatív reakcióit. Oldja az izmok akaratlan feszülését, helyreállítja a szívritmust, a vérnyomást és a keringést.

A thai masszázs gyógyító hatása messze felülmúlja a konvencionális nyugati orvosi terápiákat néhány területen, mint például az asztma, székrekedés, vállmerevedés, de hatékony segítséget nyújt a szívinfarktus utáni helyreállásban, végtagok mozgékonyságának helyreállításában agyvérzést követően.

A tradícionális thai, aromaolajos, váll-, nyak-, fej-, hát-, talp- és arcmasszázsra telefonon a 06-30/018-1838-as számon, a facebook.com/tunderthai oldalon vagy a tunderthaimasszazs@gmail.com e-mail-címen lehet bejelentkezni.

 

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!